- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 33
- Konu Sahibi bade123567
-
Bu yasayan var mi agriyla beraber.kanama oluyomus ama agrı olmasi tuhaf degil miAgrı ve kanamam var şu an yogunlasti.dun gittim acile bi sorun yoktu.yine agrım var.kanamada kopkoyu kirmizi.
Kimse yokmu?Bu yasayan var mi agriyla beraber.kanama oluyomus ama agrı olmasi tuhaf degil mi
Acilde bisey yapmadilar.progestan kullan hersey iyi deyip gonderiyolar bende anlamadim.belki hstaneye yatirirlar diye hazirlikli bile gittim yaniAğrısız kanama plesanta previanin en önemli belirtisi. Kanamanız kesilmediyse arttıysa, ağrınız da varsa tekrar acile gidin.
Sizdede var plasenta previa? Nasil oldu kanamalariniz falanAğrısız kanama plesanta previanin en önemli belirtisi. Kanamanız kesilmediyse arttıysa, ağrınız da varsa tekrar acile gidin.
Benim plesanta previa vardı doğuma kadar ara ara kesilen başlayan kanamalarım oldu. 36+2 de başlayan kanama ile acil sezaryen kızımı doğurdum.Sizdede var plasenta previa? Nasil oldu kanamalariniz falan
Aglayarak okudum ya allah yardim etmis.mutlu oldum adinizaPLESANTA PREVIA DOĞUM HİKAYESİ
20. haftada detaylı ultrasonda plesanta previa teşhisi kondu. Kesinlikle istirahat dendi. 3 gün sonra sabaha karşı uykumdan uyandığımda kanıyordum. Tuvalate gittim kocaman bir pıhtı düşürdüm. Acile kaldırıldım. Şükür ki bebeğim iyiydi ve kanamam kesildi. Eve gönderildim. mayıs ayı boyunca iki...www.kadinlarkulubu.com
Kasiklarinizda baski varmiydi pekiBenim plesanta previa vardı doğuma kadar ara ara kesilen başlayan kanamalarım oldu. 36+2 de başlayan kanama ile acil sezaryen kızımı doğurdum.
Bebeğin başı aşağıdaydı bazen bastırınca oluyordu. Çok değildi amaKasiklarinizda baski varmiydi peki
Kanamalariniz nasildi peki? Ped dolduracak cinsten mi?Bebeğin başı aşağıdaydı bazen bastırınca oluyordu. Çok değildi ama
Cok soru sordum kusura bakmayin.ilk gebeligim hic bisey bilmiyorumBebeğin başı aşağıdaydı bazen bastırınca oluyordu. Çok değildi ama
Evet su gibi kan geliyordu. Pıhtı parçası gelince duruyordu.Kanamalariniz nasildi peki? Ped dolduracak cinsten mi?
Önemli değil. Benim de ilkti çok korkuyordum.Cok soru sordum kusura bakmayin.ilk gebeligim hic bisey bilmiyorum
Kanamasi olan biriyle gorusmek iyi geldiÖnemli değil. Benim de ilkti çok korkuyordum.
Sana en doğru desteği doktorlar ve ebeler verecek. Burda yanlış yönlendirmeyelim. Vebal alamaktan korkarım.
Acilde bebeğin ve sizin durumunuza bakarlar sıkıntı görmezlerse eve gönderirler.Kanamasi olan biriyle gorusmek iyi geldidoktora gidiyoruz acil sekilde bisey yok deyip gonderiyolar hastaneye yatirmiyolar.demek normalmis kanamalar. Ondan yatirmiyolar belkide
Cok tesekkur ederim icim rahatladi biraz walla.allah size ve bebeginize hep gulsunAcilde bebeğin ve sizin durumunuza bakarlar sıkıntı görmezlerse eve gönderirler.
Teşekkür ederim duanızı. Siz de vaktinde sağlıkla kavuşun bebeğinizeCok tesekkur ederim icim rahatladi biraz walla.allah size ve bebeginize hep gulsun
İnsallah aminTeşekkür ederim duanızı. Siz de vaktinde sağlıkla kavuşun bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?