- 26 Temmuz 2017
- 605
- 317
- 103
- Konu Sahibi belmasebil
Hanımlar merhaba. 12+3 günlük hamileyim. Daha önce pıhtılaşma nedeniyle 2 düşük yaptım şuan clexane ve coraspin kullanıyorum. 4 gündür yoğun bi stres yaşadım. Bebeğime birsey olmuş mudur korkusuyla bugün kendi doktorumdan farklı bi doktora kontrole gittim. Bana herşeyin gayet sağlıklı göründüğünü fakat fundal çok küçük retroplasental hemoraji gördüğünü yani plasentanın arkasında çok küçük kanama olduğunu söyledi.
Bebek %95 sağlıklı görünüyor ama kesinlikle kanama izlenmeli artabilir vs dedi. Yada kendi kendine kaybolabilir dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kendi doktoruma pazartesi ikili tarama için gittiğimde böyle birsey söylemedi. Yeni oluşmuş olabilir mi? Çok korkuyorum. Lütfen fikri olan varsa yardım etsin hanımlar lütfen
Böyle birsey yasayıp bebeğini kucağına alan var mı? Desteğe ve morale ihtiyacım var 
Bebek %95 sağlıklı görünüyor ama kesinlikle kanama izlenmeli artabilir vs dedi. Yada kendi kendine kaybolabilir dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kendi doktoruma pazartesi ikili tarama için gittiğimde böyle birsey söylemedi. Yeni oluşmuş olabilir mi? Çok korkuyorum. Lütfen fikri olan varsa yardım etsin hanımlar lütfen