• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

cok tsk ederim canim benide araniza aldiginiz icin :)
malesef bende sizdenimm ama galiba yavas yavas o okuzden kurtuluyorum :D

kizlar gecen regaip kandili icin camiye gitmstk orda gordum o okuzu yine :(
karsilasmamak icin annemin hep onunde durdum cunku annemin arkasinda duruyodm ama malesef gordu ve yine bakti:(
ama artk bisey farkettm o yakinimda olunca kalbim cok hizli atiodu o gun hicte oyle olmadi daha cok beni gormesn yine rezil olmayim gibi bir hise kapilmistm :D

sonra arabaya bindm babam bizi almaya gelmsti oda disarda dikiliyordu arabaya bindm arabanin camindan bile bakti okuz :(

Ne demek cnm rica ederim, aman cnm bakarsa baksın sende fırlama gibi durda onu kaale almadıgını anlasın, bakar elbet aman inş. kurtulursun cnm

Onu görebileceğim yerde olsam mı olmasam mı kızlar? Araştırdım biyer var oraya gidersem görebilme ihtimalim var gitsem mi?

nasıl bı ortam olduguna bağlı. Sen gitsen o anlarmi onun için gittiğini ?! Yok çakmazsa tesadüf gibi görünecekse git

Bir kurumun pikniği cnm banada davetiye gelmiş o şekilde yoksa ona özel gitmicem yani gitsem mi gitmesem mi?

meraktayım nedir o kurnaz fikirlerin .)

aslında tınlamıyo görünmek ve o bilmeden yakınında olmak. sürekli aklı benimle meşgul olacak. hep beni düşüncek ama ben ona o zaman farklı bir dünya yaratıcammm.

Amin canım,eski bi platonik aşık olarak ben de buradayım artıkın,ablalık yaparım size.:27::9:

sen neler yaptın platonikllikten kurtuldun??

Onu görebileceğim yerde olsam mı olmasam mı kızlar? Araştırdım biyer var oraya gidersem görebilme ihtimalim var gitsem mi?

çevresinde olmak faydalıdır. bir zaman oralarda ol. sonra geri çekilll:)

:72:

Ozaman git bence. Süslen en guzel halinle git. Ama onun etrafında dolanma. Cok neşeli havalı ol. Arada bakış ama yüz verme.

Yani ben giderdim :)

Aynen inş. giderim hayırlısıyla öyle çok abartılı bir kokoş olmamak şartıyla evt güzel olurum çünkü abartılı olmakta, bakımsız olmakla benim için aynı bilmem anlatabildim mi ehi

aslında tınlamıyo görünmek ve o bilmeden yakınında olmak. sürekli aklı benimle meşgul olacak. hep beni düşüncek ama ben ona o zaman farklı bir dünya yaratıcammm.

Amin canım,eski bi platonik aşık olarak ben de buradayım artıkın,ablalık yaparım size.:27::9:

sen neler yaptın platonikllikten kurtuldun??

çevresinde olmak faydalıdır. bir zaman oralarda ol. sonra geri çekilll:)

fazla durmucam zaten cnm 1-2 saat takılıp dönmeyi düşünüyorum, öyle piknik bitene kadr durmucam

kızlar benim platoniğimden vazgeçiyorum galiba:S aklım karışık yeni aşklara yelken açmak istiyorum. biri vardı bana yazmıştı benden hoşlandığını biliyorum filan diye. kaçamak cevaplar vermiştim bezen aklımdan geçmyor değil yazsam mı bilmiyorum.

Ben uygun zamanı bekledim kakus.

Kimseyi aracı yapmadım,sadece bekledim,dua ettim.

Olacağına hep inandım,evrene olumlu mesaj yolladım.:27:

Ben uygun zamanı bekledim kakus.

Kimseyi aracı yapmadım,sadece bekledim,dua ettim.

Olacağına hep inandım,evrene olumlu mesaj yolladım.:27:

evren olayına çok inanırım.bende yapmıyorum ve ilk adımı attım kızlar benim senden hoşlandığımı nerden öğrendin. evet doğru biliomusun. çok çekiniyordum ama neyse iyii geceler. yazdım yolladım:) dua edin kızlarrr:) bakalımmm inşalllah bizimde olur canımmm....

İnşallah canım,olacağı varsa muhakkak oluyor.:12:

Ama olmayacaksa da yırtın,yine olmuyor.

O yüzden elinden geleni yapmışsın sen.

Hayırlısı olsun.:31:

ohh maşallah sen de planlar hazır :1: haydi bakalım inşallah hayırlı gelişmelerini bekliyoruz burada meraklı gözlerle

kızlar benim platoniğimden vazgeçiyorum galiba:S aklım karışık yeni aşklara yelken açmak istiyorum. biri vardı bana yazmıştı benden hoşlandığını biliyorum filan diye. kaçamak cevaplar vermiştim bezen aklımdan geçmyor değil yazsam mı bilmiyorum.

neden vazgeçiyorsun peki canım ya :S diğerine de yazma konusunda kendin bilirsin düşün taşın hangisi senin için iyi olacaksa öyle hareket et bence

Back
X