Pkos olup bu durumu yaşamış olanlar varmı ?

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Ben normalde 40-50 günde adet olurum o yüzden adet söktürücü kullanıyorum sürekli.
Adetim 7 gün sürdü 2-3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tekrar adet oldum şuan bir hafta oldu ve kanamam hala çok yoğun bu durumu yaşamış olanlar varmı ? İlk kez başıma geliyor

canım bazen hormonlarda oluyor bende pco var çok ileri değildi adetim hiç gecikmezdi ama 21 günde bir regli olurdum 7 gün sürerdi yoğu şekilde

çok şükür 2 senedir çok düzgün

O gene iyi canım ben adetim bitti 2 gün sonra geri adet oldum 2 haftadır adet oluyorum diyebilirim kesilecek gibide değil
Canım doktora gitsen aslında hiç normal gelmedi bana bu durum bende pkosum benimde 45-50 günde oluyor ama hiç böyle bişey yaşamadım

Canım doktora gitsen aslında hiç normal gelmedi bana bu durum bende pkosum benimde 45-50 günde oluyor ama hiç böyle bişey yaşamadım
Canım bilmiyorum bi yandanda diyorum bal tarçın çörekotu kullandım birde ramazanlık girdi oruçluk filan iyice şaşırdımı döngü diyorum bilmiyorum kesilmezse pazartesi gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…