Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

o zaman kızdım çekindi eşim biraz.ama internette şüpheleniorum geziniyo bu tarz şeyleri

Ne gibi seyler bikini mi bakiniyor¿
belki kendine bakiyordur bunun erkek versiyonlarida var cunki.
Kari koca sahillerin gozdesi olursunuz

nette fln geziniyo gibi bu tarz şeylerde.merakı var hala.o zamn brz tepki verdm çekindi.devamından çekiniyorum

ben ayni seyi kocam icin dusunuyorum:) sagda solda gezerken kocamla ilgilenen bakan birilerini gorunce inanilmaz mutlu oluyorum:) esim bana cok duskundur ve biliyorum ki disardaki hicbir kadin dikkatini bile cekmez. bu guven duygusundan sanirim bu kadar rahat daveanabiliyorum. birileri esimi goz hapsine almisken onun beni kolunun altina alip sacimdan opmesi ve onu seyredenleri fark etmemesi gururumu oksuyor heh siz anca bakarsiniz bu adami ben kaptim sizi fark etmedi bile hahayt diyorum icimden:) esiniz de size fazla guvendigi icin ayni seyi hissediyor olabilir

Duymustum boyle birini. Var boyleleri. Ust komsumuzun.kocasi hatta. Karisina mini etek giydiriyordu. Ben erkege yakistiramiyorm o kadar genisligi.

Bir de gecenlerde okudum bir yerde. Eslerinin baska erkeklerle birlikte olmasini arzu eden erkeklerde filan escinsel egilimler oluyormus. Oyle seyler mi dusunuyor acaba bu tarz erkekler eslerine bakildginda. Arastirmak lazim

yaz tatilini ayarladı şimdiden.kesin fantezi bu içindeki.aynı şeyi düşünüyo bence

BENDE KARŞILAŞTIM BÖYLELERİ VAR

ÇOK KÖTÜ BİRŞEY ALLAH UZAK ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…