- 12 Temmuz 2017
- 6
- 1
- 6
- 50
- Konu Sahibi AngeliqueDiabolique
-
Sempatik ve ikna ediciydi ve her işlemden sonra revizyon için geri çevirmediği gibi, hasta hikayemi ve daha önceki işlemleri bildiği için yeni bir doktora gitmek yine bir risk olacaktı.Bu kadar olumsuzluğa rağmen neden ısrarla o Dr a gittiniz ki?
Sempatik ve ikna ediciydi ve her işlemden sonra revizyon için geri çevirmediği gibi, hasta hikayemi ve daha önceki işlemleri bildiği için yeni bir doktora gitmek yine bir risk olacaktı.
Ayrıca ilk bahsettiğim işlemin olumsuz sonuçlarını yeni görmeye başladım (8-10 yıl) Radiesse’in, söylenilenin aksine, vücutta yok olmadığını fark edince.
Ancak bahsettiğim son işlemin (iple germe) hemen (2-3 ay sonra) sonuç vereceğini söyledi doktorum ve vermeyince başkasına gittim artık. Burada doktorun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, ama dersini iyi çalışmamış ve bunun faturası bana çıktı hasta olarak.
Kime yaptirdiniz. Gecmisch olsunBen de iple yüz germe tuzağına düştüm malesef.. estetik alanındaki doktor ve hastanelerin çoğu para tızağı.. size asla olumsuzlukları söylemiyorlar.. iple yüz germe işlemine kafayı takmıştım yaptırdım ve 5000 liramı çöpe attığım yetmez gibi yüzümü nasıl saklayacağını şaşırıyorum.. yanağımda gerince biriken yağ ve deri yanağımın ortasında duruyor..sanki ağzımda erik varmış gibi.. yüzümün bir tarafı felçli gibi bir tuhaf oldu..şakın yaptırmayın derim başka da birşey demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?