Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

elifnazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
186
5
96
İstanbul
Merhabalar; Foruma yeni katılıyorum. Etilerde Dr. Aylin Karanlık ile görüştüm. Birkaç arkadaş tavsiyesi ile gittim,onlar çok memnun. Çok tatlı bir bayan ama bu forumu aylardır takip ediyorum. Tanıyan ameliyat olan var mı ? Malum insan bi kere yaptırmak istiyo bu ameliyatı.kaydirigubbakcemile5

Bu arada Elif nerdesin yaw, biz kendi kendimize konuşup duruyoruz burda

Merhabalar;
Kusura bakmayın Seniha hanım, annemi ameliyat ettirdik acil, safra kesesi alındı. Onun başındaydım. Cevabınıza çok teşekkür ederim içim rahatladı valla. Şu haftayı bi atlatayım, annem ayaklandı zaten bayaa, haftaya yada en geç iki haftaya istiyorum ameliyat olmayı. Yaz gelmeden olayım da bikinilerimi rahat rahat giyeyim. Sanırım Aylin Hanım'da karar kılacağım. Çevremde o kadar arkadaşım var ki ameliyat olan, pek çok ta doktor var tabii. Ama Aylin Hanım'a güvendim yaa, fikir değiştirmemeliyim, daha çok kafam karışıyor.

Valla şekerim, dual plan olabilir dedi doktor hanım, az biraz var bişeyler.Dual plan sonuçlarını çok beğendim zaten. En az 300 cc olacak herhalde. Meme altından koyduracağım ona karar verdim, iz olsun önemli değil, en güzeli olsun diyorum.Ameliyat günü belli olunca yazarım.

Arkadaşlar ben bu Cuma ameliyat oluyoruuuuuuuuuuuummmmmmmm. Çok korkuyorum, narkozdan tabii. Yoksa aynı zamanda çok sevinçliyim, yıllardır istediğim bişey bu. Benim için dua edin. Ameliyat öncesi önerisi olan varsa lütfen yazsın. Kalbim dışarı çıkacak gibi.

Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum, uyku tutmuyor, çok endişeliyim, korkuyorum. Hayırlısıyla bi girip çıkıyım yine size yazarım burdan

kızlar ben göğüs ameliyatı değilde genital estetik ameliyatı oldum Aylin hanıma. Ama göğüs ameliyatı için de konuşmuştum o zaman. Resimler beni bayağı ikna etmişti aslında. Sırayla oluyor herşey tabiiki. Gönl istiyorki bi yatalım masaya, hepsi birden bitsin. Ama hem vücut, hep cüzdana ağır gelir sanırım...::)

Ben 1 yıl önce Dr Aylin Hanıma ameliyat oldum. Ameliyat sırasında veya sonrasında hiçbir sorunum olmadı. herhangi bir hastaneye bağlı çalışmaması bence en büyük avantajı. Sizin paranıza göre alternatifleri sunuyor. Ameliyattan herçıkan memnun çıkıyor aslında, önemli olan belli bir süre geçtikten sonra da memişlerin hoş görünmesi. Bence tek dezavantaj, çok hastasının olması, geçen kuzenimi götürdüm, randevulu olmama rağmen bayağı bekledim. Ben eski hastası olmama rağmen 10 gün sonrasına randevu alabilmiştim.

Canım benim, arkadaşım daha önce genital bölge estetiği ile liposuction yaptırmıştı. Teyzeme de silikon taktırtmıştık. Her ikiside çok memnun kalmıştı. Zaten aylin hanım daha çok göğüs estetiği ve genital estetik ile uğraşıyor bildiğim kadarıyla. Tüm sıkıntı gidip konuşana kadar, hüüp diye tüm derdinizi çekiyor, sorularınızı siz sormadan anlatıyor. Soracak pek birşey de bırakmıyor. Aylin hanımın ameliyat ettiği 2 arkadaşım daha var benim. Ama sonuçlarını gördüm. Ben de karın germe düşünüyorum, bakalım araştırıyoruz.

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar ben de liposakşın ve meme protezi yaptıracağım. Aylin Hanım'la görüştüm bu kadar güzel şeyler okuduktan soora walla kanıma giriyosunuz dikkat! Bi problem yaşarsam siz sorumlu olursunuz ha! Şaka şaka. Çok alçakgönüllü ve şirin bi bayan bayıldım. Eh şimdi ameliyat gününe karar vermek lazım. Hadi bana kolay gelsin

arkadaşlar, ben de göğüs estetiği düşünüyorum. Aslında göğüsle başlıyacağız da yaptıracak çok şey var. Yaklaşık 3 aydır araştırıyorum. Dr Aylin Karanlık adını son zamanlarda çok duydum. Randevu alıp görüşen var mı. benim 2 arkadaşım var ameliyat olan aylin hanım a. İkisinde de sorun yok. Lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız. Hiç kötü bişey duymadım, iyi yönlerini zaten biliyoruz, kötü yanlarını söyleyin nlütfen...

Walla ben sorumluluğu seve seve alırım şekerim. Doğru karar kesinlikle. E ne zaman ameliyat yaz geliyo yağlar felan gidecekse çok sıcağa kalmaman gerek

Walla şekerim ne diyim ki işini iyi yapması yetmez mi ne kötü yönünü soruyosun anlamadım, ne gibi yani? Ameliyat sonrası kontrollere uyman gerek, o konuda biraz sıkı diyebilirim ama bizim için yani o da

Evet, Aylin Hanım dediklerinin uygulanması konusunda dediğim dedik ama bence de kötü değil bu. Biz ne bilicez kadın doktor, bu işi yıllardır yapıyor yani.Çok anlayışlı buldum ben onu seksen kere sor, neden seksenbir oldu demez. Ameliyat sonrası hastaneden çıkınca da aramış ağrımı sızımı felan sormuştu.

Şekerim görüşmeden bilemezsin. Doktorla aranda iletişim, tabiri caizse elektrik tutması önemli. Bi git görüş. Soora bize hak vereceksindelikafadulden

Anacıım ne bu ya çok hoşsun ha elektrik felan, nikah mı kıyacaklar yaaa. Ama tatlıdır bizim doktorumuz walla

Ya elektrik dediği güven duymak herhal. ınsanın doktoruna kesinlikle güven duyması lazım, ben araştırırken görüştüğüm bazı ünlü!! doktorlar paraya doyduklarından olsa gerek hasta ruhundan hiç anlamıyorlar. Doktor dediğin sarıp sarmalamalı insanı,kişi herşeyini güvenerek paylaşabilmeli. En mahrem olaylarımızı paylaşıyoruz ya di mi?

Ben bugün telefonla konuştum Aylin Hanımla. Telefonda sesi, konuşması tatlı ve anlayışlı geldi bana. Bi yurtdışı yapayım haftaya dönünce randevu alıp muayeneye gideceğim.

Şekerim ben meme küçülttürecem ve askılatacam. 3-4 doktorla görüştüm. En son Tuğrul Turan ile, bana çok abartıyo gibi geldi ya. Bakalım Aylin Hanım ile görüşmem nasıl geçecek , bilgilendiririm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…