• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Planıma yön verin !!!

:oklava:

bu nedir ya bu nedir yaa :bbo:can sıkıntısıymış işte sen bir can sıkıntısı giderme yöntemisin onun için şunu ciddiye alıp cevap verme ALLAH aşkına biz bu hale getirdik bu erkek milletiii amann daraldım

Haklısın canım. Biz getirdik. Bne getirdim onu bu hale. O yüzden şu an böyle yazmasına bile sevinecek duruma geldim. Çünkü en son 1 ay önce aradığımda unut beni arama demişti. Ben de tamam bir daha aramicam seni deyip yüzüne kapatmıştım telefonu.

Benim anladığım kadarıyla belki tüm erkekler böyle ama onu ben kesin çözdüm. Kesinlikle reddedilince daha iyi oluyo. Eminim düşünmüştür. O arayan barışalım diyen kız bu mu. Yazışmadı bile benle doğru düzgün diye düşünmüştür. Çünkü son zamanlarda ben alttan alan o da havalı havalı konuşandı. Dilerim kısa zamanda tersine döner herşey.:bbo:

Kızlarrrrrrr...

Az önce hala inanamadığım birşey olduuuu...

Az önce msn e girdi. Çok nadir msn e girer ve beni görse de yazmadan çıkardı ben de yazmazdım.

Az önce bana cam açma isteği gönderdi. Kabul etmedim. Hayırdır dedim. Canım sıkıldı istek gönderdim sende kabul etmedin. Ne hayırı olacak ki bunun dedi. Ben de yalnışlık oldu diye düşündüğüm için öyle söyledim dedim. O da yok can sıkıntısı dedi. Ben de sende cam yok görünüyo ama dedim. O da yok zaten dedi. Sonra ben bişey yazmadım bir daha istek gönderdi. Ben yine kabul etmedim. Kötü halim uykudan yeni uyanmışım dedim. O da ne olacakki dedi. Sonra bişey yazmadım. O da neyse ben can sıkıntımı başka bişeyle giderim o zaman dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Çıktı gitti.

Bu ne demek şimdi yaa...

deli mi ne. hala bu adamdan nasıl soğumuyoorsun anlayamıyorum. resmen seni cepte göruyor,sende onu kendıne hırs yapmışsın, bulunmaz hınt kumaşı sanıyorsun. koşturup durma peşinden, kendı tıpış tıpış gelır o zaman. ama gelse bıle bu ılışkıyı bır daha gözden geçır derım.

canım herşey tersine dönse ne olur ki unutabilcekmisin bu geçirdiğin zor günleri veya yine seni bıakmıcağı ne malum sen vazgeç bu çocuktan plan filan da yapma çıkar hayatından tabi bu benim nacizane fikrimyerimseniben

canım herşey tersine dönse ne olur ki unutabilcekmisin bu geçirdiğin zor günleri veya yine seni bıakmıcağı ne malum sen vazgeç bu çocuktan plan filan da yapma çıkar hayatından tabi bu benim nacizane fikrimyerimseniben

Herşey terine dödüğünde hayatımda olmayacak zaten canım benim. İstemeyen ben isteyen o olur anlamında dedim ben.kaydirigubbakcemile Hiçbirşeyin eskisi hibi olmayacağını bende çok iyi biliyorum.:sinifsinif:

Back
X