• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plasenta kanaması yaşayanlar yardım ediinn !!

orjinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
251
27
68
Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim,birkaç gün once kanama sikayeti ile doktoruma gittiğimde plasenteda ufak bir aciklik olduğunu kanamanin buradan kaynaklandigini söyledi,progestan ilaç ve crinone JEL kullaniyorum,bebeğine birsey olmayacak deyip beni rahatlatmaya calisti ama içim rahat değil,bu durumu yaşayan varmi,sonrasında neler oldu ?

Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim,birkaç gün once kanama sikayeti ile doktoruma gittiğimde plasenteda ufak bir aciklik olduğunu kanamanin buradan kaynaklandigini söyledi,progestan ilaç ve crinone JEL kullaniyorum,bebeğine birsey olmayacak deyip beni rahatlatmaya calisti ama içim rahat değil,bu durumu yaşayan varmi,sonrasında neler oldu ?
Merhaba inş bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır.ben de şu anda 14 haftalık gebeyim ve aynı sorunla doktora başvurdum.acaba dizin durumunuz ilerleyen haftalarda nasıl seyretti bilgi alabilir miyim ?

Back