Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

bende aşk değilde hoşlanma yaşıyorum diyelim ama peşinde çok kız var .

Aman cnm bu hoşlanman aşk a dönüşmesin de, peşinde çok kız olması da senin için kötümü desek bilmem ki

2 sene çok muş kız Allah sabır versin kimmiş bu neyin nesi :))

Evt cnm yaa dahada ne zamana kadar böyle gidicek bilmiyorum sağolasın, bu benim eski erkek arkadaşımdı beni terk etmişti..

kötü tabikide.buda yüz veriyor sinir oluyorum .seninki kim neci ?sürekli görüyorsan şansın var .benim o şansımda yok .sadece facede ekli.

bak kızıyorum sana 2 sene boyunca seni terkeden birini mi bekliyorsun sen yapma lüften boşver giden gittiği gün kaybetmiştir canım bence

kötü tabikide.buda yüz veriyor sinir oluyorum .seninki kim neci ?sürekli görüyorsan şansın var .benim o şansımda yok .sadece facede ekli.

Cnm ben 2 senedir ayrıldığımızdan beri görmüyorum, yani görme şansım da yok aynen bende birtek faceden görüyorum okdr..

bak kızıyorum sana 2 sene boyunca seni terkeden birini mi bekliyorsun sen yapma lüften boşver giden gittiği gün kaybetmiştir canım bence

Cnm bende kendime kızıyorum neler diyorum kendime ee yeter be salakmısın nesin at şunu kafandan vs. konuşuyorum kendimle ama nafile işte sorunda o yaa..

bana sorarsan arkadaşım görme durumunu azalt ne bileyim fac se sil resimse at çöpe yapabiliyorsan gerçi unutmak istemiyor gibisin ben üzülmeni istemem o kişi hala bir sey hissediyo mu sana peki

off faceden görmek bile çok kötüdür eminim .sn bide birşeyler yaşamaşsın seninki daha farklı .bende asılan kızları görüyorum sinir oluyorum yani.

bana sorarsan arkadaşım görme durumunu azalt ne bileyim fac se sil resimse at çöpe yapabiliyorsan gerçi unutmak istemiyor gibisin ben üzülmeni istemem o kişi hala bir sey hissediyo mu sana peki

Facemde ekli değil cnm adını aratarak bakıyorum, banada öyle geliyor ama unutamıyorum işte sorunda bu ya o kişi bana karşı birşeyler hissetseydi eğer beni bulurdu dimi cnm tabiyki hissetmiyor nerdeee

Facemde ekli değil cnm adını aratarak bakıyorum, banada öyle geliyor ama unutamıyorum işte sorunda bu ya o kişi bana karşı birşeyler hissetseydi eğer beni bulurdu dimi cnm tabiyki hissetmiyor nerdeee

belki sen ciddi birisin adam ciddi ilşki yaşamak istemiyor olabilir her durum benimki biraz öylede .

off faceden görmek bile çok kötüdür eminim .sn bide birşeyler yaşamaşsın seninki daha farklı .bende asılan kızları görüyorum sinir oluyorum yani.

Cnm evt birşeyler yaşadım bitti ama bende bir kızla öpüşürken çekilmiş fotosunu gördüm başımdan kaynar sular aktıı yaaa

belki sen ciddi birisin adam ciddi ilşki yaşamak istemiyor olabilir her durum benimki biraz öylede .

Evt ben ciddiyimdir genelde ilişkilerde aynen öyle o asla ciddi değildi ve hiç bir ilişkide ciddi olmaz kızlarla takılır geçer hatta 2-3 kişiyle bile birden takılır öyle karakterde, hiç aşık olmamış nedir bilmez böyle biriydi bende git camiyee yapp anladınız siz onu

kıyamam ya o zaman at kafandan kardeş yok aşığım yok pilotonik deme sendi kendini de etkilersin bakma resmine ne yazmış diye etrafına bak eminim seni hak eden birileri vardır canım

püfff .ya korkma ama kimse ciddi düşündüğü kızla öpüşürken fotosunu facebook gibi bir yere koymaz .takılıyodurlar.

Yok cnm ortk bir arkadasımızn var onun pc de görmüştüm sitede değil yok eminim ki o kızlada takılmıştır zaten duydum onunlada takılmış yani kızda zaten yatak partneri gibi bişiydi onun gbi kim bilir kaç kişiyle takıldı böyle biri işte.. cnm o kimseyle ciddi düşünmez sanmıyorum mı acaba naapıyımm ya

hay ben bu erkekleri .ne biçim yaratıklar ya rahat kız arıyolar fellik fellik .bir keresinde bu değil başka biri benle ilgileniyordu epeyde yaşı falanda olgundu yani bende hoşlanmıştım ilgi duydum vs .sonra konuştuk birşeyler ilişkilerden vs e benim tavrımı anladıküt diye kesti benle konuşmayı .terbiyesiz adam .

kıyamam ya o zaman at kafandan kardeş yok aşığım yok pilotonik deme sendi kendini de etkilersin bakma resmine ne yazmış diye etrafına bak eminim seni hak eden birileri vardır canım

Canım benim işte olmuyor işte olmuyor bıktımm artık böyle gitmesinden yapamıyorum hayatıma bin kişide girse o olacak kafamda biliyorum..

keşke faceden silmeysedin bir şekilde dikkaini çekerdin kıskandırırdın .

Cnm bide benimkinin yaşını söylesem demek ki ben 26 o 42 yaşında yanımda babam gibi duruyordu o zamanlar ben çok sevdigimden hiç umursamıyordum onun kendi arkadası bıle elındekının degerını bıl demıs bu tın millet tam tersi olması lazım diyordu bana hep o sana asık sen pesınden koşturman gerekırdı dıyorlardı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…