Platoniğiniz egoistse ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Bayanlar platonik aşık olduğunuz kişi yakışıklı olduğu için egoları kabarmış , ve hakkında "O hiç bir kızı beğenmez" sözü yürütülen, dalgacı ama serseri ruhlu olmayan, kendini beğenmiş biriyse,
Ve siiz, beyimiz "hiç bir kızı" beğenmediği için cesaretin c'sini gösteremiyorsanız, üstüne bir de hiç bir sohbetiniz olmadan tek ortak noktanız aynı ortamlarda bulunabiliyor olmanızsa ne yapardınız ?

:31:

kendisinden başka kimseyi beğenmeyen bi insan seni şimdi değilse ileride mutlaka üzer ben olsam böyle birisi oldugunu duydugum ve farkettım anda uzaklaşırdım daha fazla bağlanmadan.

kendisinden başka kimseyi beğenmeyen bi insan seni şimdi değilse ileride mutlaka üzer ben olsam böyle birisi oldugunu duydugum ve farkettım anda uzaklaşırdım daha fazla bağlanmadan.

Bence bu çok yanlış bir bakış açısı. Hiç bir kızı beğenmiyor olabilir. Ama karşısına herhangi bir kız çıktığında beğenip beğenmeme ihtimali direk %50, ya beğenir ya beğenmez. Bir sonraki kızı beğenip beğenmemesi, önceki kızları beğenip beğenmemesine bağlı değildir matematiksel olarak. Yani konu sahibi arkadaşım, sizi beğenme ihtimali düşük değil, direk %50. Ki bence yüksek bir ihtimal. Ben de karşıma çıkan 10 erkekten 9unu beğenmem, ama beğendiğim erkeği neden beğendiğime gelirsek, öncekileri beğenip beğenmeme ile ilgisi yoktur. Ya da öncekileri üzdüysem bile, şimdikini üzüp üzmememi buna bağlayamayız.

Hiçbir kızı beğenmez diye bir şey olamaz.
Onun da vardır beğendiği birileri ama etrafındaki kızlar arasında değildir demek ki.
O yüzden kimseye bakmıyorsa böyle bir izlenim yaratmış olabilir.
Ayrıca beğenilen bir insanın kendini beğenmesi kadar doğal bir sonuç olamaz.
Ha kendini beğenmişliğinin üstüne başkalarıyla dalga geçiyor, küçümsüyor, insan gibi davranmıyor dersen o karakter bozukluğudur.
Ama küçümseme durumu yoksa sorun olmaz.
Ben de etrafımdaki erkeklere hiç bakmıyorum. Çok zor etkilenirim.
Hayalimde benden yaşça büyük bir erkekle olmak var. Bu yüzden de çevreme bakmıyorum bile.
Çünkü fakültemdeki insanlar ya benden küçük, ya da benim yaşıtlarım.
Bu çocuk da bu tarz keskin düşüncelere sahipse kimseyle ilgilenmemesi normal.
Ya da flörtçüdür ama hala aradığını bulamadığı için iyi ilişkiler kuramıyordur kızlarla aşk bakımından.
Sakın onun bunun lafıyla yanlış fikirlere kapılma.
Aklından neler geçtiğini bilemezsin bu çocuğun.
Eğer onun etrafında olduğun halde sana bakmıyorsa etkilenmemiştir.
Muhabbet kurmak için interneti kullan öyle bir şey varsa.
Eğer her yol kapalıysa, zorlama.

Hiçbir kızı beğenmez diye bir şey olamaz.
Onun da vardır beğendiği birileri ama etrafındaki kızlar arasında değildir demek ki.
O yüzden kimseye bakmıyorsa böyle bir izlenim yaratmış olabilir.
Ayrıca beğenilen bir insanın kendini beğenmesi kadar doğal bir sonuç olamaz.
Ha kendini beğenmişliğinin üstüne başkalarıyla dalga geçiyor, küçümsüyor, insan gibi davranmıyor dersen o karakter bozukluğudur.
Ama küçümseme durumu yoksa sorun olmaz.
Ben de etrafımdaki erkeklere hiç bakmıyorum. Çok zor etkilenirim.
Hayalimde benden yaşça büyük bir erkekle olmak var. Bu yüzden de çevreme bakmıyorum bile.
Çünkü fakültemdeki insanlar ya benden küçük, ya da benim yaşıtlarım.
Bu çocuk da bu tarz keskin düşüncelere sahipse kimseyle ilgilenmemesi normal.
Ya da flörtçüdür ama hala aradığını bulamadığı için iyi ilişkiler kuramıyordur kızlarla aşk bakımından.
Sakın onun bunun lafıyla yanlış fikirlere kapılma.
Aklından neler geçtiğini bilemezsin bu çocuğun.
Eğer onun etrafında olduğun halde sana bakmıyorsa etkilenmemiştir.
Muhabbet kurmak için interneti kullan öyle bir şey varsa.
Eğer her yol kapalıysa, zorlama.

Küçümseme yok ama genel olarak dalgacı bi tip.
Etrafındayım ve görüyorum bana bakıyor yada ne bileyim o bakmıyosa arkadaşları bakıyor vs.
Tüm arkadaşlarım da gidip konuşamıyorsan bi bahane bulur konu açarız diyor ama bende cesaret yok.
Ama o her kıza bakıyor sana özel değil diyenler var. Tipinin farkında ve bu ona fazla özgüven dolayısıyla da kendini beğenmişlik katıyor.
İnternet üzerinden pek mümkün değil sosyal ortamları sadece kısa süreli kullanıyor ve her gün neredeyse yan yanayız. Bu biraz garip kaçar.
Sadece onu tanımadan yargılamam gerektiğini bildiğim halde bazen ciddi manada dalgacı geliyor. Bu da cesaretimi kırmıyor dersem yalan olur.
Bazen evet diyorum, belki de istediği insanı bulamadığı içindir bu bakmama olayları. Her kıza aynı hissedecek değil bu çocuk.
Ama sonra tavırlarına bakınca "herkes zaten bana hasta, ben kimseyi beğenmiyorum" modundaymış gibi geliyor.

Anlamadım yani. :37:

Ayrıca dün sırf ilgini çekmek için yere bilekliğimi düşürmüş gibi yaptım belki alır verir falan diye. Beyimiz gördü, baktı, kaldırdı başını ve yürüdü. Takmadı bile.
Ve biz de arkadaşın kendini beğenmiş tavırlarını test edip onaylamış, ayrıca öyle kalmış olduk..
:27: :1:

Bir de elimde telefon numarası var .. Bir kez daha ağzımın payını alayım mı sizce ? :)

Son düzenleme:
Back
X