Saç Rengi ve Saç Boyama Platin sarıdan kumrala dönüş

suul

Kemal Efe'yi bekliyor...
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
848
1.055
113
46
Merhaba Kızlar,

Ben saçıyla deli gibi oynayanlardanım. Gençlik yıllarımı ( ilk gençlik diyelim :)) kızılın her tonu ile geçirdim. Düz ve kumral saçlarım var. Zaman içinde girmediği renk kalmadı. Kızıldan sarıya evde kendi kendime dönmüşlüğüm bile var. Şimdi de iki yıldır platin olan saçlarımı kumrala döndürme kararı aldım. Sarıyı özlemekten korksam da daha doğal bir görüntü istedim.
Şimdi boya saçımda :) Zamanın dolmasını bekliyorum.

Kendi saç rengimi tam olarak yakalama şansım olmayacağı için Syoss Kumral aldım önce sarılarıma sonra dipte çıkan kendi saçıma sürdüm. ( Çok değil beş dakika fark var ikisini boyama aramada) Bakalım sonucu hep beraber göreceğiz :)

Bende merakla bekliyorum resim eklemeni , umarım istediğin sonucu alırsın

Bende merakla bekliyorum resim eklemeni , umarım istediğin sonucu alırsın

Teşekkür ederim ama istediğim gibi olmadı. Çok açık bir renk kaldı. Küllü koyu sarı gibi bir renk oldu. Yarın yeniden boyayacağım. Sanırım çikolata kahve gibi bir ton beni ancak kullanacak kumral açık geldi.

Keşke saçlarımıza toka takar gibi rengi değişse her sabah istediğimiz renk olsa yıpranmadan :9:

$Untitled-1.webp

Neyse şu an durum
oldukça kötü Allah'tan bu konularda gamsızım sanırım birçok kişi kafayı yerdi bu sonuçla :33:

canım evet açık olmuş altlarda platin olunca yıkandıkça da açılırdı iyice.

çikolata kahveni bekliyorum şimdi de , bende röflemden dönme çabasındayım bocalama evresindeyim hatta , bana da yol göstermiş oldun :)

platin sarıyı kumral kapatmaz hakikaten.en düşük açık kestane filan boyamak lazım.çikolata kahve akınca baya bi dorelik olur yalnız doğal renginize dönmeye çalışıyorsanız yani.

slm, ben iki ay oldu platin röfleden kumrala döneli ve çevremdeki herkes yaşımı küçük gösterdiğimi ve daha çok yakıştığını söylüyor. ancak ben önce 7.0 boyanın yarısına ılık suyu karıştırıp sarı yerlere sürdüm 20 dk bekledim ardından kalan boyayı ve açıcısının yarısını hazırlayıp her yerine sürdüm 15-20 dakika bekledim. sonuç kutudaki resimden daha koyu oldu ama 2 hafta içinde o renge yaklaştı. 1 ay sonra normal şekilde boyadım ve şimdi kumralım. üstelik de kutudaki resme çok yakın bir rengim var. darısı başına :)

Platin sarı küllü bir renk mi? Röfleyi yeşile çevirmesinden korkuyorum..

Son düzenleme:
Bende röflenin üzerine bir rofke daha yaptirdim bu hafta ama umdugum gibi olmadi, sanki cok acik bir sariya komple boyamisimda platin olamayip, platine ozenmis acik sari oldum:( kullu bir sariya boyamak istiyorum ama kutu boyaya karar veremedim :( paramda bosa gidecek, rofleyi de bi tutturamiyor kuaforle :(

Teşekkür ederim ama istediğim gibi olmadı. Çok açık bir renk kaldı. Küllü koyu sarı gibi bir renk oldu. Yarın yeniden boyayacağım. Sanırım çikolata kahve gibi bir ton beni ancak kullanacak kumral açık geldi.

Keşke saçlarımıza toka takar gibi rengi değişse her sabah istediğimiz renk olsa yıpranmadan :9:

Eki Görüntüle 684601

Neyse şu an durum
oldukça kötü Allah'tan bu konularda gamsızım sanırım birçok kişi kafayı yerdi bu sonuçla :33:

sarıya kumral yaptığın için küllülük yesillimsilik elde ettin sanırım içinde bakır bulunduran bi renk tercih edersen küllülk yerini doreliğe bırakabilir yani koyu kumral dore bakır gibi bu ton seni karamel e cikolata kahve gibi bir renge ulastıRACAK KULLULUGU O SEKILDE ATABILECEKSIN

aynı sorun bendede oldu.sarıdan sonra küllü kumral boyadım uclarım yeşilimsi oldu,sonra üstüne altın kumral boyadım aktı yıne uclar yeşil:)

şimdi sıcak çikolata boyayım dıyorum hepsi aynı renk olsun yeşiller kapansın istiyorum ama çokta öle kapkara dursun istemiyorum..kızlar fikri olan varsa lutfen yazsın.ne renk yapmam lazım??

Merhaba Kızlar,

Ben saçıyla deli gibi oynayanlardanım. Gençlik yıllarımı ( ilk gençlik diyelim :)) kızılın her tonu ile geçirdim. Düz ve kumral saçlarım var. Zaman içinde girmediği renk kalmadı. Kızıldan sarıya evde kendi kendime dönmüşlüğüm bile var. Şimdi de iki yıldır platin olan saçlarımı kumrala döndürme kararı aldım. Sarıyı özlemekten korksam da daha doğal bir görüntü istedim.
Şimdi boya saçımda :) Zamanın dolmasını bekliyorum.

Kendi saç rengimi tam olarak yakalama şansım olmayacağı için Syoss Kumral aldım önce sarılarıma sonra dipte çıkan kendi saçıma sürdüm. ( Çok değil beş dakika fark var ikisini boyama aramada) Bakalım sonucu hep beraber göreceğiz :)
platin saç renginden kumrala dönüş biraz zor olur, birkaç boyamayla olmaz diye düşünüyorum, çünkü saç zeminin çok çok açık renk, boyasanda her yıkamada açılır, o yüzden daha koyu kahve tonlarından birkaç kere boyaman gerekir.
platin çok güzel bir renk ama cidden bakımı çok çok zor ve her ay dip boyası sorunu sıkıntı bence. en iyisi saçı hiç boyamamak ve boyatmamak.

Back
X