Pkoyla hamile kalma

İnşallah sende kavuşursun canım rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah

Bende kilo verdim 15 kg hâlâ daha vermeye çalışıyorum ama yinede olmadı hamilelik

Kilonuzu bence bu kadar kafaya takmayın çok daha kilolu insanlar gebe kalıyor gebelikte de sağlıklı beslenebilirisniz

Ovulasyon testi ile yumurtlamanızı takip edin . Gerekli takviyeleri alıp sağlıklı beslenin eminim olur bence ertelemeyin

Hayıtı bende duydum kullanmak da istiyorum hormon değerlerimi bozarım diye çok korkuyorum sanki normalken hamile kalmışım gibi
hayıt tam aksine hormonları dengeliyor, bi doktordan duymuştum
Kilonuzu bence bu kadar kafaya takmayın çok daha kilolu insanlar gebe kalıyor gebelikte de sağlıklı beslenebilirisniz
evet ama hamilelikte daha çok kilo alıyor insan

Doktora danışarak inositol kullanmanı tavsiye ederim. Ben pcos lu olarak faydasını gördüm

Merhaba kızlar bende kendimi bildim bileli pcosum ara kanamalarım hep olur reglim 30-40 gün arası değişir hep düzensiz + çikolata kistim de var bebek düşünmeye başladığımda C life bitkisel macuna başladım ve Ovulasyon testi yaptım 2. Ayda hamile kaldım düşükle sonuçlandı maalesef ama kullandıklarımın etkili olduğunu düşünüyorum tavsiye olsun

Bende kullandım bende etki etmedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…