platonik aşk! unutmak istiyorum. :(

amazon07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
35
0
0
- Yurtdışı
ya kızlar aşık olmamam gereken abi demem gereken birine aşık oldum ve nerdeyse 6 yıl olacak bu aşk çok çekingen biri olduğum için başta birşey belli etmedim ona sonra onun yaptığı her davranıştan kendime pay çıkardım o da belki seviyor diye sonrabi kaç hamleyle epey belli ettiğimi düşünüyorum. hep allahım bari sevmediğini belli etsin diyordum adamda tık yoktu ya ama eskiden beni kardeşi gibi candan öperdi gördüğünde artık sadece tokalaşır olmuştu. en sonunda bazı davranışlarıyla sevmediğini gösterdi çok şükür.
sevmediğini bilirsem unuturum diyordum hiç aklımdan çıkmıyordu yıllardır şimdi eskisi gibi değilim sevmediğine emin olduktan sonra ama hala içimde birşeyler var. yeni birine aşık olmak ve onu tamamıyla unutmak istiyorum. yok mu bi çaresi karasevda mı bu nedir?

6 yil cok fazla..
hemde karsilik vermeyecegini bile bile sevmek, ki bence bu sevmek degil sadece bir hoslanti..
o kadar yil hayatini ertelemissin, bence artik gercekten asik olmalisin..
senin hissettiklerinin aynisini baska birinin hissetmesi bambaska bir sey..

hoşlantı mı? belki de ama bu ne biçim hoşlantı ya üniversite başladı ve bitti ben tek bir insanın gözüne bile bakmadım hep onu düşündüm başkasına bakmak bile onu aldatmak gibi geldi bana üstelik platonik bi aşktı deliyim ben neyim ya!!

6 yıl gözün hiç başkasını görmedimi :44: sevmediğini öğrenmen çok iyi olmuş bence bunu düşününce vazgeçmen çok zor olmayacaktır. 6 yılın geçmiş zaten seni sevmediğini bile bile kaç yılını daha verebilirsinki ?? hiç kendini üzme aşktan çok takıntı olmuş bence 6 yıl beklememiş olsan elde etmiş olsan bu kadar tatlı gelmezdi hissettikerin bu kadar kaptırmazdın kendini .. kendine yazık etme hiç üzülerek belliki olmayacak bişe bi başkasıyla unutmak içinde zorlama kendini hiç beklemediğin anda aşk seni bulcaktır unutmaya çalış derim boşveeer hayatın tadını çıkar

Bence hiç normal bir durum değil. Kendi kendine onu düşünüp hayatını hiçe saymışsın, gözü kapalı gezmişsin resmen yıllar boyu. Sana bir şeyler hissetmediğini bildiğin adamı başka birine bakmakla aldatacağını düşünmen gerçekten çok çok garip. Bir an önce kendine gelmen lazım. Çık hayal dünyasından ve etrafına bak. Ama bence muhakkak bir psikolog yardımı ile başla buna. Hadi 1 - 2 yıl olsa tamam ama bi insan 6 yıl boyunca nasıl böyle kör gezebilir ki? Senin de mutlu olmaya hakkın var. Bu ayrıca aşk değil takıntı sadece.

sen ne yaptin be guzelim, kendine zarar verme boyle. 6yil ck dayanmisin, onun seni sevmedigini dusunerek sevmisin, bir daha yapma boyle birsey, kendine oluyor sonra..

uzun yıllar devam eden platonik aşk bence takıntı haline gelmiş demektir.6 yıl hiç bi umut görmediğin birine nasıl bağlı kalınırki:44:
etrafına bak biraz ne cevherler vardır kim bilir ama dikkat et platonik olmasın bu sefer

canım belkide bu senden büyük birine olan hayranlıktır
sen ask sanıyor olabılır mısın?

Bende öğretmenime aşık olmuştum o kadar nefret etmiştim ki kendimden tabi bu aşkımı söndürmedi. taaaa ki nişan yüzüğünü gördükten, sonrası çok kötü oluyo ama unutuyorsun inan zaman herşeyin ilaçı tabi çok berbat zamanlar geçiriyorsun ama unutmak zorundasın

Benim bir arkadaşım da senin gibi. Ama o yaklaşık 10 yıldır seviyor. Çocuğa anlattı durumu, çocuk olumsuz cevap verdi ama bizimkinin aklı hala onda

bu aşk değil takıntı olmuş..
bence senin artık gözünü açma zamanın gelmiş. birileriyle arkadaslık et sosyal ortamlara gir belkide içinin ısınacağı biriyle karşılaşman uzun zaman almaz kimbilir...

seni sevmeyen birini sevmek çok zor...
onun her bakışından anlam çıkarmak, her baktığında görebileceği yerde olamamak, yakınken uzak olmak...
bende yaşadım. üstelik ben seni mi sevicem dedi.
herkes nedense kilomla yargılıyor beni.
o an unutttum onu o çok büyük aşkım bitti. soğuttu kendinden.
emin ol geçiyor o acı dediğimiz kırgınlıklar...
sen kendi hayatına bak tatlım. emin ol üzüldüğünle ve saf gibi onu geçirerek kaybettiğin zamanınla kalakalıyorsun.

