valla ben olsam böylesi bir adami ne ararim nede sorarim size gercekten asik olsaydi senden önce o senin pesine düserdi zaten seni sevmiyorsa padisah kizida olsan dünya güzelide olsan onu etkileyemezsin
O yönden bakınca haklısın canım. Ama ben seviyorum. Hala onu özlüyor ve düşünüyorum. Bunlar engel olamadığım şeyler yani. Yaşı başı oturmuş birisi o. Mantığı olmaz dedi ve duygularını bitirdi gitti. Ama ben aşk kadınıyım tabiri caizse ve aşkım için herşeyi yaparım :)kaydirigubbakcemile5
ah be güzelim sonradan pisman olacagin seyler yapma
karsindaki adam seninde dedigin gibi yasini basini almis
simdi sen bu adami oldiki kendine geri cevirdin ve evlendiniz ne olacak biliyormusun durmadan basina kalkacak sen benim pesimde kostun diyecek ben seni istemiyordum daha cok canin yanacak:sinifsinif:
canımcım adam seni istemiyor arama diyor ve sen onun için hayatını kökten değiştirmeye kalkıyorsun.bu adam seni kafasında bitirmiş.ve bence kimse yok dediğine de inanma erkekler kendilerine zaafı olan kadınlara hep aynı şeyi söyler hayatımda kimse yok.bence o başkasıyla birlikte ve seni istemiyor bunu kabullen ve seni istemediğini söyleyen arama diyen bir adama karşı biraz da olsa gururlu ol.sonra daha da çok üzülürsün.
Ben hayatımı filan değiştirmoyurm ne yapıyorsam kendim için yapıyorum. Haklısın gururlu olmak filan ama olamıyorum işte. 4 ay oldu herşey gittikçe daha fazla üstüme geliyo.
Canım yaptığın yorum gerçekten acımasız. O bunu diyecek birisi değil. Çünkü kimse kimseye zorla bişey yaptırmaz diyen birisi. Ayrıca ilişkimizde ilk adımı ben atmıştım. Yani hoşlandığını söyleyen ilk bendim. Ve birgün bile bişey demedi başıma kalkmadı ilişkimiz boyunca bana. Ben daha önce ona gurursuzca davranıyorum böyle dediğimde saçmalama burcu sevdiğin için yapıyorsun ne yapıyorsan böyle düşünme demişti. Ben zaten onun bu olgunluğunu sevdim. Ve evet ne yapıyorsam sevdiğimden yapıyorum.Yani konuyu oraya kadar getirdiğin için ayrıca da kutlarım seni.
tabiki her insan ayni degildir ben olasiliklari söylüyorum yani burada örneklerini cok kez gördük aglayanlar sizlayanlar sen sonradan üzülme diye söylüyorum tabiki hayat senin hayatin umarim gercekten senin söyledigin gibidir ama demek istedigim bak hala pesimden kosuyor diye iyce havalara girmesin erkek milleti biz kadinlar gibi degiller
istiyorsan dene bakalim tesadüfmüs gibi ortam yarat sonra gelismeleri gercekten cok merak ediyorum
Dilerim birgün o gün gelir. Çok istiyorum ve o günün hayaliyle yaşıyorum. Akıl verin canlarım..
emin ol o gün gelecek ama köprünün altından çoookkk sular geçmiş , o senin için önemini yitirmiş olacak.umursamayacaksın dönüp bakmayacaksın bile..test edilip onaylanmıştır tecrübeyle sabittir canım...allah hakkında hayırlısını nasip etsin..
bende senin yerinde olsam değiştiğime inanıyosam karşısına çıkardım
ama çıksanda farketmemiş gibi ve onu untmuşsun gibi davran ki duygularını anlayabilesin
ya canım bu işler arabayla ,sacını boyatmayla ,kasını gözünü değiştirmeyle olmazzzzzzzzzz
olsaydı offf burda ne ask acısı cekenler var hepsi barısırdı hadi diyeliö sen acaip değiştin senden cok etkilendi düşünsene sadece dıs görünüşündeki bir değişiklik için sana dönen adam sence seni ne kadar seviyordur kac gün idare eder bu etki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?