• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

trip olayları da zevkli oluyor aslında bir yer de dimi :) o da espri yapar felan gönlümü almak için sonra özür diler birşeyler bulur yani :) inşallah canım hepimiz için de hayırlısı olsun :)

hemde çok zevkli oluyor. birkeresinde 4 katlı apartmanda peşimden koşturmuştu. otobüste kuyrukta beklemişti. vs vs... kesinlikle canım hepimiz için hayırlı olsunn:)

hemde çok zevkli oluyor. birkeresinde 4 katlı apartmanda peşimden koşturmuştu. otobüste kuyrukta beklemişti. vs vs... kesinlikle canım hepimiz için hayırlı olsunn:)
ayy çok şeker gerçekten hadi bakalım umut dolu haberler verelim birbirimize :)

ya tabiki allahtan istiyoruz zaten ama belki etkili olur diye düşünmüşüm de sen yapmışsın galiba .e biizm hayatımız böle mi gidecek ya korkunç .beklemekle .

adale86 ben dua da ediyorum her zaman beş vakitte onun haricinde ekstra yaptığım dualar var topluca 4444 tane tefriciye çektim ya vedud ya hu. ya alah ya rahman ya rahim ya kaviyyü ya kadir bunu okuyorum daha çok var da bunlar kısa olanlar okumak istersen aklında bulunsun :34:

futadoo, kakus paylaşımlarınızın hepsini okudum ikiniz de aynı dertten muzdaripsiniz yani yaş ben sadece şunu belirtmek istedim yaş aşka engel değildir.aşkın da yaşı yoktur :34: adale80 sen de sohbetlerini artırmaya çalış canım o paylaştığım dualara da bir göz at derim. umutsuz olmak yok kızlar platonik aşktan ciddi anlam da güzel bir aşk yaşayacağımıza inanıyoruz ve umutluyuz bu şekilde devam :34: umut dolu haberler paylaşacağız buna inanıyorum ben

adale86 ben dua da ediyorum her zaman beş vakitte onun haricinde ekstra yaptığım dualar var topluca 4444 tane tefriciye çektim ya vedud ya hu. ya alah ya rahman ya rahim ya kaviyyü ya kadir bunu okuyorum daha çok var da bunlar kısa olanlar okumak istersen aklında bulunsun :34:

tefr,c,ye başlıcam bende o halde .

canım şimdi ise o parti kızı lafından sonra yazcağımı yazdım ve geri çekildim.artık düşünsün ne yaşamak istediiinne kendi karar versin ve okudun zaten duyguları var diyosun. bu sürede ben bişey yapmicam sadece ilgisini çekicem bu yokluk zamanında oda gizli olcak merak ruhunu perçinleyecek. ve arayacak o zaman bende duymadım diyecem asla ilk çalan tele bakmayacam işi olan tekrar arar:) kaçan kovalanır yapcam. şimdi onun zamanı:) denicez bunu kızlar tamamı günde tutucam :) bakalım ne zaman arıyor:)

Cnm aynen öyle kaçan kovalanır hiç bozma ben zaten kaçan kovalanır olayını yaptığımdan birazda kaybettim çünkü ben kovaladım slk gibi üzerine düştüm hep sonra tkmeyi vurmuştu işte..

ben de karar vermedim halen seviyor mu sevmiyor mu paylaşayım burada sizler değerlendirim kızlar :34: erkeklerle de öyle pek muhabbetim yoktur birisiyle muhabet etmem için ısınmam şart. neyse bir gün ilk defa o laf attı ve sohbete başladık hep o selam verir oldu işte sürekli sohbet etme çabaların da ben konuşmayınca da bana da hafiften kızıyordu sen de konuşsana sohbet edelim felan.sohbetlrimizi artık ilerlettik ben de konuşur oldum bir gün o konuşsa diğer gün ben.bana işte değer verdiğini sohbet etmenin güzel olduğunu felan söyler. bir gün de telefon numaramı aldı telden sohbetler felan.seninle tüm sohbetimiz bir ömre bedel dmeişti en çokta ona sevinmiştim :16: aklıma gelenler bunlar kızlar

