Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

siz yine de eşinize bu kadar güvenmeyin.

Senin de hosuna gidiyosa problem yok.
ama bu seni rahatsiz ediyosa buyuk.mesele
acik acik soylutomu bide.
yoksa övüyomu seni.acaba yanlismi yorumluyosun esinin sozlerini.

Gidin kumda oynayın .
Sahte konu açınca elinize ne geçiyor. Bale destekli sallayın inanalım.

Senin de hosuna gidiyosa problem yok.
ama bu seni rahatsiz ediyosa buyuk.mesele
acik acik soylutomu bide.
yoksa övüyomu seni.acaba yanlismi yorumluyosun esinin sozlerini.
bakışların hoşuna gittiğini sezinledim.sorduğumda çekiniyo güzel bi eşim oldupunu hissetmk isterm diyo.fantezi demiyo tabi.çekiniyo

19. sayfadaki bikiniyi gördükten sonra ne yazacağımı bilemedim bi an, boş boş baktım ekrana

Ayy iğrenç yaa kiskanmayan erkekten Hayır gelmezmiş . Evlerden ırak olsun bu tipler

Valla kimden duydum hatırlamıyorum ama adamın biri açık açık demiş siz bakarsınız avcunuzu yalarsınız ben şey yaparım diye.Sizin bundan varmıı demenin degişik bir sekli iste.Konu gercek degil belli de bunu buraya yazanın kafasida artik nasil calisiyorsa.

tövbe tövbe. Konu sahibinin işi yok anlaşılan canı sıkılmış

Biri Turkiye de bunlari giyecek sahil yok yazmıs akdeniz sahilleri çocukluk travma yaşamamın sebebi .Böyle bikini giyseler yine iyi turistlerin çogu üstsüz geziyordu.

Inanmiyorum cok tuhaf kusura bakmada esin seni paylasmak istiyor gibi yakinda sana erkek begenir Allaha sukur esime kiziyordum kiskancligindan suan onun gozlerinden opecem

hayir ben benim basimdan gecen olayi anlattim, bütün samiyetimle... insanlar benim konuma yok fake yok yalan olamaz, sen senarist mi olmak istiyorsun, yada ilgi cekip trend konu mu olmak istyorsun yazilmisti... kusura bakmayin ama bence bu konu baya baya ilgi cekmek icin acilmisa benziyor !basarmista....

O zaman sende daha bi seksi bikiniler giy..Bakmayan varsada dönsün baksın..Esin zevkten dört köşe olur o zaman

Biri Turkiye de bunlari giyecek sahil yok yazmıs akdeniz sahilleri çocukluk travma yaşamamın sebebi .Böyle bikini giyseler yine iyi turistlerin çogu üstsüz geziyordu.
ya işte bunları duyunca tatile gitmek istemiyorum
Alanya hakkında bilgin var mı? Herkes çok mu çıbıldak yani az biraz kıskanç biriyim de

Bu arada konu her yaz tatil yaklaştıkça tekrar mı hortlayacak eğlence gani desene

Modelleri atsan da bizde görsek ya hepimizi merakta bıraktın ha

Valla canım benim dediğim yirmi sene evveli Antalya da öyleydi bir daha da ben gitmedim oraya .Bir de 12 sene evvel ayvalikta oyleydi .Dikkat ettim de otellere gittigimizde pek rastlamamisim daha cok ev pansiyon tarzi gittigimiz yerlerin sahillerinde gormusüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…