Platonik aşk. Lütfen fikirlerinizi söyleyin.

kardeşi için üzüldüm...Allah rahmet eylesin..ama madem bukadar kederli bir durumda..daha çok desteğe ihtiyacı olurdu..sana aşık olsaydı,kardeşinin acısı bile buna engel olamazdı.

belki arkadaşlığın onun hoşuna gidiyor,bilemem belkide iyi geliyorsun ona..ama senin hiçbir kazancın yok bu durumda..belki bir süre daha hoşlandığın adama yakın olacaksın..kanki olacaksınız..ve o ilk fırsatta
beğendiği bir kızı size anlatacak..sende dinleyip akıl vereceksin ona sonuçta ARKADAŞSINIZ!!varmı böyle bir işkence?
sen ablanı dinle canım...ağla zırla,titre,bağır çağır ve kesinlikle silip at..
bak bakalım seni kaç kez arayacak? 1 bilemedin 2..
gerisi gelmeyecek bitanem...

haa baktın yalvarıyor ben sensiz yapamam diye ozaman yine konuşuruz ama hiç sanmıyorum..üzgünüm

ben zaten herşeyi yaptım en azından bunu diyebiliyorum. ama silip atmaya cesaretim yok nasıl yapacağım bilmiyorum

Bence bu ilişki yada aşk değil.Birşeyler paylaşmadan aşk olmaz kaldı ki çocuğun davranışlarıda dengesizce...bir arkdaşım bu şekilde tam 3 yılı kaybetti.Hep ağladı üzüldü çocuk birgün kızın hayatına girdi sonra bir kaç gün kayboldu.Saçma sapan bir ilişkiydi ve sonunda da başkası ile evlendi.Bazı insanlar sırf hayatında kimse yok diye hayatlarına istemediği kişileri sokarlar sonra karşılarına bir başkası çıkıncada noktayı koyup o ilişkiye diğer kişi ile yollarına devam ederler.Hem arkadaşın bir kaç resim ve bir kaç güzel söze nasıl kanıpta aşık olabiliyor..aşk ve sevgi emek ister..bence gerçekleri görmesini sağla..değmeyecek insanlar için ne üzülmeye değer ne de ağlamaya...

((( Silip atman çok zor sa bile zamana bırakmalısın
Çok üstüne düşmemelisin
O zaten senin ondan hoşlandığını anlamış ve egosunu tatmin etmek için söyle söyle demiş
Sonrada üzülme diye bi sevgili hikayesi uydurmuş

Diyelimki sevgilisiyle evlenecekti eğer öyleyse bu kadar yoğun bi ilişkiden çıkıp iyi oldu diyecek kadar da saygısız

Senle duygusal bişey düşünmüyor ama kendisinden hoşlanan biriyle ara sırada olsa konuşmak gururunu okşuyor olabilir.
Silip atamıyosan bile çok üstüne düşme zamannnnn ....

27 yaşında bende 22
eşşek kadar adam olmuş ama yinede tehlkeli bir yaş..her çiçekten bal alma yaşları..

ben zaten herşeyi yaptım en azından bunu diyebiliyorum. ama silip atmaya cesaretim yok nasıl yapacağım bilmiyorum

işte olay budur canım..sen elinden geleni yaptın,duygularını açtın,daha ne yapacaksın?ben bile senin kadar cesretli olamazdım canım...
şimdi elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptığının verdiği rahatlıkla onuda aklınan atacaksın..

...silip atmak elbette fiziksel bi olay değil..zamanla olacak birşey..mesela hiç arama sorma

oda seni aramadığında zaten bişeyleri kendin göreceksin..

arkadaşım yanımda o yazıyor cevapları zaten. bende söyledim ama çok duygusal kaptırdı kendini ilk kez böyle birşey yaşadığı için sanırım.

zaten üstüne düşmüyorum artık birşey yapmayacağım zaman göstericek. sağolun.

haklısınız artık bende bıraktım herşeyi kendimi geri çektim. zaten açıkladıktan sonra duygusal anlamda hiçbirşey yazmadım konuşmadım hep o laf attı.

haklısınız artık bende bıraktım herşeyi kendimi geri çektim. zaten açıkladıktan sonra duygusal anlamda hiçbirşey yazmadım konuşmadım hep o laf attı.

canım bak bu söylediklerinin arkasında duracaksan ne ala...

alnından öperim seni...ama 2gün sonra havalarda ısındı kanım kaynadı diyip bi merhaba mesajı çekersen
işte ozaman büyük hata yaparsın..

sen adım attığın sürece o hayatında olacak..çünkü onun kaybedeceği bişey yok..

insanın ha 3 ha 5 arkadaşı olmuş çokta farketmez ama sen bu adama boş değilsin ve günden güne içine dert olur bitanem...

ezdirmem sana kendimi diye bir şarkı var..onu sana hediye ediyorum...

kimse için kendini ezdirme..anlaştıkmı?

durucağım söz zaten arkadaşımda birşey yazmama izin vermiyor. sağolun ilginiz için.

durucağım söz zaten arkadaşımda birşey yazmama izin vermiyor. sağolun ilginiz için.

bitanem sen bizim kardeşimizsin,senin bi HİÇ uğruna üzülmeni istemeyiz..
inşallah Allahımda sana sabır verir ve kararlılıkla onu aramazsın..zamanla buna değmediğini kendin göreceksin..Allaha emanet ol canım..

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sizde allaha emanet olun:114:

Çok garip geldi..1 hafta önce sevgilim var evlenicem diyor.1 hafta snra ayrıldım diyor.Seni kaybetmemek için söylediği bir yalan olabilir bu sevgilimden ayrıldım olayı.ilgin hoşuna gitmiştir.Ve o anlamıştır zaten senin ona karşı birşey hissettiğini oyüzden söylettirmiş sana emin olmak için.Bence sen bundan sonra hiç adım atma.O yazarsa konuş yazmazsa konuşma.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim ederim. bende öyle yapacağım. kova burcu zaten

arkadaşım yanımda o yazıyor cevapları zaten. bende söyledim ama çok duygusal kaptırdı kendini ilk kez böyle birşey yaşadığı için sanırım.

Canım eğer dediğin kadar aşıksa gözü kara olmalı.Aslanlar gibi gidip çocukla görüşsün ve ona olan aşkını güzelce anlatsın öyle oturduğun yerden aşığım ölüyorum geceleri uyuyamıyorum olmaz.Adamda ben seni istemiyorum derse ki demeye hakkı var o zaman unutmaya çalışsın.Kaldı ki erkekler peşinden koşanları değil peşine koşacakları kızı ararlar.Adam başkaları ile görüşüp eğlensin belki kız arkadaşlarınada anlatıyordur.Benden vazgeçemeyen bir kız var birşey yaşamadığımız halde bile ölüyor bana falan diye....dalga geçiyordur arkadaşında yazık oturduğu yerden aşığım diye ağlıyordur.Belkide adamla oturup bir kahve içse adama olan ilgisi bitecektir.sanal dünyada aşk çok basit....normalde 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adam orda bir şair gibi döktürür.sonrada kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder ve başlar karşısında ki insanla oynamaya...bence arkdaşın aklını başına toplasın yazıkkkk

biz şuan başka şehirde okuyoruz çocukta memleketinde arkadaşımın. bende belkide yüzyüze görüşünce sevmeyeceğini düşünüyorum ama şuan mümkün değil bu. zamana kaldı artık herşey. sağol cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…