- 12 Temmuz 2017
- 6
- 1
- 6
- 49
- Konu Sahibi AngeliqueDiabolique
2008 ila 2015 arası bu doktorun hastası oldum ve bana iyi ve kötü yapılan işlemleri anlatmak isterim.
Sonuç: Hüseyin bey her zaman risksiz, az invazif, sedasyonlu, anestezisiz yöntemleri tercih ediyor. Ancak bu yöntemler ciddi pahalı olduğu gibi uzun vadede etkisiz kalıyor.
Önümüzdeki aylarda o erimeyen Radiesse etrafına yine (maalesef!) yağ dolgusu yaptırmak zorundayım.
- İlk 2008’de bana göz altı morlukları için Radiesse yaptı ve 5 yıla kadar eriyeceğini söyledi. Başlarda güzeldi fakat erimedi tamamen ve cildimdeki yağ dokusu azaldıkça gözümün altlarında hala erimemiş olan dolgular torba olarak kaldı.
- 2011’de kapalı ve çok pahalı olan lazer bıçaklı rinoplasti yaptı. Burnum istediğim gibi olmadığı gibi 6 ay göz altı morluğuyla gezdim. Daha sonra bunun benim bünyemle ilgili olan hematolojik bir sorun olduğunu kendim bir hematologdan öğrendim. Hüseyin bey bununla ilgili hiçbir ön test yaptırmadı.
- 2012 veya 2013 de yağ dolgusu yaptı ve genelde iyiydi, ancak çok pahalıydı hep.
- En son onu bırakmama sebep olan beni iple yüz germeye ikna etmesi ve üst göz kapağı blefaroplasti sonrası 10 saat bir gözümdeki kanama için yapamadıkları oldu... Ben klasik bir face lift düşünürken silhouette liftin ne kadar başarılı olduğundan ve göz kapağıyla beraber yapıldığında daha uygun olacağını söyleyince oldum. Sonuç berbattı; yine morarma ve sonuç gerçekten fark edilmiyordu. Sonra okudum ki makalelerde bu tarz iple germe 30 yaş grubu için uygunken benim gibi nerdeyse 50 yaşına gelmiş birinde sonuç vermezmiş genelde.
Sonuç: Hüseyin bey her zaman risksiz, az invazif, sedasyonlu, anestezisiz yöntemleri tercih ediyor. Ancak bu yöntemler ciddi pahalı olduğu gibi uzun vadede etkisiz kalıyor.
Önümüzdeki aylarda o erimeyen Radiesse etrafına yine (maalesef!) yağ dolgusu yaptırmak zorundayım.