şunu da eklemeden geçmeyim ilk gördüğüm de el sıkıştığım da yaşadığım elektriği anlatamam ya o an bana ne oldu anlatamam size kızlar çarpıldım resmen ilk görüşte aşk derler ya işte öyle birşey oldu sankii :16: bir de gerçek olsaaa. bir de bu sayfa da birisine fal baktırmştım o da s harfinde ki kişi ile ufukta aşk var dedi :1: her gün dua ediyorum ama olsun diye bana o kadar çok güven veriyor ki anlatamam en çokta o özelliğini seviyorum ben

Cnm hayırlı olsun seninki senden hoşlanıyor yahuu tebrikler aman böyle devam etsin inş. fazla yüz verme, kıskanma sakınn kaçan kovalanır yap ilişki ciddileşene kdr cnm.. Ayneeenn bende burda fal baktırmıştım genelde benım aşık oldugum adamın ismindeki harfler cıktı ve size başka bir yolla gelıcek yazmazmı falcı ben ona yordum vallahi inşallahhh

futadoo, kakus paylaşımlarınızın hepsini okudum ikiniz de aynı dertten muzdaripsiniz yani yaş ben sadece şunu belirtmek istedim yaş aşka engel değildir.aşkın da yaşı yoktur :34: adale80 sen de sohbetlerini artırmaya çalış canım o paylaştığım dualara da bir göz at derim. umutsuz olmak yok kızlar platonik aşktan ciddi anlam da güzel bir aşk yaşayacağımıza inanıyoruz ve umutluyuz bu şekilde devam :34: umut dolu haberler paylaşacağız buna inanıyorum ben

Evt cnm dualara bakalım bi ara olurmu ki hiç bir fikrim yok ya sanki benimde içimde derinlerde bir ses bekle diyorrr gelicek diyorrr inşallahh allahım

Bu arada bir günü daha devirdik kızlar uyuduk uyandık baktık gene kalbimizde sevdigimiz adamlar uçmamışlar bizi gene per perişan ederek yola devamm etmektedirler. Birgün de uyandığımızda telden veya faceden msj atmış sevdiğimz adamı görsek ya..inaşşallahhh

Bu arada bir günü daha devirdik kızlar uyuduk uyandık baktık gene kalbimizde sevdigimiz adamlar uçmamışlar bizi gene per perişan ederek yola devamm etmektedirler. Birgün de uyandığımızda telden veya faceden msj atmış sevdiğimz adamı görsek ya..inaşşallahhh

nerdeee kimbilir nerdedirler şimdi ah ah on günler gelse kapımızda köpek olsalar .
ben bir keresinde bir arkadaşımdan şöle bir hikaye duymuştum .yani gerçek bir olay .
adam kızı terk etmiş işe kız da gurur yapıp kendini kaybetirmiş yani telini,evini herşeyini değiştirmiş.izini kaybetirmiş.sonra bu kadına gelmiş bu abla bri falcı çok severim kendisini dürüst biridir .neyse nasıl ağlıyor görsen demşti bana .bende gelicek sana dedim inanmıyordu demişti.sonra 2 yıl sonra adam bunu buluyor takrardan ve birlikte olmaya başlıyolar tekrardan .yani mutlu sonla bitiyor .bizimkilerde öyle bitse keşke .

tefr,c,ye başlıcam bende o halde .

başla canım inşallah ben okuyalı bitireli yani 1 2 hafta felan oldu konuşmalarımız sanki eskiye nazaran daha da güzelleşti tabi ilerleyen zamanlar da neler olur bilmiyorum :34:

