- Konu Sahibi Ceylan8400
-
ben ayni seyi kocam icin dusunuyorum:) sagda solda gezerken kocamla ilgilenen bakan birilerini gorunce inanilmaz mutlu oluyorum:) esim bana cok duskundur ve biliyorum ki disardaki hicbir kadin dikkatini bile cekmez. bu guven duygusundan sanirim bu kadar rahat daveanabiliyorum. birileri esimi goz hapsine almisken onun beni kolunun altina alip sacimdan opmesi ve onu seyredenleri fark etmemesi gururumu oksuyor heh siz anca bakarsiniz bu adami ben kaptim sizi fark etmedi bile hahayt diyorum icimden:) esiniz de size fazla guvendigi icin ayni seyi hissediyor olabilir
bakışların hoşuna gittiğini sezinledim.sorduğumda çekiniyo güzel bi eşim oldupunu hissetmk isterm diyo.fantezi demiyo tabi.çekiniyoSenin de hosuna gidiyosa problem yok.
ama bu seni rahatsiz ediyosa buyuk.mesele
acik acik soylutomu bide.
yoksa övüyomu seni.acaba yanlismi yorumluyosun esinin sozlerini.
o bikiniyi ben atmadım biri ortaya attı19. sayfadaki bikiniyi gördükten sonra ne yazacağımı bilemedim bi an, boş boş baktım ekrana
Ayy iğrenç yaa kiskanmayan erkekten Hayır gelmezmiş . Evlerden ırak olsun bu tipler
ya işte bunları duyunca tatile gitmek istemiyorumBiri Turkiye de bunlari giyecek sahil yok yazmıs akdeniz sahilleri çocukluk travma yaşamamın sebebi .Böyle bikini giyseler yine iyi turistlerin çogu üstsüz geziyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?