• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Planıma yön verin !!!

Hep diyorum yine diyorum. Senin sevdiğinle değil seni senden daha çok sevecek biriyle birlikte olmalıyız ki mutluluğu yakalayalım. Yani karşındaki insanı seveceksin ama o seni daha fazla sevecek. Aksi halde acı çekersiniz. Ben seviyorum istiyorum deyip türlü bahanelerle ona yaklaşmak da doğru değil. ınan bana şu an üzülürsün ama geçer.. ıleride daha büyük sorunlar çıkar daha güç durumlara düşer ve en önemlisi daha çok acılar çekersin. Bence herşeyi zamana bırak. Dediğin gibi kariyerini geliştir kendini geliştir. Yeni ortamlara gir. Hayatın insana neler getireceği belli olmaz. Belki çok daha farklı insanlarla tanışırsın düşüncelerin değişir. Ama asla ve asla seni istemeyen biri için çaba sarfetme. Bunun pişmanlığını ileride çok yaşarsın...

Burcucum,
Seni en iyi anlayabilenlerden biri benim. Çok taze birayrılık yaşadım ve bir yanım ondan nefret edip ölene kadar karşıma çıkmasın derken diğer yanım aşkından yanıyor ve gelsin ayaklarıma kapansın istiyor. Bana kalırsa karışısına çıkmanda bir sakınca yok, sonuçta bir gün gerçekten de bi yarlerde tesadüf edebilirdiniz. Ama bunu çok iyi organize etmen lazım şayet onu takip ettiğin anlarsa öncekinden de beter bir duruma düşersin ve yıkılırsın. Yardımcı olacak ortak arkadaşınız yok mu?

Saol canım desteğin için. Bende bunu düşünüyorum. Ortak bir arkadaşımız yok. Tüm arkadaşlarıyla birer kere tanıştım sadece. Ben acaba birgünümü ayırıp evinin önünde çıkmasını beklesem sonrada takiipmi etsem. diye düşünüyorum. Sonrada onun gittiği mekana ondan sonra giderim. Ve işte o zaman ona selam vermelimiyim. Yoksa transit geçmelimiyi.:oklava:

boşver canım hiç arama artık oda aramaz zaten bitmiş bu ilişki ...
zaten sanada soylemiş
ısrarcı olmanın hiç bir anlamı yok
önüne bak zaman kaybetme..

bence hiç bişiycik yapma canım sevse zaten gelir sendeki değişikliği falan takmaz seven değiştirmeye çalışmaz böyle yaparak kendini üzersin canım düşünme onun karşısına çıkmayı

Saol canım desteğin için. Bende bunu düşünüyorum. Ortak bir arkadaşımız yok. Tüm arkadaşlarıyla birer kere tanıştım sadece. Ben acaba birgünümü ayırıp evinin önünde çıkmasını beklesem sonrada takiipmi etsem. diye düşünüyorum. Sonrada onun gittiği mekana ondan sonra giderim. Ve işte o zaman ona selam vermelimiyim. Yoksa transit geçmelimiyi.:oklava:

Bilmiyorum ama evin önünde beklemek, takip etmek biraz riskli geliyo bana, farketme olasılığı yüksek gibi.Ama en doğrusunu sen bilirsin, dikkatli midir, fark eder mi bunları biliyorsundur. Selam vermeye gelince onu önemsemediğin hissi vermek istediğine göre minik bir ayaküstü hal hatır sohbeti, slm vs.ile ona tavır yapmadığını belli edebilirsin.

Bilmiyorum ama evin önünde beklemek, takip etmek biraz riskli geliyo bana, farketme olasılığı yüksek gibi.Ama en doğrusunu sen bilirsin, dikkatli midir, fark eder mi bunları biliyorsundur. Selam vermeye gelince onu önemsemediğin hissi vermek istediğine göre minik bir ayaküstü hal hatır sohbeti, slm vs.ile ona tavır yapmadığını belli edebilirsin.

