Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar , bebek mevlütünde kullanmak için plastik lohusa şerbeti bardakları varmış. Nerelerde satılır ben hiç bilmiyorum kullanan yada bilen var ise bilgiverebilirmi? Kadeh gibi olanrıda varmış onların .
Eminönünde kurkahveci mehmet efendinin sağındaki sokağa gir, orada bu bardakları da onları süslemek için satılan kurdelaları da bulabilirsin, ben de daha almadım ama oraya çok gittim ve arkadaşımın annesi de oradan almış o tarif etti. hatırladım kadarı ile özellikle o sokakta sol tarafta birkaç mağaza var bunları satan, onlardan bulabilirsin. kolay gelsin canım... hayırlı doğumlar şimdiden..
Arkadaşlar , bebek mevlütünde kullanmak için plastik lohusa şerbeti bardakları varmış. Nerelerde satılır ben hiç bilmiyorum kullanan yada bilen var ise bilgiverebilirmi? Kadeh gibi olanrıda varmış onların .
ben bir siteden almıştım lohusa şerbeti için ayaklı plastik bardak çok araştırdım en uygununu bu sitede buldum umarım size yardımcı olmuşumdur www.susevi.com