- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
keşke faceden silmeysedin bir şekilde dikkaini çekerdin kıskandırırdın .
Silmek zorundaydım cnm cunku evlenmiştim gerçi artık ayrıldım evliliğimi bile bitirdim onu dusunüyordum kocamın kollarında böyle gitmez dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke faceden silmeysedin bir şekilde dikkaini çekerdin kıskandırırdın .
Cnm bide benimkinin yaşını söylesem demek ki ben 26 o 42 yaşında yanımda babam gibi duruyordu o zamanlar ben çok sevdigimden hiç umursamıyordum onun kendi arkadası bıle elındekının degerını bıl demıs bu tın millet tam tersi olması lazım diyordu bana hep o sana asık sen pesınden koşturman gerekırdı dıyorlardı yaaa
Silmek zorundaydım cnm cunku evlenmiştim gerçi artık ayrıldım evliliğimi bile bitirdim onu dusunüyordum kocamın kollarında böyle gitmez dedim
anaaa .kızım aranızda 16 yaş var .benikiylede 8 yaş var ama 16 çok fazla .nasıl aşık olabiliyorsun çok yaş farkı var çok ilginçsin .bence hiç bunla uğraşma o bu yaşa kadar adam olamamışsa bundan sonra hiç olmaz.
ay sana inanmıyorum neden evlendin peki madem ne zaman evlendin ne zaman boşandın .üzüldüm ya valla bu durumuna .nasıl aşkmış bide çok yaşlı sana göre bu herif.
Evt cnm ya yaşı büyük ama yakışıklıydı ya nebiliyim seviyorum yaa unutmak için evlendim yeni oldu ayrılalı..
ayrılmakla iyi yapmışsın aklın başka birindeyse olmaz ama diğerinide nasıl çeksen ki kendine .var mı nosu falan .
Var ezberimde 2-3 kere msj attım hiç cvp vermedi, birdahada atmadım..
ne zaman attın en son ?
15-20 gün falan oluyor
22 yaşındayım ve 1 senedir amansız bir aşkın pençesindeyim.olsa olurdu,olmadı mutsuzum:2:
22 yaşındayım ve 1 senedir amansız bir aşkın pençesindeyim.olsa olurdu,olmadı mutsuzum:2:
hmm sen evlendin diye sana trip atıyordur belki .biliyor mu senin durumu?
off herkes ne dertli ya bende öyle .
Evt cnm bende diyorum olsa olurdu ama olmadı ve nedense bi yanım olmayacak diyor, diğer yanımda olacak sanki diyor..
Evt msj attıgımda sölemiştim ama ben ona ben birtek seni seviyorum halada seviyorum dedim hiçç umursamadı işte cvp atmadı..
Evt cnm sende neler oldu?
bence o adam çok havalı .baksana 42 yaşına gelmiş hala geziyor tozuyor .zengin falan mı bu ?
sen eşinden ayrılacak kadar onu unutamadıysan bilmiyorumm takıntı mı yaptın acaba ?
ben bir yerde ayak üstü görmüştüm ama resmen vuruldum ona .günlerce gitmedi aklımdan .facebokka eklemek istedim ekleyemedim cesaret edemedim .2 yıl sonra falan cesaret ederek arkadaşımında gazıyla ekledim ama sonuç fos .kabul etti ama ne konuştu ne bir yorum yaptım .bende gurur yaptım ama baktım olmuyor msj attım .nasılsın diye .oda iyiyim dedi.bende bir msj daha atttım cevap vermedi .çok sinir oldum .ama hala ekli facede .gördükçe hem sinir oluyorum hem üzülüyorum .benimkinin durumu iyi çok kız var peşinde .umutsuz bir durumdayım yani.
Zengin mi öyle iş adamı falan değil ama durumu iyi evi, arabası var evt havalı, kendini bi b*k sanıyor doğru ne takıntısı cnm seviyorum ben aşık olmamış, aşka inanmıyan bir adam ne beklenilir ki
ya evet bide bu var .bazı erkek ipleri ben aşık olmadım şöyle böyle diyolar ama her nedense hep onlara ilgi duyuyoruz .aşka inanmıyolar sadece şey düşünüolar .bide işte durumları iyi diye zaten bir sürü kız kadın oluyor peşlerinde .bunlarda aşk maşk hikaye diyolar .öylece yaşıolar ..