- Emoji Skoru
- 296
- Puanlar
- 18
Kaç çocuk doğuracağımıza ne zaman doğuracağımiza kadınların çok büyük bir çoğunluğu olarak gayet de karar verebiliyoruz işte. Bu cümlenize takıldım. Gerçekten biz mi karar veriyoruz? Ne zaman kaç tane diye. Keşke herkes için öyle olsa.Yoo aldırınca doğmuyor.yapay zekaya sor bakalım dünyada kaç milyon kürtaj oluyor? Aldır aldırma demek kişisel yorum ama her hamile kalınan embriyonun alacak nefesi var mı oluyor şimdi? Bu da bir imkan dahilinde insana sunulmuş bir tıbbi destek sonuçta.allah böyle bir yöntemin de var olacağını bilmiyor muydu? Kaç çocuk doğuracağımıza ne zaman doğuracağımiza kadınların çok büyük bir çoğunluğu olarak gayet de karar verebiliyoruz işte.kendi kararsızlığına ya da boşvermişliğine kılıf uydurma bu laflar sırf.
2 sene boyunca tedaviye başlayamadım bile. Rabbim vermeyi bırak tedaviye başlamama bile izin vermedi (rahim ve bel fıtığı ameliyatı vs bir sürü şey oldu). Sonrasında yine olmadı. Tüp bebek tedavisine karar verdim. İlk merkezde hayal kırıklığı. Artık olmayacak dedim. O vesile ile kadınlar kulübünde buldum kendimi. Nerede tedavi olabilirim diye. Evet tam 2 sene önce karar verdim. bir evlat istiyorum diye ama olmadı. Sadece karar vermekle olmuyor. Allah ne zaman dilemişse, ne dilemişse o oluyor. Bu süreçler bana bunu ve sabrı öğretti