• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk kader mi?

Daha önceki konumda ne dedim? Bana eskilerden bahsetmeyin dedim. Geçmiş geçmişte kaldi bitti benim için. Sonra yeni konu açınca ısrarla papağan gibi eskileri tekrar edip duruyorsunuz? Bu mu asillik? Ben de her üye gibi konu açma özgürlüğüne sahibim.
Sen espriyi anlamadın konu ile alakası yok merve merve ile benim aramda senin konun için söylemedim bacım 👍🏻

Bu arada papağan familyasına bende katıldım an itibari ile :ukala: konu sahibesi bıçağı almış sallıyor kime denk gelirse ben ölmek istemiyorum:bicak::ruh:

Ben seni tanıyorum.
Kk'daki varlığına bakarak (ki bence herkesin en çıplak ve kendi olduğu platform çünkü anonimiz) Yaşam enerjisi düşük birisin, oldukca negatifsin, kendini hiç sevmiyorsun, kötü eleştiriye çok açılsın, hiç sevmediğin insanların (mesela akrabalarının) moralini bozmasına izin veriyorsun ama onlardan uzak durmak için bir adım atmıyorsun, hayatını güzel yapmak için adım atmaktan itinayla kaciniyorsun, açtığın konuları güzel fikir alıp uygulamak için değil sadece laf olsun,stres atayım diye açıyorsun. O yüzden ben uzun süredir yorum bile atmıyorum 'nasilsa kendisine söylenen şeyi dinlemiyor ki' diye.
Sosyal hayatta da böyleysen sevgili bulman ya da uzun uzun bir ilişki yaşaman çok zor.
Coook acil degismen lazım. Sadece sevgili ya da arkadaşlar için değil, senin de kendini sevmen için.
Nereden başlayacağını bilmiyroum ama hayatını güzelleştirmeye bir yerden basla. Zamanla devamı gelecektir

Yanlış biriyle olmaktansa yalnız olmayı yeğlerim. Doğru olsaydı sizi bulurdu. İlla ki ilişki içinde olacaksınız diye bir kanun yok. Bazen hiç olmaya bilir, bazen hiç ummadığın anda ds karşına çıkabilir. Nasip kısmet bu işler

Ay terazi burcu musun 😂 Platonik sevmek bence o kadar da kötü değil ya. 18-25 yaş arası dönemlerimde benim de olmuştu. Ama şimdi bakıyorum da geçmişe yine en mutlu dönemlerim de o zamanlarmış 😂 Ne olmuş yani platonikse? Karşılıklısını da yaşarsın elbet bir gün. Ha zaten o ilişkiler de dört başı mamur olmuyor 😂 Akışına bırak. Brnde bir sorun mu var, kader mi vs diye düşünüp düşünüp üzme kendini. Kitap oku, netflix dizisi falan izle. Baya sarıyor kafa dağılıyor.

Ay terazi burcu musun 😂 Platonik sevmek bence o kadar da kötü değil ya. 18-25 yaş arası dönemlerimde benim de olmuştu. Ama şimdi bakıyorum da geçmişe yine en mutlu dönemlerim de o zamanlarmış 😂 Ne olmuş yani platonikse? Karşılıklısını da yaşarsın elbet bir gün. Ha zaten o ilişkiler de dört başı mamur olmuyor 😂 Akışına bırak. Brnde bir sorun mu var, kader mi vs diye düşünüp düşünüp üzme kendini. Kitap oku, netflix dizisi falan izle. Baya sarıyor kafa dağılıyor.

Evet teraziyim 😂 Bence çok iyi değil çünkü ben çok üzüldüm zamaninda

Kader degil tercih...
Birinden hoslanabilirsiniz ama madem o kişiyle iletişime gecebiliyorsunuz o zaman önce bir tartin gozlemleyin sonra konusun. Reddedilirseniz önünüze bakarsiniz
Bir iki kere belki insan platonik takılabilir ama ondan sonrasi da artık platonige değil, bile.isteye olmayana takmaya girer.

