• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Walla arkadaşlar ben yokken (4 gündür memleketteydim düğün mevsimi) neler olmuş neler. Kimderki'yi biliyorum zaten ordan bile takip ettim canım arkadaşımı, onun dışında Oslem34 die bi arkadaş ameliyat olmuş o buraya yazmamış gerçi ama, oh oh ne güzel. Ayşecik, Fatmaagül, Tatlıkezban sırada tabii ki site içinde hadi hayırlısı bakalım. Olanlara çok geçmiş olsun, olacaklara kolay gelsin. Bir-iki arkadaşla yazıştım sabah onlara da kaç beden meme istiyorsunuz Aylin hanıma söyleyin, ona bırakın harikalar yaratsın yazdım. Çok hoşuma gitti, buraya da yaziim dedim.kaydirigubbakcemile3

Walla arkadaşlar ben yokken (4 gündür memleketteydim düğün mevsimi) neler olmuş neler. Kimderki'yi biliyorum zaten ordan bile takip ettim canım arkadaşımı, onun dışında Oslem34 die bi arkadaş ameliyat olmuş o buraya yazmamış gerçi ama, oh oh ne güzel. Ayşecik, Fatmaagül, Tatlıkezban sırada tabii ki site içinde hadi hayırlısı bakalım. Olanlara çok geçmiş olsun, olacaklara kolay gelsin. Bir-iki arkadaşla yazıştım sabah onlara da kaç beden meme istiyorsunuz Aylin hanıma söyleyin, ona bırakın harikalar yaratsın yazdım. Çok hoşuma gitti, buraya da yaziim dedim.kaydirigubbakcemile3

VALLA ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN FISTIK.. SİZ KAÇ BEDEN İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN, GERİSİNİ DOKTORCUĞUMUZA BIRAKIN.

sen de çok destek oldun bana o kadar işin gücün arasında. çok teşekkür ederim tatlım.

selammm kizlar bende dün aylin hanimla telefonda görüstüm gercekten dediginiz gibi cok cana yakin bütün sorularimi cevapiyor sakin sakin bende ins agustos icin randevu alacam 7 si gibi önce memlekete gidecegiz sonra cocuklari babaannelerine birakcaz mecburen sonrasi tekrar istanbula ucup halledip gelcem ins bu sorunu bende kurtulcam arkadaslar bu dertten simdiden bana yardim eden arkadaslarim hepinize cok tesekkür ederim ameliyat günü kesinlessin size yazarim

arkadaşlar karın germe olacak olan yokmu..artık önce sonra resımlerı doktor araştırmaları...yoruldum bayagı..ah yakından tanıdıgım bırı olsaydı..bırde yurt dışında ki tüm türkler buraya gelıp amelıyat oluyor.
bunun nedenı fıyatlar daha mı ucuz.yoksa türk doktorlaramı yanlız güvenıyorsunuz..
bende yurt dışında olsam bende türk doktora olmak isterdim gerçi.
yanlızca merak ettim.

arkadaşlar karın germe olacak olan yokmu..artık önce sonra resımlerı doktor araştırmaları...yoruldum bayagı..ah yakından tanıdıgım bırı olsaydı..bırde yurt dışında ki tüm türkler buraya gelıp amelıyat oluyor.
bunun nedenı fıyatlar daha mı ucuz.yoksa türk doktorlaramı yanlız güvenıyorsunuz..
bende yurt dışında olsam bende türk doktora olmak isterdim gerçi.
yanlızca merak ettim.

Tatlim fiyatlar daha uygun bu dogru, ama Hollanda'da dogru duzgun estetik cerrah'ta yok, cok kotu yapiyorlar, bir iki Hollandalı arkadasim oldu burda meme ameliyati, igrenc oldu. Benimkine bakinca bayildiler. Bir- iki ay sonra tekrar İstanbul'a kacip onları da ameliyat ettirecegim, refakat ve cevirmen olarak yani. Biz yurtdisinda kasiliyoruz hadi, sen İstanbul'da kasilmaman lazim. Git gorus doktorlarla, ama Aylin hanimla mutlaka

Kızlar ameliyat günüm yarın, bi hasta gelemiyomuş, onun yerine aldı beni. Yada haftaya perşembeye kalacaktı. ınanamıyoruuuuuuuuummmmm. Yarin mumyaya dönücem. Ama 1 hafta daha beklesem midem delinecekti.mafoldumben

tatlıkezban hiç öyle mumya olmuyosun tatlım. benim sadece meme altında bantlarım var. havalar sıcak olduğu için biraz insaflı davranıyor Aylin hanım.. hadi bakalım sen de kurtuluyosun inşallah. sağlıklı haberlerini bekliyoruz şeker.

