Bu arada Elif nerdesin yaw, biz kendi kendimize konuşup duruyoruz burda
Ya arkadaşlar ben de liposakşın ve meme protezi yaptıracağım. Aylin Hanım'la görüştüm bu kadar güzel şeyler okuduktan soora walla kanıma giriyosunuz dikkat! Bi problem yaşarsam siz sorumlu olursunuz ha! Şaka şaka. Çok alçakgönüllü ve şirin bi bayan bayıldım. Eh şimdi ameliyat gününe karar vermek lazım. Hadi bana kolay gelsin
arkadaşlar, ben de göğüs estetiği düşünüyorum. Aslında göğüsle başlıyacağız da yaptıracak çok şey var. Yaklaşık 3 aydır araştırıyorum. Dr Aylin Karanlık adını son zamanlarda çok duydum. Randevu alıp görüşen var mı. benim 2 arkadaşım var ameliyat olan aylin hanım a. İkisinde de sorun yok. Lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız. Hiç kötü bişey duymadım, iyi yönlerini zaten biliyoruz, kötü yanlarını söyleyin nlütfen...
arkadaşlar, ben de göğüs estetiği düşünüyorum. Aslında göğüsle başlıyacağız da yaptıracak çok şey var. Yaklaşık 3 aydır araştırıyorum. Dr Aylin Karanlık adını son zamanlarda çok duydum. Randevu alıp görüşen var mı. benim 2 arkadaşım var ameliyat olan aylin hanım a. İkisinde de sorun yok. Lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız. Hiç kötü bişey duymadım, iyi yönlerini zaten biliyoruz, kötü yanlarını söyleyin nlütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?