varmı benim gibi normal dogumu hiç düşünmeyen sezeryan isteyen 32 haftalık hamileyim hamile kalmadan öncede dahil hiç bi zaman normal doğum düşünmedim ve istemedim bi benmiyim böyle :
Ben de ilk gebeliğimde sizin gibiydim.Kendimi asla normal doğum yaparken düşünemiyordum:)Nitekim Allah gönlüme göre verdi ve bebeğim dönmediği için zorunlu sezeryan oldum:)Çok şükür bir sıkıntım olmadı
Soz zamanlar da sezeryandan da tedirgin olamadım değil ama doğum anında Allah öyle bir cesaret veriyor ki kimbilir belki siz de normal doğumu rahatlıkla yaparsınız hiç belli olmaz.
Hayırlısı neyse o olsun.Bebişinize sağsalim kavuşursunuz inşallah.
bakalım nasıl olucak normali hiç düşünmüyorum:18: istemiyorumda sez her açıdan daha bi kolaylık gibi geliyo ama hayırlısı tabiki kimiside sez den cok korkuyo :)
bende hic istemiyorum normal ama sezeryandanda korkuyorum bazen. normalin agrisi gozumde buyuyor o alt bolge mahvolur gibi geliyor. tek avantaj erken ayaga kalkiliyor hic dogurmamis gibi ama ben yapamam sanki ya birde o bekleme ani son haftalar ne zaman gelecek derdi bana gore degil
bende hic istemiyorum normal ama sezeryandanda korkuyorum bazen. normalin agrisi gozumde buyuyor o alt bolge mahvolur gibi geliyor. tek avantaj erken ayaga kalkiliyor hic dogurmamis gibi ama ben yapamam sanki ya birde o bekleme ani son haftalar ne zaman gelecek derdi bana gore degil
Canım bende aynı senin gibi düşünüyordum. Herkeste farklı oluyormuş bu durumlar meğer. Bir kaç gün önce yeni doğum yapan bi arkadaşımla tel.de konuştum. mecburi sezaryen olmuş.Son ana kadar beklemiş yinede,belki normal olur falan diye. Narkozun etkisi geçip kendime geldikten 1-2 saat sonra ayağa kalkabildim,hiç bir sıkıntı yaşamadım dedi. Dünde normal doğum yapan bi arkadaşa bebek görmeye gittim. Kızcağız 'perişan oldum..doğurmak öyle zor bir şey değil.Doğum sancısına falan dayanıyorsun Allah kolaylığını veriyor'falan dedi amaaaaaa...bebek iri olduğu için aşaayı kesmek zorunda kalmışlar durum böyle olunca daa..sıkıntı yaşamış. Rabbim hayırlısını versin diyelim...
Henüz yeniyim gebeliği nbaşı ama ilk cocugumda sezeryan olduğum için 2.de öyle olcak inşallah.ben hiç zorluk yaşamadım .ameliyattan sonra ağrım oldu tabi ama fazla değil.
varmı benim gibi normal dogumu hiç düşünmeyen sezeryan isteyen 32 haftalık hamileyim hamile kalmadan öncede dahil hiç bi zaman normal doğum düşünmedim ve istemedim bi benmiyim böyle :
ben aslında başlarda bir deli cesaretiyle normal istiyorum demiştim ama doğum yaklaştıkça bu fikrimden de cesaretimden de eser kalmadı.
sezaryen olan arkadaşlarımın da hiçbir zorluk ve sıkıntı yaşamadığını, normal doğum yapanların oturmakta, tuvalete gitmekte vs sıkıntı yaşadığını duydukça daha da gözüm korktu. şu anda planlı sezaryen olsun istiyorum doğumum. doktorum normalden yana ve benim de normal doğum için hiçbir engelim yok ama istemiyorum normal doğum.
doktorumla nasıl konuşsam ne desem acaba? (daha doğum hakkında konuşmadık yarın inşallah konuyu o açmazsa ben açacağım)
dediğim gibi dr'um normalci.
ne gerek var normal olsun daha iyi falan diye ısrar ederse napcam ben?? :18::18::18::83: