• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Planıma yön verin !!!

sendeki değişikliklerden memnun olacak mı kikafamçokkarıştı

Bilmiyorum. Neden olmasın.Kötü bişey yapmıyorum ki ben. En azından dikkatini çekerim. Ve çok meraklı birisidir. Eminim merak edecektir ne oluyo ne bitiyo diye.

sende yakın bı arkadasınla gule eglene gırersın mekana bu bıle yeter tatlım..
ama hayatta oncelık sensın unutma ona hala asıksın ve deger verıyosun kı bu sekılde onu dusunuyosun..ıllahı yuzlesmek ıstıyosan bıan once yap ve cıkar onu hayatından..hayatın ne onun nede baskasının oyuncagı degıldır ılerde pısman olursun gecen zamana harcadgn emege..
belkı o bunu umursamıycak bıle..
gene uzulen sen olma..hayat tesaduflerle doludur..
ıılerde sen evlı barklı ve cocugunla esınle o senı bı yerde gorse ozaman o daha coks sarsılır..ama suankı oyunlarınla sadece kendını tatmın edeceksındır bol şanslar..a.s.

Saol canım. Gerçekten doğru kelime. Kendimi tatmin etmek istediğim sanırım. :oklava:

Herkesin bir iyileşme süreci vardır.
Kimisi ağlar, kimisi içine kapanır, kimisi damardan müzik dinler.
sen kendini daha iyi tanırsın. madem kendini daha iyi hissedeceksin, giyin süslen al arabanı git gittiği mekanlara.... için yansa da gül....Ama bırak o seslensin sana..
ıyi şanslar...

Herkesin bir iyileşme süreci vardır.
Kimisi ağlar, kimisi içine kapanır, kimisi damardan müzik dinler.
sen kendini daha iyi tanırsın. madem kendini daha iyi hissedeceksin, giyin süslen al arabanı git gittiği mekanlara.... için yansa da gül....Ama bırak o seslensin sana..
İyi şanslar...

Saol canım. Çok teşekkür ederim. Bazen acaba saçma mı düşünoyrum desem de içimden bunu yapmak geliyo. Dilerim iyi olur herşey. Mutlaka yazcağım buraya zaten sositososito

keşke elinde olsa umursamasan takmasan onu, bu en iyi plandan bile evla olur .
ancak madem karşısına çıkacağım diyorsun, basit durma. yani hem ağır hem de cilveli falan bi kız olmalısın:)
soğuk soğuk durursan somurtursan , bak benim için hala üzülüyor diye düşünür.
güleceksin neşeli olacaksın ama abartmayacaksın:)
zor işler bunlar ya:) ama madem seni öyle tükenmiş halde hatırlamasın istiyorsun o an çok iyi bi strateji uygulaman lazım.
kendini tutacaksın her türlü.
o senle ilgilenmezse ağlamak yok, veya "o gelmedi ben gideyim bari" gibi plan değişiklikleri yok.
sadece planını yap dön eve:)

Bilmiyorum. Neden olmasın.Kötü bişey yapmıyorum ki ben. En azından dikkatini çekerim. Ve çok meraklı birisidir. Eminim merak edecektir ne oluyo ne bitiyo diye.

dikkatini üzerine çekmeye çalışıyorsun. belki bi umut bu yeni halim onun hoşuna gider de belki yeniden berebaer olabiliriz diye düşünüyorsun sanırımCADIARZU

keşke elinde olsa umursamasan takmasan onu, bu en iyi plandan bile evla olur .
ancak madem karşısına çıkacağım diyorsun, basit durma. yani hem ağır hem de cilveli falan bi kız olmalısın:)
soğuk soğuk durursan somurtursan , bak benim için hala üzülüyor diye düşünür.
güleceksin neşeli olacaksın ama abartmayacaksın:)
zor işler bunlar ya:) ama madem seni öyle tükenmiş halde hatırlamasın istiyorsun o an çok iyi bi strateji uygulaman lazım.
kendini tutacaksın her türlü.
o senle ilgilenmezse ağlamak yok, veya "o gelmedi ben gideyim bari" gibi plan değişiklikleri yok.
sadece planını yap dön eve:)

Saol canım çok güzel yazmışsın. Tam düşündüklerim. Çok güzel taktikler vermişsin. Planımdan ödün vermicem asla. Öyle yanına gitmek filan yok. Herşey sadece o gün için olacak benim için. Geleceğini düşünmüyorum bile. Düşünmeden yaşamalıyım o günü.

ah canım aynı şeyler başıma geldi geliyoda hala
ben 23 erkek arkadaşım 32 yaşındaydı uymuyoduk ben zorladım
başta o benim peşimde koştu sonra ben onun ve sonuç bitti...
çünkü sevgi yoktu benimde aklımdan geçiyo böyle şeyler yapayım diyorum ki yaptımda tekrar başladık sonuç ne daha kötü bitti
şimdiki aklım olsa aslaaaaa tekrar başlamazdım
bi ilşki yürimicekse ne yaparsan yap olmaz
umarım bu sevda çabuk geçer ve inşallah deyecek insanlar için uğraşırız böyle

