Plastik cerrahide işe yaramayan yöntemler.

AngeliqueDiabolique

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
6
1
6
49
2008 ila 2015 arası bu doktorun hastası oldum ve bana iyi ve kötü yapılan işlemleri anlatmak isterim.
  1. İlk 2008’de bana göz altı morlukları için Radiesse yaptı ve 5 yıla kadar eriyeceğini söyledi. Başlarda güzeldi fakat erimedi tamamen ve cildimdeki yağ dokusu azaldıkça gözümün altlarında hala erimemiş olan dolgular torba olarak kaldı.
  2. 2011’de kapalı ve çok pahalı olan lazer bıçaklı rinoplasti yaptı. Burnum istediğim gibi olmadığı gibi 6 ay göz altı morluğuyla gezdim. Daha sonra bunun benim bünyemle ilgili olan hematolojik bir sorun olduğunu kendim bir hematologdan öğrendim. Hüseyin bey bununla ilgili hiçbir ön test yaptırmadı.
  3. 2012 veya 2013 de yağ dolgusu yaptı ve genelde iyiydi, ancak çok pahalıydı hep.
  4. En son onu bırakmama sebep olan beni iple yüz germeye ikna etmesi ve üst göz kapağı blefaroplasti sonrası 10 saat bir gözümdeki kanama için yapamadıkları oldu... Ben klasik bir face lift düşünürken silhouette liftin ne kadar başarılı olduğundan ve göz kapağıyla beraber yapıldığında daha uygun olacağını söyleyince oldum. Sonuç berbattı; yine morarma ve sonuç gerçekten fark edilmiyordu. Sonra okudum ki makalelerde bu tarz iple germe 30 yaş grubu için uygunken benim gibi nerdeyse 50 yaşına gelmiş birinde sonuç vermezmiş genelde.
Çok üzgünüm bunları yazarken, çünkü sonra yüzümü Ankara’daki başka bir doktor smas lift ile düzeltti.
Sonuç: Hüseyin bey her zaman risksiz, az invazif, sedasyonlu, anestezisiz yöntemleri tercih ediyor. Ancak bu yöntemler ciddi pahalı olduğu gibi uzun vadede etkisiz kalıyor.
Önümüzdeki aylarda o erimeyen Radiesse etrafına yine (maalesef!) yağ dolgusu yaptırmak zorundayım.

Ayrıca ilk bahsettiğim işlemin olumsuz sonuçlarını yeni görmeye başladım (8-10 yıl) Radiesse’in, söylenilenin aksine, vücutta yok olmadığını fark edince.
Ancak bahsettiğim son işlemin (iple germe) hemen (2-3 ay sonra) sonuç vereceğini söyledi doktorum ve vermeyince başkasına gittim artık. Burada doktorun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, ama dersini iyi çalışmamış ve bunun faturası bana çıktı hasta olarak.

Ayrıca ilk bahsettiğim işlemin olumsuz sonuçlarını yeni görmeye başladım (8-10 yıl) Radiesse’in, söylenilenin aksine, vücutta yok olmadığını fark edince.
Ancak bahsettiğim son işlemin (iple germe) hemen (2-3 ay sonra) sonuç vereceğini söyledi doktorum ve vermeyince başkasına gittim artık. Burada doktorun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, ama dersini iyi çalışmamış ve bunun faturası bana çıktı hasta olarak.

Ben de iple yüz germe tuzağına düştüm malesef.. estetik alanındaki doktor ve hastanelerin çoğu para tızağı.. size asla olumsuzlukları söylemiyorlar.. iple yüz germe işlemine kafayı takmıştım yaptırdım ve 5000 liramı çöpe attığım yetmez gibi yüzümü nasıl saklayacağını şaşırıyorum.. yanağımda gerince biriken yağ ve deri yanağımın ortasında duruyor..sanki ağzımda erik varmış gibi.. yüzümün bir tarafı felçli gibi bir tuhaf oldu..şakın yaptırmayın derim başka da birşey demem

Ben de iple yüz germe tuzağına düştüm malesef.. estetik alanındaki doktor ve hastanelerin çoğu para tızağı.. size asla olumsuzlukları söylemiyorlar.. iple yüz germe işlemine kafayı takmıştım yaptırdım ve 5000 liramı çöpe attığım yetmez gibi yüzümü nasıl saklayacağını şaşırıyorum.. yanağımda gerince biriken yağ ve deri yanağımın ortasında duruyor..sanki ağzımda erik varmış gibi.. yüzümün bir tarafı felçli gibi bir tuhaf oldu..şakın yaptırmayın derim başka da birşey demem
Kime yaptirdiniz. Gecmisch olsun

Merhaba, ben de kaş asma ve yağ enjeksiyonu kombin ameliyat oldum. ilkinde kaş asmadan sonuç alamadım. bu durumu yani etkisinin hiç olmadığını doktora belirtmemle ikinci ameliyatı yapalım dedi. lokal anesteziyle ücret almayacağını söyledi. tekrar bir ameliyat oldum. bir hafta sürmedi yine eski haline döndü. yağ enjeksiyonu da sıfır fark. yani paramı çöpe atmış gibiyim. bu sefer botox yapalım diyor. kaşım yaşlandıkça iyice düşecekmiş ama bu ameliyat sayesinde hiç düşmeyecekmiş. bunu söyleyen doktor karşısındakini gerizekalı yerine koyarken aslında kendi seviyesini de göstermiş oldu. bu doktor Eskişehir'de çok övülen özel muayenehanesi olan bir doktor bu arada. çok pişmanım al parayı çöpe at aynı.

Back
X