Plasentayı emen bebek?

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar ben bütün doktora gittim. Doktor ultrasonda bebeğe bakarken aaa plasentayı emmeyi keşfetmiş dedi. Emiyormuş plasentayı yani. Ben şaştım kaldım. Aç mi bu çocuk iyi besleyemiyor muyum? Yoksa normal bir durum mu? İnternetten araştırdım kimse böyle bir şey yazmamış. Merak ettim

Çocuk ağızdan beslenmiyor ki. Yani acıktığı için böyle bir eylem gerçekleştireceğini bence bilemez. Reflekstir o. Elini emen de var. Ordaki suyu da içiyorlar belki su içiyordu 😂

Ben olsam bebegimin emme refleksi var diye sevinirdim tabi doktor olumsuz bi durumdan bahsetmemisse :)

Arkadaşlar ben bütün doktora gittim. Doktor ultrasonda bebeğe bakarken aaa plasentayı emmeyi keşfetmiş dedi. Emiyormuş plasentayı yani. Ben şaştım kaldım. Aç mi bu çocuk iyi besleyemiyor muyum? Yoksa normal bir durum mu? İnternetten araştırdım kimse böyle bir şey yazmamış. Merak ettim
😁 Demek ki emme refleksi plesanta da deneyimliyo . Aç olamaz sizden gidenler onu zaten tokluk açlık diye ayıramaz .

Ben olsam bebegimin emme refleksi var diye sevinirdim tabi doktor olumsuz bi durumdan bahsetmemisse :)
Yok bahsetmedi sadece makat pozisyonunda dedi böyle giderse sezaryen yaparız dedi.

Doktorunuz acaba kaç senelik doktor merak ettim doğrusu , daha 20.haftada zaten makat pozisyonunda olması o kadar normal ki . Milletin bebeği 39.haftada dönüyor
Valla dönebilir dedi. Dönmezse sezaryen olur dedi

Valla dönebilir dedi. Dönmezse sezaryen olur dedi
Genelde dönüyorlar, gıcık kapiyorum söyle doktorlardan zaten hamilelik endişe ile geçen bir dönem ne gerek var anneyi endiselendirmeye şimdiden çok erken . Bu yüzden doktorumu ince eleyip sık dokudum. Siz korkmayın şuan demek ki plesanta da yukarıda ki bebek plesantayi emiyo , makat pozisyonunda olduğunu dediniz . Doktor olmadan ben bile diyebiliyorum plesanta yukarıda olduğu takdirde normal doğum ihtimaliniz yüksek farklı bir durum olmadığı takdirde . Makat pozisyonuda 38lerde belli olur ona göre sezeryan mi normal mi belirlersiniz .

Aynen değişik bir doktor muş 🤔😅
Aynen garip . Daha şimdiden sezeryanı önermiş . Genelde sezeryanı başlarından savmak için öneriyorlar o da ayrı sırf hemen ameliyatla almak için . Bende 24 günlük bebeğim ve ilk çocuğum sezeryanla oldum ama benim özel nedenimden ötürü sezeryanla.olmam lazımdı

Benim ki de kordon emiyordu. Dogdu beni somurdu 3 yasina kadar..

Genelde dönüyorlar, gıcık kapiyorum söyle doktorlardan zaten hamilelik endişe ile geçen bir dönem ne gerek var anneyi endiselendirmeye şimdiden çok erken . Bu yüzden doktorumu ince eleyip sık dokudum. Siz korkmayın şuan demek ki plesanta da yukarıda ki bebek plesantayi emiyo , makat pozisyonunda olduğunu dediniz . Doktor olmadan ben bile diyebiliyorum plesanta yukarıda olduğu takdirde normal doğum ihtimaliniz yüksek farklı bir durum olmadığı takdirde . Makat pozisyonuda 38lerde belli olur ona göre sezeryan mi normal mi belirlersiniz .
Ben normal olsun çok istiyorum hatta YouTube SAN normal doğum videoları izleyip duruyorum

Söylemesi kolay. Ben ağrı çekerken doktora yalvarıyordum sezeryan yap beni diye :KK43: :KK70:
Sezaryende kesik ağrısından bebeğine bakamama ihtimali diye bir şey duydum ondan korkuyorum

Sezaryende kesik ağrısından bebeğine bakamama ihtimali diye bir şey duydum ondan korkuyorum
Tabiki o var. Normal doğumdan sonra daha kolay ama sancısı ağrısı var. Ha seni korkutmak istemiyorum. Prenses dogum da bir seçenek tabi.

Back
X