çünkü sevgi yoktu benimde aklımdan geçiyo böyle şeyler yapayım diyorum ki yaptımda tekrar başladık sonuç ne daha kötü bitti

Haklısın canım sonu bilinmiyor. İnşallah dediğin gibi değecek insanlarla karşılaşırız. opuyorumnanaktan Hayırlısı olsun hepimizin hakkında ne diyeyim.

arkdaşlada aynı şeyleri yaşamısız...demekki buyu yaş nekadarda olsa fark edio..burcu şeker sen nasıslın napıosun...

arkdaşlada aynı şeyleri yaşamısız...demekki buyu yaş nekadarda olsa fark edio..burcu şeker sen nasıslın napıosun...

İyiyim canım. Bugünlerde daha iyiyim. Büyük yaş fark ediyo tabi.

Sen nasılsın neler yapıyorsun? Var mı hayatında birisi?:sinifsinif:

burcu iyiyim atlattım ben artk yaa biliosun mevzuları..hayatımda kimse yok kafam böyle ii rahatım..çokda iyiyim kimse için üzülmeye degmez canım kendini düşün....

burcu iyiyim atlattım ben artk yaa biliosun mevzuları..hayatımda kimse yok kafam böyle ii rahatım..çokda iyiyim kimse için üzülmeye degmez canım kendini düşün....

Haklısın cxanım hiçbirşey hiç kimse değmez biliyorum. Hatta belli bi zaman sonra buna mı üzüldüm ben bu kadar diye gülücem kendime bunuda biliyorum. Aslında artık içimdeki üzülmek değil. Kendimi düşünüyorum artık. Bencilliğin ötesini yaşıyorum. Egomu tatmin etmek istiyor gibiyim belki de. Beni o üzgün arkasından ağlayan, dön diyen, onu arayan onu bekleyen gözü yaşlı biri olarak hatırlamasını asla istemiyorum. Bu benim onurumu çok zedeliyor. Ve ben bunu değiştirmek istiyorum. gamyoncuiremsu

diğer arkadaşların yorumlarını okumadım,belki aynı şeyleri yazan vardır ama yinede yazcam..değişiklik yapıp karşısına çıkma fikrine katılmıyorum..seni sen olduğun için sevecek biri olsaydı bu halinle de severdi..sen allandıktan pullandıktan sonra sevse kaç yazar Allah aşkına...bırak herkes gitsin yoluna selametle,senin değerini fark edecek adam gibi adam illaki karşına çıkar..çıkmasa da çıkmaz..adam olmayanlarla zamanını ömrünü harcama...yerimseniben

Kızlarrrrrrr...

Az önce hala inanamadığım birşey olduuuu...

Az önce msn e girdi. Çok nadir msn e girer ve beni görse de yazmadan çıkardı ben de yazmazdım.

Az önce bana cam açma isteği gönderdi. Kabul etmedim. Hayırdır dedim. Canım sıkıldı istek gönderdim sende kabul etmedin. Ne hayırı olacak ki bunun dedi. Ben de yalnışlık oldu diye düşündüğüm için öyle söyledim dedim. O da yok can sıkıntısı dedi. Ben de sende cam yok görünüyo ama dedim. O da yok zaten dedi. Sonra ben bişey yazmadım bir daha istek gönderdi. Ben yine kabul etmedim. Kötü halim uykudan yeni uyanmışım dedim. O da ne olacakki dedi. Sonra bişey yazmadım. O da neyse ben can sıkıntımı başka bişeyle giderim o zaman dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Çıktı gitti.

Bu ne demek şimdi yaa...

:oklava:
Kızlarrrrrrr...

Az önce hala inanamadığım birşey olduuuu...

Az önce msn e girdi. Çok nadir msn e girer ve beni görse de yazmadan çıkardı ben de yazmazdım.

Az önce bana cam açma isteği gönderdi. Kabul etmedim. Hayırdır dedim. Canım sıkıldı istek gönderdim sende kabul etmedin. Ne hayırı olacak ki bunun dedi. Ben de yalnışlık oldu diye düşündüğüm için öyle söyledim dedim. O da yok can sıkıntısı dedi. Ben de sende cam yok görünüyo ama dedim. O da yok zaten dedi. Sonra ben bişey yazmadım bir daha istek gönderdi. Ben yine kabul etmedim. Kötü halim uykudan yeni uyanmışım dedim. O da ne olacakki dedi. Sonra bişey yazmadım. O da neyse ben can sıkıntımı başka bişeyle giderim o zaman dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Çıktı gitti.

Bu ne demek şimdi yaa...

bu nedir ya bu nedir yaa :bbo:can sıkıntısıymış işte sen bir can sıkıntısı giderme yöntemisin onun için şunu ciddiye alıp cevap verme ALLAH aşkına biz bu hale getirdik bu erkek milletiii amann daraldım

Back
X