Plasentanin asagida olmasi?

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
En iyi cevaplar
1
284
18
Merhabalar... 13+2 haftalik hamileyim. Gecen gunlerde usm gorundum doktor plasentan asagida 6.aya kadar olmasi gereken yere kalkar kendiliginden dedi. Riskli haraketler yapma, cinsel iliski 6.ayina kadar yasak dedi. Bugun baska bi doktorun yanina gittim. Plasenta asagida evet ama normal bi durum risk yok dedi. Cinsel iliski icin de hicbir sorun yok diyor? Hangi birine inanacagimi şaşırdım. Hic boyle bi durum yasadiniz mi?

Merhabalar son durumunuz nedir. Ben de bugün yoğun kanamayla gittim plasenta aşağıda olduğu için kanama olmuş. Sizin de kanama fln oldu mu acaba
Bende 6.haftaydi sanirim kanamam olmuştu. Plasentanin bi kismi kopmuştu. Şu an 24 haftalık hamileyim plasenta olmasi gereken yerde şu an

Merhabalar son durumunuz nedir. Ben de bugün yoğun kanamayla gittim plasenta aşağıda olduğu için kanama olmuş. Sizin de kanama fln oldu mu acaba
Sizin plasenta büyük ihtimalle rahim ağzını kapatiyor. Cinsel ilişki kesinlikle yasak. Benimki kapatmiyordu o yuzden doktor yasak koymadi

Yukarda olması gerektiğini söyledi ama evet şuan aşağıda dedi. Ama zamanla yukarı geçecektir dedi. Aman cinsel ilişki olmasn zaten çok da umrumda değil valla kendime gelim de bi
Cinsel ilişki kesinlikle yasak, hafif dediginiz şeyleri bile kaldırmayın, ayakta uzun süre durmak, yürüyüşler yapmak bile yasak. Kanamalı hastalara yatak istirahati veriliyor hatta bazılarının hastaneye yatırıldığını biliyorum. Bütün bunları kadınlar kulübünden öğrendim ortak olarak çoğu kişiye doktorları bunlardan bahsediyor. Endişe etmeyin bu şekilde gördüğüm kullanıcıların çoğunun rahmi büyüyüp geliştikçe plasenta yukarı çıkmış

Back
X