platonik aşk :(

3. numaralı bakışını at :9:

Onunda gönlü varsa bakar, gelir saçma sapn da olsa soru filan sorar..

Sonra tamamdır bu iş :16: Ama bakmazsa şansına küs..

bende öle yapmayı düşünüyrm ya 3 numaralı olduysa ne ala olamdıysa sağlık olsun:DD

Okul bitti yaz tatiline girdik, sonra fakültemiz de ayrıldı. Ama ben ona ortak bi arkadasımız aracılığıyla sürekli selam gönderip kendimi hatırlattım:)
Sonunda arkadasımdan telefon numaramı istemiş beni aramıştı:)
Bir kaç aramadan sonra buluşalım dedim. Yine ben yaptım yani:)
Buluştuğumuzda da duygularımı actım, bir de baktım sevgiliyiz:)
İki yıla yakın sürdü sonra bitti. Ama hic bi zaman neden ilk adımı ben attım diye pişman olmadım. İcinde kalsa daha cok pişmanlık yasardim:)
Bence ilgini göster , hoşlandığı belli et olmazsa vazgeçersin, olursa da guzel olur:)
En azından icinde kalmaz

Okul bitti yaz tatiline girdik, sonra fakültemiz de ayrıldı. Ama ben ona ortak bi arkadasımız aracılığıyla sürekli selam gönderip kendimi hatırlattım:)
Sonunda arkadasımdan telefon numaramı istemiş beni aramıştı:)
Bir kaç aramadan sonra buluşalım dedim. Yine ben yaptım yani:)
Buluştuğumuzda da duygularımı actım, bir de baktım sevgiliyiz:)
İki yıla yakın sürdü sonra bitti. Ama hic bi zaman neden ilk adımı ben attım diye pişman olmadım. İcinde kalsa daha cok pişmanlık yasardim:)
Bence ilgini göster , hoşlandığı belli et olmazsa vazgeçersin, olursa da guzel olur:)
En azından icinde kalmaz
harikasın gerçekten ya ne gzuel senin için şuanda pişmanda diilsin:) inş.bende pişman olmam sonrdan:)

Emin ol yaşamadığın icin daha cok pişman olursun. Acaba olur muydu, nasıl olurdu, keske olsaydı falan dersin.
Ne yaşanıyorsa gençlikte yaşanıyor, meşru sınırlar icinde her seyin yaşanmasından yanayım.
Evlenip çoluk cocuğa karısınca o günler geri gelmez:)))

yakızlar şimdi kaçamak bakışıoz amabenbakamıyorum çok utanıyorum ya :((bide göz göze geldiğimizdeben gözlerimi çekmesem çekmio bu nedemek şimdi ??? ne diyosunuz napiim öle ben çekmeden çekmio

Git bir bahane ile ona soru sor. Bunu yaparken rahat olmalısın tabi ki.
Kendine komut verirsen istediğin kılığa bürünebilirsin. Hiç bir şey belli olmaz, merak etme.
Madem platonik olsun istemiyorsun yapacaksın illa ki bir şeyler. Onun arkasına ya da ön sırasına otur. Ya da nerdeyse oraya git ve sor. Tek başına git ama.
Üst sınıftanmış zaten, sen onun altındasın; bu derste hoca ne tarz sorular sormuştu geçen yıl, ben bir türlü kestiremiyorum nasıl yapabileceğini de konu konuyu açar. Çekinecek bir şey yok. Hele ki üniversite ortamında ...
Herkes herkesle konuşur yani. Gözünde büyütme sakın. Sandığın gibi biri çıkmazsa büyük hayal kırıklığı oluyor.

Son düzenleme:
Git bir bahane ile ona soru sor. Bunu yaparken rahat olmalısın tabi ki.
Kendine komut verirsen istediğin kılığa bürünebilirsin. Hiç bir şey belli olmaz, merak etme.
Madem platonik olsun istemiyorsun yapacaksın illa ki bir şeyler. Onun arkasına ya da ön sırasına otur. Ya da nerdeyse oraya git ve sor. Tek başına git ama.
Üst sınıftanmış zaten, sen onun altındasın; bu derste hoca ne tarz sorular sormuştu geçen yıl, ben bir türlü kestiremiyorum nasıl yapabileceğini de konu konuyu açar. Çekinecek bir şey yok. Hele ki üniversite ortamında ...
Herkes herkesle konuşur yani. Gözünde büyütme sakın. Sandığın gibi biri çıkmazsa büyük hayal kırıklığı oluyor.
[/QUO

kız olmak zor ya erkek olsam daha kolaydı şimdi:D

Back
X