Pkos olup bu durumu yaşamış olanlar varmı ?

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Ben normalde 40-50 günde adet olurum o yüzden adet söktürücü kullanıyorum sürekli.
Adetim 7 gün sürdü 2-3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tekrar adet oldum şuan bir hafta oldu ve kanamam hala çok yoğun bu durumu yaşamış olanlar varmı ? İlk kez başıma geliyor

Ben normalde 40-50 günde adet olurum o yüzden adet söktürücü kullanıyorum sürekli.
Adetim 7 gün sürdü 2-3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tekrar adet oldum şuan bir hafta oldu ve kanamam hala çok yoğun bu durumu yaşamış olanlar varmı ? İlk kez başıma geliyor
canım bazen hormonlarda oluyor bende pco var çok ileri değildi adetim hiç gecikmezdi ama 21 günde bir regli olurdum 7 gün sürerdi yoğu şekilde

çok şükür 2 senedir çok düzgün

O gene iyi canım ben adetim bitti 2 gün sonra geri adet oldum 😞 2 haftadır adet oluyorum diyebilirim kesilecek gibide değil
Canım doktora gitsen aslında hiç normal gelmedi bana bu durum bende pkosum benimde 45-50 günde oluyor ama hiç böyle bişey yaşamadım

Canım doktora gitsen aslında hiç normal gelmedi bana bu durum bende pkosum benimde 45-50 günde oluyor ama hiç böyle bişey yaşamadım
Canım bilmiyorum bi yandanda diyorum bal tarçın çörekotu kullandım birde ramazanlık girdi oruçluk filan iyice şaşırdımı döngü diyorum bilmiyorum kesilmezse pazartesi gidicem

Back
X