Z zuzulum Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 17 0 1 35 Perşembe 16:33 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #1 Pkosum doğum kontrol hapı kullanıyorum pkosum hamile kalır miyim istemiyorum hamilelik?
LadyNurr Rabbi heb li mines Salihin ; Amin Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 5.567 15.491 248 Perşembe 16:34 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #2 Dk hapını düzgün kullanırsanız zaten kalmazsınız büyük ihtimalle ..
Z zuzulum Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 17 0 1 35 Perşembe 17:17 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #3 LadyNurr .!.: Dk hapını düzgün kullanırsanız zaten kalmazsınız büyük ihtimalle .. Genişletmek için tıkla... Yinede korkuyorum
LadyNurr .!.: Dk hapını düzgün kullanırsanız zaten kalmazsınız büyük ihtimalle .. Genişletmek için tıkla... Yinede korkuyorum
LadyNurr Rabbi heb li mines Salihin ; Amin Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 5.567 15.491 248 Perşembe 17:58 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #4 Eh ozaman eşiniz veya partnerinizde korunsun
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.479 459 73 Perşembe 18:08 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #5 zuzulum .!.: Pkosum doğum kontrol hapı kullanıyorum pkosum hamile kalır miyim istemiyorum hamilelik? Genişletmek için tıkla... Pcos zaten başlı başına durumu zorlaştırıyor ama her ihtimale karşı da ilaç kullanıyorsunuz bunların üstüne de olursa inanın mucize olur
zuzulum .!.: Pkosum doğum kontrol hapı kullanıyorum pkosum hamile kalır miyim istemiyorum hamilelik? Genişletmek için tıkla... Pcos zaten başlı başına durumu zorlaştırıyor ama her ihtimale karşı da ilaç kullanıyorsunuz bunların üstüne de olursa inanın mucize olur
Z zuzulum Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 17 0 1 35 Perşembe 23:55 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #6 Berfin0 .!.: Pcos zaten başlı başına durumu zorlaştırıyor ama her ihtimale karşı da ilaç kullanıyorsunuz bunların üstüne de olursa inanın mucize olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Berfin0 .!.: Pcos zaten başlı başına durumu zorlaştırıyor ama her ihtimale karşı da ilaç kullanıyorsunuz bunların üstüne de olursa inanın mucize olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim