platonik asik oldugum adam baskasiyla evleniyor :(

smartieslidondurma

bir yangini sondurecek mucizeler elbet vardir
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
782
775
53
Merabalar,
ben 6 yildir birine duygular besliyorum. Gectigimiz haftalarda onun adinin gectigi dugun davetiyesini gordum ama isim benzerligidir diye kendi kendimi teselli ediyordum ( dedesinin ismi oldugu icin cogu kuzenleriyle ayni ismi) . Az once butun umutlarim tukendi cunku parmaginda alyans gordum... Icim cok aciyor. Bunca zaman bir birlikteligimiz yoktu ama yinede bekar olmasi belki benim icin bir umut olabilirdi. Bizim elimizden ne gelir diye soruyorusunz su an. Sizinle sadece derdimi paylasmak istedim. Belki aranizda bana bir iki tavsiye ( onu unutabilmem icin ) verecek olanlar olur yada benzer seylerden gecmis olanlariniz olur. Alti yil sonra kendimi bosluga dusmus hissediyorum su an :KK43:
Simdiden tesekkurler ...

Son düzenleme:
Peki neden açılmadınız?
1. Babalarimiz tanisiyor ve birbirlerinden hoslanmiyorlar.
2. Burda tanimadiklari yok cevreleri cok genis ne biliyim red olursam isin ucunda bir cok kisiye rezil olmak var gibi geldi.
3. Cok yakisikli biris ( kendimce) bense hafif sisko ve kisa boyluyum. Yani kendime guvenemedim.

6 yıl boyunca açılmadınız ondan başkasına şans verip kimseyi sevip beraber olmadınız vallahi pes! Size verecek bi tavsiye bulamıyorum zira bulsam bile pek ciddiye alacağınız da düşünmüyorum. Sizin ki sevgi değil bence takıntı bu, hem çocuk evleniyormuş yapacak birşey Yok. Yolunuza bakın derim

6 yıl boyunca açılmadınız ondan başkasına şans verip kimseyi sevip beraber olmadınız vallahi pes! Size verecek bi tavsiye bulamıyorum zira bulsam bile pek ciddiye alacağınız da düşünmüyorum. Sizin ki sevgi değil bence takıntı bu, hem çocuk evleniyormuş yapacak birşey Yok. Yolunuza bakın derim
tavsiyeden kastim onula bir yola girmek icin tavsiye degil. Bence ben bunu takinti olarak gormuyorum. Aynen yoluma bakmaya calisacam.

1. Babalarimiz tanisiyor ve birbirlerinden hoslanmiyorlar.
2. Burda tanimadiklari yok cevreleri cok genis ne biliyim red olursam isin ucunda bir cok kisiye rezil olmak var gibi geldi.
3. Cok yakisikli biris ( kendimce) bense hafif sisko ve kisa boyluyum. Yani kendime guvenemedim.
O zaman keşke başka birini sevseydin. Ne bileyim hayatından 6 yılın bir hiç uğruna geçmiş.

kaç yaşındasınız ? 6 yıl birini beklemek, hemde birlikte olma ihtimali yokken, çok zor bir durum. Ama tabiki yanlış yapmışsınız, enazından uzaktan değilde daha yakınında olsaydınız belki oda sizden hoşlanacaktı ve gerekirse aileler de ikna edilirdi.... Bunun için artık çok geç ama ilk olarak onu takip etmeyerek işe başlayabilirsin.

kaç yaşındasınız ? 6 yıl birini beklemek, hemde birlikte olma ihtimali yokken, çok zor bir durum. Ama tabiki yanlış yapmışsınız, enazından uzaktan değilde daha yakınında olsaydınız belki oda sizden hoşlanacaktı ve gerekirse aileler de ikna edilirdi.... Bunun için artık çok geç ama ilk olarak onu takip etmeyerek işe başlayabilirsin.
24 yasindayim. Ilk 18 yasinda gordum onu.

geçmiş olsun amiyane tabirle yemeyenin malını yerler diyorum ,bu da size ders olsun 6 senedir muhtemel beyefendinin de hayatında birilerinin olmadığı bir dönemde durumunuzu açsaydınız belki bir şansınız olacaktı, bu saatten sonra geçmişe mazi diyerek evli bir beyefendiye dünya ahret kardeşiniz olsun mantığıyla yan gözle bile bakmayınız.Önünüze bakınız karşınıza nice bekarlar çıkacaktır onlar içinde içinizde bir sevgi yumağı oluşturmayınız içinizde kalıp size dert olacağınıza salın dışarıya dert olsun ;)

Back
X