Plasenta previa

bade123567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
271
117
53
33
Agrı ve kanamam var şu an yogunlasti.dun gittim acile bi sorun yoktu.yine agrım var.kanamada kopkoyu kirmizi.

Ağrısız kanama plesanta previanin en önemli belirtisi. Kanamanız kesilmediyse arttıysa, ağrınız da varsa tekrar acile gidin.

Ağrısız kanama plesanta previanin en önemli belirtisi. Kanamanız kesilmediyse arttıysa, ağrınız da varsa tekrar acile gidin.
Acilde bisey yapmadilar.progestan kullan hersey iyi deyip gonderiyolar bende anlamadim.belki hstaneye yatirirlar diye hazirlikli bile gittim yani

Aglayarak okudum ya allah yardim etmis.mutlu oldum adiniza

Önemli değil. Benim de ilkti çok korkuyordum.
Sana en doğru desteği doktorlar ve ebeler verecek. Burda yanlış yönlendirmeyelim. Vebal alamaktan korkarım.
Kanamasi olan biriyle gorusmek iyi geldi doktora gidiyoruz acil sekilde bisey yok deyip gonderiyolar hastaneye yatirmiyolar.demek normalmis kanamalar. Ondan yatirmiyolar belkide

Kanamasi olan biriyle gorusmek iyi geldi doktora gidiyoruz acil sekilde bisey yok deyip gonderiyolar hastaneye yatirmiyolar.demek normalmis kanamalar. Ondan yatirmiyolar belkide
Acilde bebeğin ve sizin durumunuza bakarlar sıkıntı görmezlerse eve gönderirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…