canım ayın hareketine göre burçlara geçişine göre diyelim ;
bazı bakımların bu epilasyondan tut beslenmeye saç ve tırnak bakımına kadar biçok konuda bazı günleri içeriyor
ben biçok konuda faydasını görüyorum açıkçası..
google a kozmikbakım yazıp ilk sırada yer alan blog sayfasına girmen yeterli..
mesela 19u ve 21i arasında saç maskesi filan yapabiliyoruz aynı şekilde cilt içinde etkili günler bu günler
inş memnun kalırsın canım..
bilimsel açıklaması varmıymış ki? ne gibi bi faydasını gördünki mesela .nasıl anlıycaz ? ilk kez duydum böyle bir şeyi
canım siteyi ziyaret et anlıcaksın demek istediğimi..
mesela atıyorum 20 22 ocak arası epilasyon günü demiş bugünlerde epilasyon yapınca azalma oluyo
yada daha geç çıkma vs aynı şekilde ben saç ve cilt bakımı için takip ediyorum bugünleri çoğu işime yarıyo ama bilimselliğini bilmiyorum canım..[/QUkk
kk de varmı canım bi bakıyım ama uygulayamacağımı biliyorum
hannah sen bu maskeyi her banyo öncesi mi kullanıyorsun yoksa ay içinde birkaç gün mü ayarlıyorsun?
Bu arada saçlarım yumuşacık oldu. Ama bu herhangi bir saç kremini kullandıktan sonra hissettiğim yumuşaklıktan değil.
Çok daha fazlası. Maskeyi yıkadıktan sonra saç kremi kullanma ihtiyacım da olmadı üstelik.
Sadece tararken spreyinden sıktım. Ki onu krem kullandığımda da sıkmam gerekiyor.
Çok sevdim ben gliss'i.
kkda varmı bilmiyorum canım ama google a kozmikbakım yazıp ilk çıkan sayfayı açman yeterlicanım siteyi ziyaret et anlıcaksın demek istediğimi..
mesela atıyorum 20 22 ocak arası epilasyon günü demiş bugünlerde epilasyon yapınca azalma oluyo
yada daha geç çıkma vs aynı şekilde ben saç ve cilt bakımı için takip ediyorum bugünleri çoğu işime yarıyo ama bilimselliğini bilmiyorum canım..[/QUkk
kk de varmı canım bi bakıyım ama uygulayamacağımı biliyorum
bu sayfa bi blog sayfası
kkda varmı bilmiyorum canım ama google a kozmikbakım yazıp ilk çıkan sayfayı açman yeterli
bu sayfa bi blog sayfası
teşekkür ederim canım hernekadar uygulayamayacak olsamda bakıcam
kızlar bende saçımı platin sarısına boyatıcam bu haftada
size sorum ben loreal arginine kullanıyorum acaba saçım boyanınca şampuanımı değiştimem gerekirmi
vede saçımın rengi hep canlı gözüksün istiyorum onun için sizin yaptığınız yağlarla mı yapmayılım:26:
kızlar bende saçımı platin sarısına boyatıcam bu haftada
size sorum ben loreal arginine kullanıyorum acaba saçım boyanınca şampuanımı değiştimem gerekirmi
vede saçımın rengi hep canlı gözüksün istiyorum onun için sizin yaptığınız yağlarla mı yapmayılım:26:
teşekkürler cnm yardımın için tmm kullanırsam da sadece hint yağı kullanırımyağlarla yapmıyoruz canım . illa yağ istiyorsanda hint yağını sür başka hiç bir yağı sürme saçına çünkü saçın yapısına en uygun hnt yağı.diğerlerinin asit seviyesi farklı
saçın parlaklığından bahsediyosan bence yağlarla olmaz canım
onun yerine şampuan vs önerebilirim ama...
şimdiden güle güle kullan saçlarını :)
merhaba arkadaslar bende 5 yildir devamli balyaj attirdim sacimi artik neredeyse tamamen sari renk oldu normalde senede 4 defa dip boyasi attiriyorum
benimde sacim belime kadar uzun herkes cok begenir normalde platin sac yipranir biliyorsunuz ama benim fazla o sorunum yok
bakim yapmiyorum sadece fon, masa ozel gunlerde yapiyorum yipratmasin diye gunluk hayatimda saci yakan seyler kullanmiyorum
1 yildirda syoss sampuan ve sac bakim kremini kullaniyorum cok memnunum kolay karaniyor sacim bu urunlerle uzun oldugu icin artik biksamda yinede idare ediyoruz:)
canım syoss u hiç kullanmadım ama oldukça profösyonel olduğunu söylüyorlar .
kuaforden cikmiscasina bir profesyonellik fln diyolar ama reklam hepsi
sadece benim memnun olmam syoss sac kremiyle kullandigimda sacimin diger sampuanlara bakarak cok daha kolay taranmasini sagliyor ve yumusak tutuyor canim
gliss sac spreyini kullanmistim ben sarisini, daha 1-2 sene once ama pek bir fark ve etki yaptigini hissetmemistim sadeece guzel kokuyordu
sen baya memnunsun galiba bu markadan, belkide hepsini hani sampuan krem sprey fln takim olarak kullaninca gercekten iyidir ben sadece sprey kullandigim icin pek farketmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?