Tamam canım başka bir yol bulursam onu denerim ama aklıma gelmiyo şimdilik.Çok saol.

bence hiç bişiycik yapma canım sevse zaten gelir sendeki değişikliği falan takmaz seven değiştirmeye çalışmaz böyle yaparak kendini üzersin canım düşünme onun karşısına çıkmayı

Canım doğru diyosun da. Ben geri dönsün diye yapmayacağım ama. İçimdeki bambaşka bişey. Beni yarı yolda bırakıp gitti. Ne kadar üzüldüğümü gördü bildi. Bunu atlattığımı güçlü olduğumu düşünsün istiyorum.Beni depresyonda olarak hatırlamasını istemiyorum.mafoldumben

bucuccc şeker nasılsın ben derya canım bak senle aynı zaman aynı durumu yaşadık...aynılardı nerdeyse inan suan çok rahatım ve zaman herşeyin ilacı şeker....hiç ugraşma sen gelecegine ba..seni istemeyeni sen neden istiosun...

bucuccc şeker nasılsın ben derya canım bak senle aynı zaman aynı durumu yaşadık...aynılardı nerdeyse inan suan çok rahatım ve zaman herşeyin ilacı şeker....hiç ugraşma sen gelecegine ba..seni istemeyeni sen neden istiosun...

Saol canımcım iyiyim sen nasılsın.

Seni istemeyeni sen neden istiyosun diyosunuz ama ben ondan bi trülü vazgeçemedim. Unutmak istedim unutamadım. Şimdi geri dönsün diye bunu düşünmüyorum. Bu yapmak istediğim şey bambaşka bir duygu. Ayrıca her sevgi karşılıklı olmuyor maalsef. Ben ondan son kimseyi sevemedim, sevemeyeceğimi de çok derinden hissediyorum. Başkasıyla evlenmeyi aklımın ucundan geçirmiyorum bile. Düşüncesine katlanamaıyorum.

canım ama adam bittigini ve istemedigini sölemiş...araama beni demiş böyle birinimi sevip bekliosun...tekrar olcak die..yanlış düşünüosun şeker genede sen bilirisin...

canım ama adam bittigini ve istemedigini sölemiş...araama beni demiş böyle birinimi sevip bekliosun...tekrar olcak die..yanlış düşünüosun şeker genede sen bilirisin...

Mantıklı düşününce öyle ama ben hep duygularıyla hareket eden birisi oldum. Bu yüzden hep üzülen taraf ben oldum. Belki yine üzülcem ama onu silip atmam hiç kolay değil.

bence böyle bi adam için uğraşmana değmez
sen keyfine bak hayatının tadını çıkar
ama ille de karşısına çıkmak istiyorum diyorsan kendini hazır hissettiğinde dediğin gibi ayarla sende gittiği mekana tesadüf gibi git ve onun seni farketmesini sağla
ama gözünün içine bakma o gelsin selam versin

eger degısıceksem bu kendım ıcın olmalı baskasının karsısında cıkmak ıcın degıl..
bana degre vermeyen bırıne bende vermezdım hayatıma yonume bakardım ve hıc hatırlamazdım ıllahı karsısına cıkmak ıstıyosan kolunada bı sevgılı takda cık buda sana karsı hıslerı varsa kı hala onun ıcın oluımcul darbe olur..

eger degısıceksem bu kendım ıcın olmalı baskasının karsısında cıkmak ıcın degıl..
bana degre vermeyen bırıne bende vermezdım hayatıma yonume bakardım ve hıc hatırlamazdım ıllahı karsısına cıkmak ıstıyosan kolunada bı sevgılı takda cık buda sana karsı hıslerı varsa kı hala onun ıcın oluımcul darbe olur..

