• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk diye bir şey...

Arkadaşımın iş yerinde gördüm onu ben ondan çok hoşlandım arkadaşımda tanıştırdı bizi daha sonra sık sık gittim ilk başta oda ilgili gibiydi ama hiç adım atmadı aradan yaklaşık 4 ay geçti bir kez daha gittim selam verdi güldü kız arkadaşlarımın gazıylada diğer arkadaşımdan numarasını aldım ve ona mesaj çektim anlattım içimdekileri cevap yazmadı sadece gülücük attı oda 3 gün sonra falan
Beni istemiyor sanırım unutmalıyım söküp atmalıyım ama nasıl? Onu göreli kaç ay oldu hala unutamıyorum :KK43: bu arada yaşım 23

O kac yasinda?

Aşk olduğunu sanmıyorum ama oldukça hoşlanmışsın o kişiden ve hislerine karşılık alamadığın için haliyle gururun kırılmış. En ezından şöyle düşün, medeni cesaret gösterip kendini ifade etmişsin eğer aynı biçimde karşılık alsaydın tabii harika olurdu ama kısmet... Üzülme, nasılsa günün birinde hem sevebileceğin hem sevileceğin biri ile karşılaşırsın...Şu sıra kafanı dağıtacak şeyler bul kendine ve kendini ifade ettiğin için de sakın pişmanlık duyma.

Back
X