Plastik cerrah Serhat Tuncer e vaser lipoliz olan varmi arkadaslar

Vaser liposuction yaptiran var mi arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dun ameliyat oldum.arkadaslar soru sormak.isteyen varsa

Ben dun ameliyat oldum.arkadaslar soru sormak.isteyen varsa

çok geçmiş olsun, umarım gönlüne göre olmuştur. yağ hücreleri kalıcı olarak alındı değil mi. çok çeşitli yöntemler var adlarını karıştırıyorum artık. korse giydin sanıyorum 1 hafta hiç çıkarmadan. peki bahsedılen gibi oldumu bır delikten kanlar akıyormuş vs.. :18::18:

Laranaz lütfen bana bilgi ver bnde 14 nisanda gün aldım vaser lipo için bacak ve basen bölgesne nslsın suan agrın oldumu istedgn gbi oldumu ?? Çok çok rica ediyorum dönnnn bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende serhat tuncere yaptrcam senden fikir almalıyım

Laranazcım senden dönüş bekliyorum lütfennn cvp verirmsn çok ihtycm var 14 nisanda ameliyatım lütfn deneyimlerini paylaşırmsn?

lara naz merhaba bende 14nde serhat beye yaptırcam lütfen bilgi verirmisin çok ihtyicam var merak ediyorum sonuç nasıl oldu ?

Yaprak08 selam ben yaptirali 15 gun oldu

Ben zayif biriyim.sadece eski lipodan kalma puruz ve basen geri gelmisti fakat bir fark yok.halen

Yani basenim halen var ve diyetisyene de gidiorum cikinti kaybolmadi bu hafta kontrole gidecegim

Serhat beyin hemsirelerinden kim ilgilenio peki sizle ben central da oldum

Laranaz benimle ayse ilgileniyo nasıl hiç fark olmadı peki şeklide mi değişmedi?bence ödem fazladır ondan belli olmuyo olabilir

Laranaz 14 nde olcam lütfen tecrübelerini paylaş bzmle

kızlar selamm 17.052014 te Serhat Beye lipo ameliyatı oldum. Aslında cok kilolu değilim fakat incelmek istedigim için oldum. 2.5 kg yag almıs. Karın bolgemden en cok alınmıs, iç/dıs bacak ve cok az da koldan alınmıs. Ameliyat ilgili sorularınızı cvplayabilirim, rahat bir ameliyattı. 10 gündür korse giyiorum bu sıcakta tek derdim o
Ve lipo ameliyatı olanlar bilgi verebilirler mii ?? sonrasında ne olacak cok merak ediyorum. Ödemden dolayı henuz cok bişe anlamadım. Birkaç şey okudum, kilo alınca garip yerlerden alıyormussun dalgalanma oluyormus vs vs moralim bozuldu, yanlıs mı yaptım acaba diye :/ önceden ameliyat olmus arkadaslar şimdi vucudunuz nasıl ?? Bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…