Kızlarr Selam .... hergün girip dertlerinizi okuyorum benimki küçücük birşey ama sizden başka kime sorayım arkadaşım da yokki doğru düzgün(
ben topuklu ayakkabı hastasıyım, alırım çeşit çeşit güzel giyim diye ama giyemiyorum yürüyemiyorum çünkü özürlü gibi ya uff(
giydiğimde çok acıtıyo ayaklarımı, dandik almıyım diyorum gidiyorum polaris nursace yeşilden aldım ama yine giyemiyorum millet ne güzel benimkilerden de uzun topuklu ayakkabı giyer,benimde boyum cok musait cokta seviyorum ama ağrıdan ve yürüyememekten hepsi evde duruyor, yarabandı pamuk hepsini denedim yok arkadaş bendemi sorun var niye ben taşıyamıyorum kadın olduğumuzu hissettirebilecek en önemli olan bu aksesuarı?
var mı benim gibi olan, eminim burda topuklu ayakkabı dışında ayakkabı giyemeyen arkadaşlarda vardır, tavsiyeleriniz yorumlarınız en rahat topuklu ayakkabıyı şuradan al diyen varmı.
ama giydiğim markaları da yazdım yani((
uff yardımm lütfennn(
olabilir mi gerçekten bilmiyourm
ola da bilir çünkü bu ara ben çok kilo aldım, boyum 1,70 kilom 74 , kendimi zor taşıyorum ama boydan çok kilolu durmuyorum ben,
kilo verdiğimde dönemdede giyemiyordum bir caresi olmalı bunun bi yöntemi vardır ya ne biliyim
Gerçekten topuklu giymek bir yetenek bana göre...
Bir kere topuklu giymiştim üniversite sunumumda öyle dandik bir ayakkabıda değildi.
Daha okula varamadan düşmüştüm yere yoldan geçen biri de "giymesini bilmiyorsan niye giydin" demişti
Gerçekten bilmeden, sevmeden olmuyor bu iş...
Eki Görüntüle 593947
kızlar ben de bu ayakkabıyı bayılarak aldım. ama 3 saatin sonunda topuğumda değilde ayakparmaklarımın bitiş tarafında tabanımda dayanılmaz bir ağrı oldu yürüyemedim resmen kardeşimi aradım bana ayakkabı getirdi :)) ayaklarım taraklı değil ince uzun :s bu ağrının oluşmasını engellemenin bir yolu var mı? yürümekte sorun yok maşallah ayağımı filan da burkmam ama ağrı çok fena oluyor sonra 2 gün ağrıyo yere basarken
aynı sorun bendede var.dediğin yerde bastıkça ağrı hissi mahvediyor..ayaklarım küçük ve ince yapılı zaten, fazla topuklu olduğu için ve ayak büküldüğü için, bütün yük o kısma biniyor ve ağrı yapıyor maleseff.. bence kilonunda etkisi var ayrıca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?