• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

İnşallah canım,olacağı varsa muhakkak oluyor.:12:

Ama olmayacaksa da yırtın,yine olmuyor.

O yüzden elinden geleni yapmışsın sen.

Hayırlısı olsun.:31:

ya ne bileyim içimde olmayacak diye bir kıpırtı duymuyorum. hani o benden hoşlanıyorsun demesi bile çok ilgisini çekmiiş olduğumun ve benden hoşlandığını gösterir gibime geliyor. mesajıda o sebeple attım.. sadece dua edinnn.. tabi ben elimden geleni yaptım sadece:)) yarın olsun çok heyecanlandım. uyuyor galiba yada şok durumda. bir itiraf gibi ve kızlar finallerimiz var kesin uçarak girecektir sınavlara:))

kızlar sizden bir yardım istiyorum ne yapsam karar veremedim sürekli fikir değiştiriyorum çünkü.
telefon numaramı aldığından bu yana o bana 2 defa msj attı.
ben de sms yapacağım sizce günaydın msjı atsam mı ama sadece ona değil de sanki herkese atıyor gibi nasıl olur ?
konuşmuyoruz bu aralar o yüzden kararsız kaldım atsam mı atmasam mı ?

Toplu mesajlar çok çocuksu,yapma bence.:29:

aslında toplu msj değil yani maksat o öyle anlasın hani kendisine has sanmasın diye toplu msj görüntüsü verecektim öyle düşünmüştüm çünkü msjı bir tek ona atacağım ben. ama teşekkür ederim :34:

kızlar benim platoniğimden vazgeçiyorum galiba:S aklım karışık yeni aşklara yelken açmak istiyorum. biri vardı bana yazmıştı benden hoşlandığını biliyorum filan diye. kaçamak cevaplar vermiştim bezen aklımdan geçmyor değil yazsam mı bilmiyorum.
Eee platoniklerde biyere kdr cnm acı çekmekten vzgeçmek daha iyidir hayırlısı olsun..:10:
kızlar sizden bir yardım istiyorum ne yapsam karar veremedim sürekli fikir değiştiriyorum çünkü.
telefon numaramı aldığından bu yana o bana 2 defa msj attı.
ben de sms yapacağım sizce günaydın msjı atsam mı ama sadece ona değil de sanki herkese atıyor gibi nasıl olur ?
konuşmuyoruz bu aralar o yüzden kararsız kaldım atsam mı atmasam mı ?
Ben olsaydım atmazdım ondan beklerdim, zaten bizler hep ilk adımı attıgımız için platonık oluyor yaa kaçan kovalanır misali cnm
ben $u nickimi degistirmek istiyorum ya,
artik cok sinir bozucu :ssz:
Aynen senin nick koluna aşkının dövmesini yaptırmış gibi olmuş cnm

canım yazdm cevap vermedi moralim çok bozukkk:((

Canım yazma yazma bak ben tecrübeliyim bende platonıgımde zamanında hep ben hep ben ilk adımları attım ne oldu hüsran, boşver birdaha yazma sakın öyle mutsuz olucagına böyle ol geçerr..

Ben olsaydım atmazdım ondan beklerdim, zaten bizler hep ilk adımı attıgımız için platonık oluyor yaa kaçan kovalanır misali cnm

haklısın canım. o iki defa attı ben hiç atmadım acaba atsam mı demiştim ama sğaol önerin için

Canım yazma yazma bak ben tecrübeliyim bende platonıgımde zamanında hep ben hep ben ilk adımları attım ne oldu hüsran, boşver birdaha yazma sakın öyle mutsuz olucagına böyle ol geçerr..

yapıcağımı yaptım zaten. bundan sonra ne ararım ne yazarım hatta facemi donduracam:S:(( bu derece mutsuzum yaniiiiii:((

tamamdır canım önerin için teşekkürler
Rica ederim cnm
haklısın canım. o iki defa attı ben hiç atmadım acaba atsam mı demiştim ama sğaol önerin için
Ayy cnm ya ben tersi sandım ilk adımı o attıysa ve iki defa attıysa ee sende at cnm ben tam tersi sandım ksura bakma, kafa bulanık benim ehi
yapıcağımı yaptım zaten. bundan sonra ne ararım ne yazarım hatta facemi donduracam:S:(( bu derece mutsuzum yaniiiiii:((
Faceni dondurmaaa, o ekliyse onu silll cnm..

Rica ederim cnm

Ayy cnm ya ben tersi sandım ilk adımı o attıysa ve iki defa attıysa ee sende at cnm ben tam tersi sandım ksura bakma, kafa bulanık benim ehi

olsun canım ya ne kusuru öyle şey mi olur hepimizin kafaları bulanık zaten leyla modundayız :1: mecnunumuz eksik malesef...

Back
X