Platonik aşk,Unutmak mı ne mümkün

Eşim daha ilk yılimizda yaptı,eski sevgilisiyle yazisti , kiz intihar ederim demiş engel olmak için yazışmis güya

Esimle daha yeni nikah kiymistik düğünümüz olmamıştı kız mesaj yazdı,eşim gözümün önünde sildi bana okutmadi,daha ilk yılimizda yazışmaya devam etti ben anladım ve itiraf ettirdim

Adamın karısı çocukla uğraşırken ve lohusalık dolayısıyla cinsellik yasayamadiklarindan sizinle tatmin etmiş bir şekilde kendini yani. Sizde platonik aşk diye kendinizi kandırıyorsunuz
Hayır tatmin edecek bir durum olmadı, çocuğu olduğunda cocugum oldu diye haber vermek için yazdı sadece,ben de sevindiğimi söyledim

Burada nerdeyse her gun konu açılıyor eşinden şiddet goren zulum goren kadinlar tarafindan.Onlar bile toparlayayim yuvam kurtulsun fedakarlık yapayim modundalar.Sizin yaptiginz resmen simariklik.Koskoca çocuklu insansınız.Bastan hataydi yazismaniz eklemeniz.Unutmaniz için buradaki kimse birşey yapamaz sizde bitiyor.Edep ve haya diliyorum size
Haklısınız ben hataliyim ama dedigim gibi 5 ay öncesine kadar ayda yılda bir haberleşme babında yazisiyorduk, 5 ay önce bu konulara girdik ve belki 5-6 kere yazıştık ama tatmin etme gibi değil evlensek böyle böyle isterdim gibi o yazdı

Eşinize misilleme mi yaptınız yani?
Şimdi niye eşinizi öne sürdünüz "zaten o da beni aldatmıştı" filan nedir yani?
Ha tamam o zaman hakkınızdır devam edin yabancı adamlarla cinsellik konuşmaya.
Ne anlatıyorsunuz mesela?
Kocam bana şöyle yapar, karım beni böyle sever filan mı?
Yazması bile iğrenç.
Kaç yıl geçmiş, aşk mı kalmış?
Adamın sizi bu şekilde kullanmasına ne güzel izin vermişsiniz. Ve rahat durmayan da sizsiniz, siz istemişsiniz bu duruma gelmeyi.
İğrençsiniz vallahi dönün başkası yazmış gibi okuyun hadi ne diyeceksiniz?

Haklısınız ben hataliyim,cinsellik konuşmak benim aklımın ucundan bile geçmiyordu o başlattı,ben başta tepki verdim ama sonra sonra konustum biraz, zaten o da anladı hata yaptığımızı yazmıyor artık

Hem aldatıyorsunuz hemde burada normal bir durum gibi konuşuyorsunuz.
Bu ne tezatlık ya?
Ben eşimi sizin yazdığınız bir durumla bile aldatmadım ( sevgililikte dahil)

İğrenç gibi kelimeler kullanmadan yapıcı konuşsanız,ben hatamin farkındayım ve bile bile açtım aklım iyice başıma gelsin diye

unutamazsın içinde uhte kalacak,keşkelerle ömrünüz geçecek ama yapacak birşey yok artık... iletişimi kesin ...boşanıp beraber olma ihtimalliniz olmadığına göre en mantıklısı görüşmeyi kesmek

Buradaki kimsenin sosyal medya hesabında ünv ,lise, iş arkadaşı yok mu, hiç mi yazismadiniz hiç mi hsl hatır sormadiniz

unutamazsın içinde uhte kalacak,keşkelerle ömrünüz geçecek ama yapacak birşey yok artık... iletişimi kesin ...boşanıp beraber olma ihtimalliniz olmadığına göre en mantıklısı görüşmeyi kesmek
Yapıcı yorumunuz için teşekkürler, boşanmayı asla düşünmüyorum

Buradaki kimsenin sosyal medya hesabında ünv ,lise, iş arkadaşı yok mu, hiç mi yazismadiniz hiç mi hsl hatır sormadiniz

Vardır elbette ama onlar eski aşklarımız değiller ve ben kendi adıma konuşuyorum; evliyken hele kimseyle cinsellik konuşmadım.
Bakış açınız yanlış.

Tabi ki oldu ama seviyeli bir sekilde, hal hatir sormaktan oteye gecmedi hicbir zaman. Siz cinsel konular konusacak kadar samimi olmussunuz insanlarin elestirmesi hos gormemesi cok normal.

Bak canım bu adam ayağında hiç bir bağı yokken senin için bir adım atmamış şu an evli ve çocuğu var iş ciddiye bindiğinde yine hiç bir adım atmayacak eşi doğum hamilelik derken belli adam boşa çıkmış kendini eğlendiriyor çok üzgünüm hiç değmez inan ki kendini topla yuvana ve çocuklarına sarıl ne o kadının ve çocuklarının günahına gir ne de eşinin ve kendi çocuklarının her yerden engelle ve bir daha yazışma sonu yok bu ilişkinin

Back
X