hoşlantı mı? belki de ama bu ne biçim hoşlantı ya üniversite başladı ve bitti ben tek bir insanın gözüne bile bakmadım hep onu düşündüm başkasına bakmak bile onu aldatmak gibi geldi bana üstelik platonik bi aşktıdeliyim ben neyim ya!!
konum taşınmış. kusura bakmayın yanlış yere açtım konuyu sanırım.
ben sevmediğini bile bile 6 yıl beklemedim ben hep sevdiğini düşündüm. kendimi kandırdım sanırım. bakışından, gülüşünden söylediği herşeyden beni sevdiğini ama uygun zamanlamayı beklediğini düşündüm içten içe. çünkü hiç bir zaman sevmediğini istemediğini belli etmedi. tersine ilk zamanlarda çok ilgiliydi benimle ( ama şimdi anlıyorum ki bir abi olarak ilgiliymiş!) benim durumumu da farkedince büyüğe karşı duyulan bir hoşlantı sadece geçer diye baktı sanırım. sonradan öyle olmadığını geç farketti ve bana da istemediğini geç belli ettiyine de kalbimi kıracak bişey demedi çok şükür ( bak bu davranışıyla da sevdim onu bi kez daha ) sadece telefonla görüşürken ben lafı uzatmaya çalışırken amacımın daha çok konuşmak olduğunu farkettiği an kısa kesiyordu. sonra beni gördüğünde yanımda oturur laflardık, artık uzak duruyor gördüğünde pek ilgilenmiyor önemli mesajlarım dışındaki mesajlarıma cevap vermiyordu vs ayrıca en son görüşmemizde bana vedalaşmadan gitti
ama elde edemediğim için takıntı haline gelmiş olma ihtimali yüksek bence de herkes öyle diyor. daha yakın olsaydık biraz daha tanısaydım yani sevmezdim belki de. ben onu kendi kafamdaki ideal erkek kalıbına da sokmuş olabilirim belki hiç öyle değildir. onu unutmak için çabalama da boşverr demiş bir arkadaş. çok doğru demiş çünkü unutmak için bir iki kişiyle arkadaş olmaya çalıştım olmadı onları da boşu boşuna ümitlendirdim sanırım ve çok pişman oldum bir daha denemeyeceğim.
psikolog konusuna katılmıyorum o kadar vahim değil bence durumumben oğlak kadınıyım oğlak kadını aşk kadını değil iş kadını ve evinin kadınıdır onun için akışına bırakacağım artık o yok söz veriyorum size en çok da kendime söz veriyorum tabiiki de ve bunu kendi iyiliğim için değil onun iyiliği için yapacağım. yazık! kalbini kırmak istemediği bir kız var karşısında ama o kız bir türlü laftan anlamıyor onu da daha fazla zora sokmayacağım. hepinize çok çook teşekkürler içimi döktüm rahatladım malum yakından kimseye anlatamıyorum durumumu.
ay çok güldüm tv yıldızıyla hayal kur demişsin ya. haklısın ikisi de imkansızsa kenan imizralıoğlu yla kurayım daha iyi ne farkı var ki! hayal kurmaktan ümit etmeten vazgeçmek istiyorum ben de ( kendimi çılgın bediş e benzettim ) işe yarayabilir söylediklerin deneyeceğim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?