Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha ben kaldım canım korunmasız ilişki sonrası oldu ve herhangi bir şey yapmadım yani gebe kalmak içinKızlar pkosla nasıl hamile kaldınız doğal yol ile![]()
Sağlıkla kucağına almak nasip olsunVallaha ben kaldım canım korunmasız ilişki sonrası oldu ve herhangi bir şey yapmadım yani gebe kalmak için
Tabi ki öyle allah yardımcımız olsunAllah ın taktiri tabi canım ikizim 2 bucuk senelik evli ben 1 bucuk senelik evliyim ikimizde de pcos var haplarla zarzor adet görürdük o 2 bucuk evliliğinde sadece bu seneki mart ayı doktora gitti ilk defa rahim filmi + sprem testi cart curt verdiler sonra yumurta büyütme hapı femara ile çatlatma iğnesi kullandi ve ilk kullanımında hamile kaldı 4 aylık şuan ilk tedavisinde yani aynı ay tedaviye başladık femara kullanıp bende yumurta sağlıklı büyümedi benim 2 kere klomen+catlatma ignesi aşılama 2 kere femara kullandim hiç bir gebelik oluşmadı benim zaten aylardır ovulasyon testi yapıyorum pik 2 kere gördüm çatlama yani oluşmadı bu ay gördüm bide bekliyorum bakalım sonucu diceğim o ki Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor kullanmadığım hap ilaç kür falan kalmadı nasip olmadı suanlik
Ben de 5 kilo verdim ama henüz sonuç alamadım13.ayda doğal yoldan gebe kaldım. pilates ve diyet yaparak
İnositol kullanıyor musunuzBen de 5 kilo verdim ama henüz sonuç alamadım![]()
Evet bu ay kullanmaya başladımİnositol kullanıyor musunuz
Siz pkos ile mi hamile kaldınız acabaİnositol kullanıyor musunuz
Bana da doktor pcos var gibi demişti ama tam bilmiyorum inositol kullandım 3 aySiz pkos ile mi hamile kaldınız acaba![]()
Sağlıkla bebişinize kavuşunBana da doktor pcos var gibi demişti ama tam bilmiyorum inositol kullandım 3 ay
Rabbim sanada banada isteyen herkese de nasip etsin canımTabi ki öyle allah yardımcımız olsunben de 3 kere ovitrelle ve letu kullandım ama sonuç alamadık. Geçen salı rahim filmi çekindim inşalalh Rabbim kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese
![]()
Amiiin aminnn kolaylıkla inşallahRabbim sanada banada isteyen herkese de nasip etsin canım![]()
kilo vermek değil yumurtlamayı destekleyecek sekilde beslenmek önemli. ben sadece 2 kilo vermistim ama hamile kaldım. kilo vermeye odaklanmayın yani. sağlıklı beslenmeye odaklanınBen de 5 kilo verdim ama henüz sonuç alamadım![]()
Picossos ve foliborn Myforce isimli takviyeleri kullandım, nane çayı içtim ve bunları yaptıktan 1 bucuk ay sonra hamile kaldımKızlar pkosla nasıl hamile kaldınız doğal yol ile![]()
Anladım çok teşekkür ederimkilo vermek değil yumurtlamayı destekleyecek sekilde beslenmek önemli. ben sadece 2 kilo vermistim ama hamile kaldım. kilo vermeye odaklanmayın yani. sağlıklı beslenmeye odaklanın
Ah gözünüz aydın darısı biz isteyenlerePicossos ve foliborn Myforce isimli takviyeleri kullandım, nane çayı içtim ve bunları yaptıktan 1 bucuk ay sonra hamile kaldım
çok hatırlamıyorum canım yani şöyle diyim gebe kalamam diye biraz rahatim çünkü doktorum bu şekilde gebe kalmak zor demişti eee bizimde 2 evladımız vardı 3.dusunmuyorduk sürpriz bir şekilde öğrendim gebeligimi ve şuan benim 4. Gebeliğim üstünden zaman geçtiği için pek hatırlamıyorum ama dediğim gibi ben ihtimal vermiyordum pcos biti çok şükür bende fazla kg sebebi ile oldu kilolar gidince oda gitiSağlıkla kucağına almak nasip olsunhemen mi gebe kaldınız?
Anladım rabbim evlatlarınızı size bağışlasın darısı bizlere olsunC çok hatırlamıyorum canım yani şöyle diyim gebe kalamam diye biraz rahatim çünkü doktorum bu şekilde gebe kalmak zor demişti eee bizimde 2 evladımız vardı 3.dusunmuyorduk sürpriz bir şekilde öğrendim gebeligimi ve şuan benim 4. Gebeliğim üstünden zaman geçtiği için pek hatırlamıyorum ama dediğim gibi ben ihtimal vermiyordum pcos biti çok şükür bende fazla kg sebebi ile oldu kilolar gidince oda giti