Canım ben bu değişimleri kendim için yapıyorum zaten. Ama bu koluna sevgili takıp çıkmak biraz ağır geldi yaw bana. Yapamam o kadar güçlü değilim. :olmaz:

bence böyle bi adam için uğraşmana değmez
sen keyfine bak hayatının tadını çıkar
ama ille de karşısına çıkmak istiyorum diyorsan kendini hazır hissettiğinde dediğin gibi ayarla sende gittiği mekana tesadüf gibi git ve onun seni farketmesini sağla
ama gözünün içine bakma o gelsin selam versin

Saol canım. Evet değmez ama içimde engel olamadığım bir duygu seli var. Zaten şimdi değil zamana ihtiyacım var. Burdaki kızların desteğini almak istedim. Çoğu değmez dedi evet ama ben bunu kendim istedim diye yamap istiyorum. Sonunu düşünmeden sadece akışına bırakarak. Hepinize teşekkürler.:kedi:

Rica ederim ama kar haklı başkası için neden hayatını değiştiresin ki
Yaptıkların sadece kendin için olmalı yerimseniben

Merhaba kızlar

Geçen sene bu zamanlar biriyle ciddi bir birliktelik için tanıştırıldım. İlk başlarda bir görüşüyorduk bir görüşmüyorduk. Sonra bir başladık tam başladık. İlk başladığımız gün geldi beni aldı ailesine götürdü. Herşey toz pembeydi. Seviyordum. Mayısta nişan yapacaktık. Derken aramızda tatsızlıklar çıktı. Ben her ne kadar kendimi suçlasam da ayrılığa sebep olacak şeyler değildi.

Kendisi oğlak burcu ve benden 12 yaş büyüktü. Yani mantık mantık ve inat.Mayıs ayında nişan derken bu sorunlar yüzünden ayrıldık. Ayrıldı (!) Nisan sonunda bitti. Aradım defalarca mailler attım üstüne gittikçe gittim. En son arayıp halini hatrını sordum 1 ay önce. kapattım. 3 saat sonra beni tekrar arayıp neden aradığımı sordu. Unutursun burcu dedi Unutmam dedim. Bak beni aramazsan unutursun dedi. Bende unutamadığım için arıyorum dedim. O da o zaman arama beni dedi. Hayatımda kimse yok tamam ama seninle olmak gibi bi düşüncede yok aklımda dedi. Tamam aramicam dedim.

1 oldu aramıyorum. Ama bi şekilde karşısına çıkmak istiyorum. Ehliyete gidiyorum. Araba alacağım. Dış görünüşümde değişiklikler yaptım. Ve memuriyete adım atmak üzereyim. İşimi pek beğenmiyodu çünkü. Tüm bunlar olduktan sonra birgün karşısına çıkmak istiyorum. Ama tesadüf gibi. Mesela onu evinden çıkarken takip edip gittiği mekana sonradan girip tesadüf gelmişim izlenemini vermek istiyorum. Yada başka bi şekilde. Sizce başka bir yolu varmıdır bende ki değişiklikleri fark etmesinin. Yada öyle bişey olduğunda selam vermelimiyim. Yoksa fark etmemiş gibi mi yapmalıyım.

Dilerim birgün o gün gelir. Çok istiyorum ve o günün hayaliyle yaşıyorum. Akıl verin canlarım..

sendeki değişikliklerden memnun olacak mı kikafamçokkarıştı

Canım ben bu değişimleri kendim için yapıyorum zaten. Ama bu koluna sevgili takıp çıkmak biraz ağır geldi yaw bana. Yapamam o kadar güçlü değilim. :olmaz:
sende yakın bı arkadasınla gule eglene gırersın mekana bu bıle yeter tatlım..
ama hayatta oncelık sensın unutma ona hala asıksın ve deger verıyosun kı bu sekılde onu dusunuyosun..ıllahı yuzlesmek ıstıyosan bıan once yap ve cıkar onu hayatından..hayatın ne onun nede baskasının oyuncagı degıldır ılerde pısman olursun gecen zamana harcadgn emege..
belkı o bunu umursamıycak bıle..
gene uzulen sen olma..hayat tesaduflerle doludur..
ıılerde sen evlı barklı ve cocugunla esınle o senı bı yerde gorse ozaman o daha coks sarsılır..ama suankı oyunlarınla sadece kendını tatmın edeceksındır bol şanslar..a.s.

Back
X