Eeee arkadaşlar tatlıkezban çıkmıştır ameliyattan. Haberi olan var mı?? Bi de germişiz bayaa göğüs bölümünü??? Neyse inşallah yarın yazar bize iyiyim hoşum diye?? Cilekkliciğim senin ne ameliyatı olacaktı pardon??

yarın benim kontrolüm var hastanede görüşücez Aylin hanımla. tatlıkezban Bayek te ameliyat olduysa yanına uğrasammı acaba :)

Eeee arkadaşlar tatlıkezban çıkmıştır ameliyattan. Haberi olan var mı?? Bi de germişiz bayaa göğüs bölümünü??? Neyse inşallah yarın yazar bize iyiyim hoşum diye?? Cilekkliciğim senin ne ameliyatı olacaktı pardon??

aliyesmacim benimde gögüslerim büyütülecek agustosun basinda
ins kalpten gitmezsem ozamana kadar aylin hanim yapacak opuyorumnanaktan

aliyesmacim benimde gögüslerim büyütülecek agustosun basinda
ins kalpten gitmezsem ozamana kadar aylin hanim yapacak opuyorumnanaktan

Gitmezsin canım ya, karar verene kadar, sonra günler o kadar çabuk geçiyo ki inanamıyacaksın. Sizin tatil o zaman heralde.
Kimderkiciğim Tatlıkezban Medicana'da olacaktı, yazışmıştık özelden, iyiymiş ben hastaneyi arayıp sordum. Bugün çıkacaktı zaten evden yazar heralde.zemuszemus

Gitmezsin canım ya, karar verene kadar, sonra günler o kadar çabuk geçiyo ki inanamıyacaksın. Sizin tatil o zaman heralde.
Kimderkiciğim Tatlıkezban Medicana'da olacaktı, yazışmıştık özelden, iyiymiş ben hastaneyi arayıp sordum. Bugün çıkacaktı zaten evden yazar heralde.zemuszemus

Insallah gitmem aliyesmacim evet okullar bizim burda agustosda tatile
girdigi icin ancak ozaman olabilcem.Tatlikezbanin simdi agzi kulaklarindadir.kaydirigubbakcemile5

kimderki merhaba öncelikle geçmiş olsun sana 420 cc takılmış acaba çok büyük duruyormu memnunmusun ağrıların varmı bana 345 cc takıldı anca 80 oldum ben 85 istemiştim ama doktorum bunu uygun görmüş

kimderki merhaba öncelikle geçmiş olsun sana 420 cc takılmış acaba çok büyük duruyormu memnunmusun ağrıların varmı bana 345 cc takıldı anca 80 oldum ben 85 istemiştim ama doktorum bunu uygun görmüş

Selam caroli. Maşallah benim memelerin ünü tüm siteye yayılmış :))) hayır canım çok güzeller. ben 85 olsun istedim, öyle oldu. muhtemelen 330 takarım demişti doktorum ama yakışmamış, küçük olmuş, 370 cc otobüs kapısına sıkışmış gibi olmuş, son olarak 420 takılmış işte budur denmiş. sporcu sütyenim 80 ama hiç sıkmıyor çok rahatım. ya gerçekten memelerim büyük değil :) ağrılarım da yok denecek kadar az artık. yan yatabiliyorum, çocuklarımı kucaklayabiliyorum, 3 gündür yataktan kendim kalkabiliyorum. o kadar rahatım yani.

Insallah gitmem aliyesmacim evet okullar bizim burda agustosda tatile
girdigi icin ancak ozaman olabilcem.Tatlikezbanin simdi agzi kulaklarindadir.kaydirigubbakcemile5

evet ben de öğrendim medicanada olduğunu. çıksın yazsın hadi merak ediyorum. ama o derin nefes alamamak yorar şimdi onu. inşallah o da çok mutludur.

Ya walla gerildi bayaa canım ya bugün Aylin hanıma uğradım, anlattım, çok sinirim bozuldu gereksiz yere, Aylin hanım da güldü sadece ne uğraşıyorsun boşversene diye. Neyse Kimderki'ciğim kusura bakma tatlım ya ilgilenemedim pek seninle kusura bakma. Hadi sen de atlattın kolayca, sıra meme açısından aysecik12a'da sonra çilekklide. Ay gerildim ben yaaaa, gidip bi cigara içiiimmm:oklava:

olsun tatlım. düğün dernek filan yoğundun bayaaa. atlattım valla rahatladım iyice. darısı diğer arkadaşlara. dur eşlik edeyim sana :)

Back
X