Ben de hep platonik takılırım artık bunun benim bir huyum olduğunu fark ettim hatta. Benden hoşlanan birisine karşılık verdiğimi hiç hatırlamıyorum sanki özellikle olmayacak insanları seçiyormuşum gibi. Mesela bir ara beğendiğim biri vardı gözüme kestirmiştim ben buna platonik takılırım zaten bana bakmaz diye. Meğerse çocuk benden hoşlanıyormuş bunu duyunca tüm ilgim gitmişti ona karşı. Kendime acı çektirmeyi seviyorum sanırım belki siz de öylesinizdir. Özellikle olmayacak kişileri mi seçiyorsunuz?

Neden terazi burcu musun diye sordunuz çok merak ettim :) 😁

Şimdi burada uzun uzun yazamayacağım, ama bu durum seninle alakalı...daha doğrusu geçmişten gelen ,bilinçaltına yerleşen negatif kayıt/değersizlik - yetersizlik algısı/travma vb. Kaynaklı unsurlar sebebiyle yaşadığın kısır döngü.
O şey herneyse bulup çözmezsen de devam edecek.internette bu konu yoğun şekilde irdeleniyor araştır..
Ayrıca ısrarla yaşını soranlara neden cevap vermediğini de anlamadım?özel bi sebebi var mı?

Toplumda kadın erkek ikisinden de ikili ilişkilerde sağlıksız tonla insan var. Hatta sağlıklı insanlar, sağlıksızlardan çok daha az sayıda diyebilirim. Güzel, iş güç sahibi düzgün ailelerden gelen kız arkadaşlarım da abuk subuk tiplere denk geliyor. Türk toplumunda sağlıklı erkek sayısı az bence.

- Kimseyi bulamayıp buldukları her yerden birine yazıp hiçbirinden yüz bulamayan erkekler
- Bir sürü kıza umut verip hiçbiriyle sevgili olmayan, ego tatmini pesinde erkekler
- Hoşlanmadığı kıza duyguları olduğunu göre göre yüz veren, flört eden sonra da amma ben hoşlanmadım kusura bakma diyen tipler
- 40 yaşına gelmiş ama sorumluluk almak istemeyen, evlilikten korkan tipler
- Evli olduğu halde elinde telefon mesajlaşan soytarılar
- Evli olduğu halde internette açık saçık tipleri takip eden evli abazalar
- Evlilikte karşı tarafa psikolojik şiddet uygulayan erkekler
- Anakuzuları
- Aldatanlar

Bunları çıkarınca zaten toplumdaki erkeklerin %1i kalıyor. Onlar da yurtdışına göçüyor, garip tite kadınlara takılıyor, kabuğuna çekiliyor ya da evli/ilişkisi var.

Sende bir acaiplik olduğunu sanmıyorum adam umut verdi verdi sonra başkasıyla oldu diyorsun var böyle tipler yani. Bu zamanda sevgili olmak isteyen düzgün erkek bulmak imkansıza yakın bir olasılık:olamaz:
Bunun Türklükle ilgisi yok bence
Dünya böyle artık
Evlilik ilişki erkekleri korkutuyor
Erkeklerde artık hem iyi kazanan kendiyle eşit hemde biraz saftrik kızlarla evlenmek istiyor hepsi değil tani
Ekonomik ortaklık işte
Sonrada görüyoruz konu açıyor işte burda kadınlar yok başkasıyla msjlaşıyor yok instagramda şunu takip ediyor bla bla bla

Hep platonik seviyorum sevdiklerim hiç yüzüme bile bakmiyorlar :KK43: Yıllardır bu böyle. Artık çok yoruldum. Ben bu aşk meşk islerini bırakıyorum bu saatten sonra da kimseyi istemiyorum hayatıma. Şimdi gelip beni teselli etmek için doğru kişi karşına çıkar vs demeyin. Çıkmıyor çünkü. Platonik sevmek benim kaderim mi?
İsabet olur. Zaten yanlış tercihleriniz vardı, biraz sakinlesip kendinize odaklanın.

Back
X