Merhaba kızlar.Ben ameliyat olmaya karar verdim.Allah nasip ederse ocakta olucam ameliyat.benim burnumda şekil bozukluğunun yanında nefes alma problemide var. bu yüzden kbb yemi ameliyat olayım yoksa plastik cerrahi doktorunamı yada ikisinin 1 ameliyata girmesi gibi bişe oluyormu.KBB ücretsiz yapıyor.Plastik Cerrahi 1500 tl para istiyor.Çevremdeki bazı insanlar kbb ye gitti ve oldu , fenada değiller.
Yardımlarınızı bekliyorum .
Ben burdaki plastik cerrahın daha önceki hastalarına nasıl ulaşıcam ki ?
Ve ameliyatın aynısını erkek kardeşimde yaptıracak benden sonra onda nasıl olur ?
kesinlikle plastik cerrah!Merhaba kızlar.Ben ameliyat olmaya karar verdim.Allah nasip ederse ocakta olucam ameliyat.benim burnumda şekil bozukluğunun yanında nefes alma problemide var. bu yüzden kbb yemi ameliyat olayım yoksa plastik cerrahi doktorunamı yada ikisinin 1 ameliyata girmesi gibi bişe oluyormu.KBB ücretsiz yapıyor.Plastik Cerrahi 1500 tl para istiyor.Çevremdeki bazı insanlar kbb ye gitti ve oldu , fenada değiller.
kesinlikle plastik cerrah!! çok iyi kbb doktorları var ama orana vurursak genelde kbbciler burnu ucuruyo! plastik cerrahlar daha en baştan eğitimini alıyorlar sanırım ki en iyi kbb doktoruyla orta seviyedeki bir plastik cerrah eşdeğer yani onu demek istiyorumkesinlikle plastik cerrah!
Ben kbb doktoruna oldum 6ay oldu kesi izi geçmedi bile ve boşu boşuna oldum revizyon olucam
Evet canım öylekesinlikle plastik cerrah!! çok iyi kbb doktorları var ama orana vurursak genelde kbbciler burnu ucuruyo! plastik cerrahlar daha en baştan eğitimini alıyorlar sanırım ki en iyi kbb doktoruyla orta seviyedeki bir plastik cerrah eşdeğer yani onu demek istiyorum
KatiliyorumTabiki estetik cerrah lar nefes dinamigi egtmide aliyolar hem gorsel hem fonksiyonel olarak muntazam burunlar yapiyolar
mrb canim bende yeni ameliyat oldum pazartesi gunu sana en iyi doktoru tavsiye edecegimki cidden buraya girmem sanirim senin sansina prof doktor selcuk inanli basarili kibar ve okadar iyi anlatiyorki hicbi tereddutun kalmiyor ve sifir agri sadece tamponlar azcik nefes almanda sikintili bukadar....gercekten husrana ugramak istemiyorsan ve tekrar tekrar ameliyt eziyeti ekmek istemiyorsan sana doktorumu tavsiye ediyorum simdiden burnumu biliorum ve en onemlisi hastalariyla cok ilgili eger kendini bir ele teslim edeceksen bu selcuk inanli olmaliMerhaba kızlar.Ben ameliyat olmaya karar verdim.Allah nasip ederse ocakta olucam ameliyat.benim burnumda şekil bozukluğunun yanında nefes alma problemide var. bu yüzden kbb yemi ameliyat olayım yoksa plastik cerrahi doktorunamı yada ikisinin 1 ameliyata girmesi gibi bişe oluyormu.KBB ücretsiz yapıyor.Plastik Cerrahi 1500 tl para istiyor.Çevremdeki bazı insanlar kbb ye gitti ve oldu , fenada değiller.
Valla bence bu konuda maddiyati onemsemeyin bekleyin biriktirin ama isin erbabina yaptirin ve cidden iyi bi doktor istiyorsaniz tavsiyem prof dr selcuk inanli.cok memnunum cok gorusmeye gittinizde ilk anda siz bile anlarsiniz basarili guvenilir eller;-) tavsiye ediyorum umarim yorumlarim faydali olurDevlet hastanelerinde nasıl oluyo pek bilgim yok ama tavsiyem 1500tl verip aynı anda pilastik cerrahında kapatma işlemi yapması.bi doktorun başarılı olmasını da daha önceki ameliyat olmuş hastalarına bakarak anlayabilirsiniz.memnunlarsa ya da onlar memnun olmayabbilirler ama siz görüntüyü beğendiyseniz kendiniz için başarılıdır
Canim bence estetik cerrah deyip hemen kollarina atilmamak lazim cidden muhim olan isini nekdar iyi yaptigi cerrah var cerrah var ben iki sene arastirdim aonunda doktorumu buldum ve guvenilir bir doktor bulmak o kadar zorki cunku kime gitseniz herkes kendine gore iyi yalniz ben sabrimin sonunda cidden a kalite cok basarili hangi yuze ne uyar ne istedigini ne yapcagini bilen ve anlayan doktorumu buldum tavsiyede ediyorum ikinci bi ameliyat husrani yasamak istemiyorsaniz selcuk inanliyi tavsiye ediyorum hem.maddi hem manevi cokuntu yasamazsiniz umarim yorumlarim aydinlatici olurKatiliyorum
Ayni zamanda bendede kemik vardi ve burun kanadmda bir sorun vardi hepsini duzeltti yani sen yeterki sorununu iyi anlat gerisini eniyi sekilde hallediyor tavsiye ediyorum ...okadar memnun kaldimki heryere adini yazasim geliyor inan bana cunku ameliyat oncesi cok kararsiz korku icindeydim suan bunun rahatligindan oturu kendisine sonsuz tesekkur ediyorum...selcuk beye git veguzel saglikli bir burna kavusmrb canim bende yeni ameliyat oldum pazartesi gunu sana en iyi doktoru tavsiye edecegimki cidden buraya girmem sanirim senin sansina prof doktor selcuk inanli basarili kibar ve okadar iyi anlatiyorki hicbi tereddutun kalmiyor ve sifir agri sadece tamponlar azcik nefes almanda sikintili bukadar....gercekten husrana ugramak istemiyorsan ve tekrar tekrar ameliyt eziyeti ekmek istemiyorsan sana doktorumu tavsiye ediyorum simdiden burnumu biliorum ve en onemlisi hastalariyla cok ilgili eger kendini bir ele teslim edeceksen bu selcuk inanli olmali
Canim kizma cevap veriorumbi cavab verin ya. sadece kendinizi düşünmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?