• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos

sarjaleti12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Kızlar ben şimdi düzensiz bir şekilde 40 günde bir 30 günde bir vs hep adet oluyordum. Neyse hamile de kalmak istiyorum. Bu ayda 20 gün gecikti önce kendimi hamile sandım bayağı mutlu oldum falan neyse bugün pkos olduğumu öğrendim. Acaba pkoslu olup da hamile kalabilen var mı ? Doktor inofolic kullanmamı tavsiye etti eşim alacak akşam kullanmaya başlayacağım. Öyle tatlıya karşıda bir istediğim de olmaz, neden böyle bir sonuç çıktı anlamadım

Pcoslu kadınların %90 ı hamile kalır. Merak etmeyin. Zayıf dahi olsanız insülin şeker olmasa dahi pcos olabilirsiniz . Çağımızın bir hastalığı malesef dah doğrusu sendromu. Muhtelemen doktorun tavsiye ettiği takviyedir oda inositol içeriklidir. Size tavsiyem çocuk istiyorsanız pcos üzerine çalışmalar yapan bir diyetisyenle 2 ay diyet programı uygulayın %70 oranında hormonlarınız en iyi seviyeye gelecektir.

Pcoslu kadınların %90 ı hamile kalır. Merak etmeyin. Zayıf dahi olsanız insülin şeker olmasa dahi pcos olabilirsiniz . Çağımızın bir hastalığı malesef dah doğrusu sendromu. Muhtelemen doktorun tavsiye ettiği takviyedir oda inositol içeriklidir. Size tavsiyem çocuk istiyorsanız pcos üzerine çalışmalar yapan bir diyetisyenle 2 ay diyet programı uygulayın %70 oranında hormonlarınız en iyi seviyeye gelecektir.
Çok teşekkür ederim evet oldukça da zayıfım. Evet inositol içerdiğini ve hamile kalmaya yardımcı takviye olduğu belirtti doktorum

Çok teşekkür ederim evet oldukça da zayıfım. Evet inositol içerdiğini ve hamile kalmaya yardımcı takviye olduğu belirtti doktorum
Zayıfsanız zaten avantajlı gruptasınız . Bende 46 kiloyum ve pcosum. Testesteron ve prolaktinim yüksek amaç bu değerleri düşürüp yumurtlamaya zemin hazırlamak .

Merhaba bende pkosum 19 yaşında normal doğum yaptım 30 yaşına gelip tekrar çocuk isteyene kadar pkostan haberim yoktu.4 sene olmadı kontrollerde AMh yüksekliği ile pkos olduğunu öğrendik.yumurta takibi aşılama.vs derken 2.tup bebek denememiz tuttu ancak. Pkos hastaları tüp bebekte çok avantajlı oluyor dedi doktorum 41 yumurtam toplandı hepsi doluydu ve dollendi çok şükür

Back
X