- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi mehlika nur
Eşim daha ilk yılimizda yaptı,eski sevgilisiyle yazisti , kiz intihar ederim demiş engel olmak için yazışmis güya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tatmin edecek bir durum olmadı, çocuğu olduğunda cocugum oldu diye haber vermek için yazdı sadece,ben de sevindiğimi söyledimAdamın karısı çocukla uğraşırken ve lohusalık dolayısıyla cinsellik yasayamadiklarindan sizinle tatmin etmiş bir şekilde kendini yani. Sizde platonik aşk diye kendinizi kandırıyorsunuz
Bu yaptığınızı toloreedilebilir mi kılıyor.Ben eşimden sonra kimseye bakmadım da sevmedim de, bu eski ilgi duyduğum kişi
Haklısınız ben hataliyim ama dedigim gibi 5 ay öncesine kadar ayda yılda bir haberleşme babında yazisiyorduk, 5 ay önce bu konulara girdik ve belki 5-6 kere yazıştık ama tatmin etme gibi değil evlensek böyle böyle isterdim gibi o yazdıBurada nerdeyse her gun konu açılıyor eşinden şiddet goren zulum goren kadinlar tarafindan.Onlar bile toparlayayim yuvam kurtulsun fedakarlık yapayim modundalar.Sizin yaptiginz resmen simariklik.Koskoca çocuklu insansınız.Bastan hataydi yazismaniz eklemeniz.Unutmaniz için buradaki kimse birşey yapamaz sizde bitiyor.Edep ve haya diliyorum size
Nickimi değiştirip şeytan mı yapayımMaşallah nickiniz gibi melek gibisiniz zaten.
Yapıcı yorumunuz için teşekkürler, boşanmayı asla düşünmüyorumunutamazsın içinde uhte kalacak,keşkelerle ömrünüz geçecek ama yapacak birşey yok artık... iletişimi kesin ...boşanıp beraber olma ihtimalliniz olmadığına göre en mantıklısı görüşmeyi kesmek
Buradaki kimsenin sosyal medya hesabında ünv ,lise, iş arkadaşı yok mu, hiç mi yazismadiniz hiç mi hsl hatır sormadiniz
Tabi ki oldu ama seviyeli bir sekilde, hal hatir sormaktan oteye gecmedi hicbir zaman. Siz cinsel konular konusacak kadar samimi olmussunuz insanlarin elestirmesi hos gormemesi cok normal.Buradaki kimsenin sosyal medya hesabında ünv ,lise, iş arkadaşı yok mu, hiç mi yazismadiniz hiç mi hsl hatır sormadiniz
Hal hatır deyince cinselliği de kapsıyor mu?Buradaki kimsenin sosyal medya hesabında ünv ,lise, iş arkadaşı yok mu, hiç mi yazismadiniz hiç mi hsl hatır sormadiniz
Yıllarca hal hatır şeklindeydi 5 ay öncesine kadar,son 3 aydır da hiç yaxismiyoruzHal hatır deyince cinselliği de kapsıyor mu?