Saç Rengi ve Saç Boyama Platinden kumrala dönerken

ecemik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
18
0
86
Kocaeli
Platin saçlarımı kumrala boyatmak isterken, kahve kızıllı bakırımsı bir renk yaptılar. Kızılsız bakırsız bir renk istiyorum diye de belirtmiştim üstelik. Hiç memnun değilim. Mor şampuanla kızılları yok edebilir miyim yada ne yapsam kızılsız kumral bir ton elde ederim acaba?

Bu kuaförler kadar salak bir topluluk yok. Bayılıyorlar kahve bakırlık dolu renk boyamaya. Bende hep soguk tonlar istemişimdir. Ya da kumral tonlar ama gidipte kızıllık dolu bir renk cıkartıyorlar. Valla mor şampuan fayda etmiyor ben kullandım..

Aynen öyle resmen bakır kızılım hiç istemediğim saç rengi. İstediğim sadece küllü kumraldı kendi rengim. Hadi onu yapamıyorsun anladık da ne diye kızıl yaparsın anlamam. Yoksa mis gibi platin saçlarım vardı mor şampuanla güzel idare ediyordum çok pişmanım

Yazık olmuş. Gidip boyatsan yine beter yapacaklar. Anlamıyorlar ne istediğimizi. Ama bak eğer istanbuldaysan bir kuaför var özelden yazayım sana. İncele sayfasını. Bi yaparsa o adam yapar miss gibii

İstanbulda değilim ama isterim gitmek, takip ettiğim çok kuaför var işinde çok iyi. Siz hangisini diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…