konum taşınmış. kusura bakmayın yanlış yere açtım konuyu sanırım.
ben sevmediğini bile bile 6 yıl beklemedim ben hep sevdiğini düşündüm. kendimi kandırdım sanırım. bakışından, gülüşünden söylediği herşeyden beni sevdiğini ama uygun zamanlamayı beklediğini düşündüm içten içe. çünkü hiç bir zaman sevmediğini istemediğini belli etmedi. tersine ilk zamanlarda çok ilgiliydi benimle ( ama şimdi anlıyorum ki bir abi olarak ilgiliymiş!) benim durumumu da farkedince büyüğe karşı duyulan bir hoşlantı sadece geçer diye baktı sanırım. sonradan öyle olmadığını geç farketti ve bana da istemediğini geç belli etti yine de kalbimi kıracak bişey demedi çok şükür ( bak bu davranışıyla da sevdim onu bi kez daha ) sadece telefonla görüşürken ben lafı uzatmaya çalışırken amacımın daha çok konuşmak olduğunu farkettiği an kısa kesiyordu. sonra beni gördüğünde yanımda oturur laflardık, artık uzak duruyor gördüğünde pek ilgilenmiyor önemli mesajlarım dışındaki mesajlarıma cevap vermiyordu vs ayrıca en son görüşmemizde bana vedalaşmadan gitti
ama elde edemediğim için takıntı haline gelmiş olma ihtimali yüksek bence de herkes öyle diyor. daha yakın olsaydık biraz daha tanısaydım yani sevmezdim belki de. ben onu kendi kafamdaki ideal erkek kalıbına da sokmuş olabilirim belki hiç öyle değildir. onu unutmak için çabalama da boşverr demiş bir arkadaş. çok doğru demiş çünkü unutmak için bir iki kişiyle arkadaş olmaya çalıştım olmadı onları da boşu boşuna ümitlendirdim sanırım ve çok pişman oldum bir daha denemeyeceğim.

psikolog konusuna katılmıyorum o kadar vahim değil bence durumum ben oğlak kadınıyım oğlak kadını aşk kadını değil iş kadını ve evinin kadınıdır onun için akışına bırakacağım artık o yok söz veriyorum size en çok da kendime söz veriyorum tabiiki de ve bunu kendi iyiliğim için değil onun iyiliği için yapacağım. yazık! kalbini kırmak istemediği bir kız var karşısında ama o kız bir türlü laftan anlamıyor onu da daha fazla zora sokmayacağım. hepinize çok çook teşekkürler içimi döktüm rahatladım malum yakından kimseye anlatamıyorum durumumu.

benimde ilk aşkım ve aynı zamanda platonik aşkım.. tam 8 yıl..
küçükken birbirimize karşı bi çekim vardı ama çocukça duygular işte..
şimdide çok yakınımda, dibimde ama haberi yok ölüm gibi bişi bu ya. haberi olsa istemese bu kadar üzülmezdim of of

ya inan ki kendimi okudum gözyaşlarımı tutamadım.Benim 4sene oldu evli belki de çocuğu oldu ama unutamıyorum kendmede kızıyorum evli barklı adam utanmıyor musun diyorum ama faydası yok.
Bende onu ideal bir erkek her kadının hayali bir erkek gibi gördüm.Yalandan yere yanına soru sormaya gidiyordum aslında soruya değil ona bakıyordum . Mesela ben onda normalde hiç sevmedğim şeyleri gördüğümde hiç şaşırmıyordum hatta yakışıyor diyordum mesela uzun burun ayakkabı nefret ederdim ama ona yakışıyordu bence .Daha çok çok şeyler her yaptığı gördüğüm hatasına bir kulp buluyordum aslında öyle değil diyordum.Ama gözünün önünde oldukça daha çok acı çekersin.Ben onu yaklaşık 1senedir görmüyorum ama bunları yazarken senin yazdığını okurken bile içimin yandğını hissetiyorum.Ben kendi içimde halletmeye çalıştım yasak aşkımı ama olmuyor kesinlikle yardım al imkanın varsa çünkü tek başına yapabileceğin tek şey onla ilgili hayal kurmamak oluyor.Onlada ilgili hayal kurmayı bırak bence onun yerine başka biriyle kur illa aşık olmana gerek yok bi tv yıldızıyla bile kurabiliyorsun maksat unutmana yardımcı olsun.Allah yardımcın olsun canım çok zor birşey Karşılıksız yasak aşklar...

ay çok güldüm tv yıldızıyla hayal kur demişsin ya. haklısın ikisi de imkansızsa kenan imizralıoğlu yla kurayım daha iyi ne farkı var ki! hayal kurmaktan ümit etmeten vazgeçmek istiyorum ben de ( kendimi çılgın bediş e benzettim ) işe yarayabilir söylediklerin deneyeceğim sağol

hem çılgın bediş hem yasak elma sendromu
herkesin dediğine bende katılıyorum. yasak olan tatlı gelir. eminim yeşil ışık yaksaydı ennn fazla 2 3 ay kadar daha bu şiddetli duygular içinde olurdun.
insan psikolojisi işte tuhaf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…