Cnm hayırlı olsun seninki senden hoşlanıyor yahuu tebrikler aman böyle devam etsin inş. fazla yüz verme, kıskanma sakınn kaçan kovalanır yap ilişki ciddileşene kdr cnm.. Ayneeenn bende burda fal baktırmıştım genelde benım aşık oldugum adamın ismindeki harfler cıktı ve size başka bir yolla gelıcek yazmazmı falcı ben ona yordum vallahi inşallahhh
Evt cnm dualara bakalım bi ara olurmu ki hiç bir fikrim yok ya sanki benimde içimde derinlerde bir ses bekle diyorrr gelicek diyorrr inşallahh allahım
aynen canım çok sağol ben de hoşlanıyordur diyorum bir gün sonra da kaptırma kendini hadi böyle bir şey yoksa diye kızıyorum fazla kaptırmamak için yani. senin fal da ayrıca güzel çıkmış ben de olsam ona yorardım yani. inşallah bekleyelim tabi umutsuz olmak yok yani bizlere

ok bende deneyim barem de kaç günde biitrdin sen bayağı uzun gibi gözüküyor .bugün başlım bende.

canım benim okumam biraz hızlıdır bir de iki arkadaşım da sağolsunlar yardımcı oldular bana o yüzden 5 gün de bitirdim ben ama önemli olan zaten süre değil niyetin öenmli tabi 1 ay da sürmesin bitmesi de sen de okuyacağını güvendiğin bir kaç arkadaşına verebilirsin mesela istersen yani.

canım benim okumam biraz hızlıdır bir de iki arkadaşım da sağolsunlar yardımcı oldular bana o yüzden 5 gün de bitirdim ben ama önemli olan zaten süre değil niyetin öenmli tabi 1 ay da sürmesin bitmesi de sen de okuyacağını güvendiğin bir kaç arkadaşına verebilirsin mesela istersen yani.

yok hepsini kendim okyayım .arkadaşlar okadar özen göstermeyebiilir .bakalım başlıcamrabbim kabul eder inşş.

yok hepsini kendim okyayım .arkadaşlar okadar özen göstermeyebiilir .bakalım başlıcamrabbim kabul eder inşş.

kendin de okuyabilirsin canım o önemli değil zaten benim arkadaşlar da rica edince okumak için ben verdim onlara biraz. şimdiden kabul olur inşallah canım.

ay bide facaden görüyorum yani hep nerde bir kötü tip var o peşinde buda yüz veriyor onlara .güzel olsalar canım yanmayacak yada daha fazla yanıcaktı ya .neyse böle olması daha iyi .

o bende de var canım iki tane kız var peşinde birisini umursamıyorum da diğeri çok sinsi sürekli onunla sohbet havasına girse bir şey olsa bana nispet eder gibi anlatıyor bir de ona yazacağı zaman yanlışlıkla naıl oluyorsa artık bana yazıyor sonra da ayy pardon ben sana değil ona yazacaktım diyor çıldırıyorum ben dee :47: inşallah o kızlara bakmazlar tabiii

o bende de var canım iki tane kız var peşinde birisini umursamıyorum da diğeri çok sinsi sürekli onunla sohbet havasına girse bir şey olsa bana nispet eder gibi anlatıyor bir de ona yazacağı zaman yanlışlıkla naıl oluyorsa artık bana yazıyor sonra da ayy pardon ben sana değil ona yazacaktım diyor çıldırıyorum ben dee :47: inşallah o kızlara bakmazlar tabiii

benimki bakar ama ciddiye almaz .bu tip çok kız var .sürekli gönül eğlendirme peşinde zaten çapkın bir tip ya zaen çapkın olmasada kızlar bırakmıyor ki.adam kariyerli maddi durumda iyi .yani al gülüm ver gülüm hesabı .

benimki bakar ama ciddiye almaz .bu tip çok kız var .sürekli gönül eğlendirme peşinde zaten çapkın bir tip ya zaen çapkın olmasada kızlar bırakmıyor ki.adam kariyerli maddi durumda iyi .yani al gülüm ver gülüm hesabı .

benim kide bakmıyor Allahtan. güven veren birisi zaten böyle hafifiten utanması,kızlara karşı mesafelesi olması beni zaten mest ediyor :16: dediğin gibi bu tip kız fazlasıyla var ya her an etraflarındalar yani.

Back
X