- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Bak ben de sana ne demişim. Tekrar yazıyorum. Anla diye. Sırayla yaz kim kimdir nedir?
Ben bu konuyu kimse için açmadım anlayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ben de sana ne demişim. Tekrar yazıyorum. Anla diye. Sırayla yaz kim kimdir nedir?
Sen espriyi anlamadın konu ile alakası yokDaha önceki konumda ne dedim? Bana eskilerden bahsetmeyin dedim. Geçmiş geçmişte kaldi bitti benim için. Sonra yeni konu açınca ısrarla papağan gibi eskileri tekrar edip duruyorsunuz? Bu mu asillik? Ben de her üye gibi konu açma özgürlüğüne sahibim.
konu sahibesi bıçağı almış sallıyor kime denk gelirse ben ölmek istemiyorum
Ay terazi burcu musunPlatonik sevmek bence o kadar da kötü değil ya. 18-25 yaş arası dönemlerimde benim de olmuştu. Ama şimdi bakıyorum da geçmişe yine en mutlu dönemlerim de o zamanlarmış
Ne olmuş yani platonikse? Karşılıklısını da yaşarsın elbet bir gün. Ha zaten o ilişkiler de dört başı mamur olmuyor
Akışına bırak. Brnde bir sorun mu var, kader mi vs diye düşünüp düşünüp üzme kendini. Kitap oku, netflix dizisi falan izle. Baya sarıyor kafa dağılıyor.
Neden terazi burcu musun diye sordunuz çok merak ettim :)Ay terazi burcu musunPlatonik sevmek bence o kadar da kötü değil ya. 18-25 yaş arası dönemlerimde benim de olmuştu. Ama şimdi bakıyorum da geçmişe yine en mutlu dönemlerim de o zamanlarmış
Ne olmuş yani platonikse? Karşılıklısını da yaşarsın elbet bir gün. Ha zaten o ilişkiler de dört başı mamur olmuyor
Akışına bırak. Brnde bir sorun mu var, kader mi vs diye düşünüp düşünüp üzme kendini. Kitap oku, netflix dizisi falan izle. Baya sarıyor kafa dağılıyor.
Bunun Türklükle ilgisi yok benceToplumda kadın erkek ikisinden de ikili ilişkilerde sağlıksız tonla insan var. Hatta sağlıklı insanlar, sağlıksızlardan çok daha az sayıda diyebilirim. Güzel, iş güç sahibi düzgün ailelerden gelen kız arkadaşlarım da abuk subuk tiplere denk geliyor. Türk toplumunda sağlıklı erkek sayısı az bence.
- Kimseyi bulamayıp buldukları her yerden birine yazıp hiçbirinden yüz bulamayan erkekler
- Bir sürü kıza umut verip hiçbiriyle sevgili olmayan, ego tatmini pesinde erkekler
- Hoşlanmadığı kıza duyguları olduğunu göre göre yüz veren, flört eden sonra da amma ben hoşlanmadım kusura bakma diyen tipler
- 40 yaşına gelmiş ama sorumluluk almak istemeyen, evlilikten korkan tipler
- Evli olduğu halde elinde telefon mesajlaşan soytarılar
- Evli olduğu halde internette açık saçık tipleri takip eden evli abazalar
- Evlilikte karşı tarafa psikolojik şiddet uygulayan erkekler
- Anakuzuları
- Aldatanlar
Bunları çıkarınca zaten toplumdaki erkeklerin %1i kalıyor. Onlar da yurtdışına göçüyor, garip tite kadınlara takılıyor, kabuğuna çekiliyor ya da evli/ilişkisi var.
Sende bir acaiplik olduğunu sanmıyorum adam umut verdi verdi sonra başkasıyla oldu diyorsun var böyle tipler yani. Bu zamanda sevgili olmak isteyen düzgün erkek bulmak imkansıza yakın bir olasılık![]()
İsabet olur. Zaten yanlış tercihleriniz vardı, biraz sakinlesip kendinize odaklanın.Hep platonik seviyorum sevdiklerim hiç yüzüme bile bakmiyorlarYıllardır bu böyle. Artık çok yoruldum. Ben bu aşk meşk islerini bırakıyorum bu saatten sonra da kimseyi istemiyorum hayatıma. Şimdi gelip beni teselli etmek için doğru kişi karşına çıkar vs demeyin. Çıkmıyor çünkü. Platonik sevmek benim kaderim mi?