• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

Her şey olacağına varıyor kızlar.:12:

Ben 15 aydır binlerce şükürler olsun ki platoniğimle birlikteyim.:16:

Şöyle de bi durum var : Ben onu fark etmeden önce,ben de onun platoniğiymişim.:9:

Yani iki eksi yan yana gelince artı oldu.:27::1:

Şöyle de bi durum var : Ben onu fark etmeden önce,ben de onun platoniğiymişim.:9:

ayy maşallah :nazar: ne güzel ya kendim platonik benim ki ile birlikte olmuş gibi sevindim :1:
böyle haberler sevindiriyor beni...
çok iyi olmuş darısı bu topikte ki kızlara :34:

8 yıldır seviyordum çok fazla acı çekmiyorum ama unutamıyorum da değişik bir şey...Şuanda nişanlı ya da evli...:ssz:
Bende tamamen unutamam cnm ama artık ondan bahsetmek, ve umutlanmak istemiyorum.. gelmedi, olmadı yapacak tek şey unutmak.

inşallah canım ya gelsin ve hayat sonuna kadar onlarla devam etsin yani ileriye dönük güzel bir ilişki olsun.
İnş. karşılıklı sevgi ile güzel bir evliliğim ve evlatlarım olsun diyorum cnm

Evet cok Haklisin canım. Olan bize oluyor. Bizde onlar gibi bosvereek yolumuza devam etsek. Önce kafamızda bitirmemiz gerek kalp unutmaz çünkü. İnşallah unutursun. Gercekten ona ait olanı atabilecekmisin?!
Elbet tamamen unutamam cnm ama evt dediğin gibi ileri bakalım:10::10::10:

Maşşallah cnm allah sonsuza denk ayırmasın sizi inşallah hep mutlu olun, tabi sizin gibi kavuşan şanslılarda var vallahi kıskandım keşke benimde öyle olsaydı allah nazarlardan saklasın cnm:nazar:

Evet cok Haklisin canım. Olan bize oluyor. Bizde onlar gibi bosvereek yolumuza devam etsek. Önce kafamızda bitirmemiz gerek kalp unutmaz çünkü. İnşallah unutursun. Gercekten ona ait olanı atabilecekmisin?!

Aynen cnm olan bize oluyor, tamamen unutamam ama artık öyle hayallerle düşünmeyi bırakıcagım en azından vallahi bilmiyorum ondan kalanları atarmıyım ama nebiliyim sanırım..

ayy maşallah :nazar: ne güzel ya kendim platonik benim ki ile birlikte olmuş gibi sevindim :1:
böyle haberler sevindiriyor beni...
çok iyi olmuş darısı bu topikte ki kızlara :34:

Amin canım,eski bi platonik aşık olarak ben de buradayım artıkın,ablalık yaparım size.:27::9:

Maşşallah cnm allah sonsuza denk ayırmasın sizi inşallah hep mutlu olun, tabi sizin gibi kavuşan şanslılarda var vallahi kıskandım keşke benimde öyle olsaydı allah nazarlardan saklasın cnm:nazar:

Amin,amin canım çok teşekkür ederim.:nazar:

İnşallah hepiniz en hayırlı,en kısa zamanda sevdiklerinize kavuşup çok çok çok mutlu olursunuz.:12:

Tmm cnm anladım inşallah dileğin kabul olur tatlım hepimiz için inş. allahım yüzümüzü güldürür..

Hoş geldin cnm aramıza demek ki sende bizdensin hee vay bee bizim gibi niceleri var desene tatlım neyse kötüde olsa bu konuda yanlız değiliz cnm..

Kızlar ben bu imkansız aşkımı anneme bahsettim çünkü annem hep bana sen aşıkmısın falan der dururdu varsa bişe söyle derdi bende anlattım, ağladık allahtan annem anlayışlı biride kızmadı bana..

cok tsk ederim canim benide araniza aldiginiz icin :)
malesef bende sizdenimm ama galiba yavas yavas o okuzden kurtuluyorum :D

kizlar gecen regaip kandili icin camiye gitmstk orda gordum o okuzu yine :(
karsilasmamak icin annemin hep onunde durdum cunku annemin arkasinda duruyodm ama malesef gordu ve yine bakti:(
ama artk bisey farkettm o yakinimda olunca kalbim cok hizli atiodu o gun hicte oyle olmadi daha cok beni gormesn yine rezil olmayim gibi bir hise kapilmistm :D

sonra arabaya bindm babam bizi almaya gelmsti oda disarda dikiliyordu arabaya bindm arabanin camindan bile bakti okuz :(

kizlar gecen regaip kandili icin camiye gitmstk orda gordum o okuzu yine :(
karsilasmamak icin annemin hep onunde durdum cunku annemin arkasinda duruyodm ama malesef gordu ve yine bakti:(
ama artk bisey farkettm o yakinimda olunca kalbim cok hizli atiodu o gun hicte oyle olmadi daha cok beni gormesn yine rezil olmayim gibi bir hise kapilmistm :D

sonra arabaya bindm babam bizi almaya gelmsti oda disarda dikiliyordu arabaya bindm arabanin camindan bile bakti okuz :(

ayy ben de öyleyim yanıma gelse felan konuşcak olsak bir şey olsa o an kalbim yeerinden fırlıyor ve panik oluyorum :1:
senin ki acaba bir şeyler hissediyor oalbilir mi sürekli öyle baktığına göre var birşeyler :34:

ayy ben de öyleyim yanıma gelse felan konuşcak olsak bir şey olsa o an kalbim yeerinden fırlıyor ve panik oluyorum :1:
senin ki acaba bir şeyler hissediyor oalbilir mi sürekli öyle baktığına göre var birşeyler :34:

haha yok be kuzumm ben onla bir kez bile gercekte konusmadim onun benden hoslandigini kesinlikle dusunmuyorum bence o
benim kim oldugumu bildigi icin bakiyordur diye oyle dusunuorm. okuzlugunden yani :)
seninki senle konusuyormu nasil tanistiniz nerde gordun onu?

haha yok be kuzumm ben onla bir kez bile gercekte konusmadim onun benden hoslandigini kesinlikle dusunmuyorum bence o
benim kim oldugumu bildigi icin bakiyordur diye oyle dusunuorm. okuzlugunden yani :)
seninki senle konusuyormu nasil tanistiniz nerde gordun onu?

hadi ya ben de ne bileyim öyle bakınca felan belki öyledir demiştim neyse hayırlısı olsun hakkında
benimki de buradakilerden farksız platonik aşk konşuyoruz da halen arkadaşça bir şey yok yani ortada maalesef.

hadi ya ben de ne bileyim öyle bakınca felan belki öyledir demiştim neyse hayırlısı olsun hakkında
benimki de buradakilerden farksız platonik aşk konşuyoruz da halen arkadaşça bir şey yok yani ortada maalesef.

insallah seninki olur canim hayirlisi olsun :)

Back
X