Hiçbir şey yapma, senden hoşlanmıyor. Facebooktan attığın mesaja bile cevap vermemiş. Daha ne kadar küçülteceksin kendini? Bi de fişe ismini yazmışsın ya. İnanamadım cidden. Arkadaşların da pek bi akıllı (!), ne de güzel tavsiye vermişler! Yuh yani.
Birbakışa bu kadar anlam yüklemek de neyin nesi yahu! Toparlan bence. Bir daha o kafeye bile gitmezdim ben olsam.
Hiçbir şey yapma, senden hoşlanmıyor. Facebooktan attığın mesaja bile cevap vermemiş. Daha ne kadar küçülteceksin kendini? Bi de fişe ismini yazmışsın ya. İnanamadım cidden. Arkadaşların da pek bi akıllı (!), ne de güzel tavsiye vermişler! Yuh yani.
Birbakışa bu kadar anlam yüklemek de neyin nesi yahu! Toparlan bence. Bir daha o kafeye bile gitmezdim ben olsam.
bende en son facebookta msj attım cvp vermediondan sonra geçen prş günü adisyon fişine kendimi aşarak not yazdım iyi akşamlar diye elif diye.çünkü hesaplar ona gidiyor kasada oturduğu için.bilmiyorum ki daha ne yapabilirim.arkadaşlarım git açık açık konuş diyor.lakin ben o kadarını yapamam.kafam karışık.ne yapmalıyım bilmiyorum.
iki yaptiginiz seyde onun tarafindan okundumu? Face te arkadasin olmayan insanlari gonderdigi mesajlar "digerler" diye bi kutuya gidiyor. Orda bazen insan mesaji gormeyebiliyor. Fisin ustunu okudu mu?onu da bilemiycem. Ama eger ikisini de okudugundan eminseniz, diger arkadaslarin da dedigi gibi daha fazla birsey yapmayin. Aslinda basinda bu kadar sey yapmak yerine direk gidip yuzyuze bir merhaba deseymissiniz cok daha yerinde olacakmis bence. Ama yine de olan olmus. Bundan sonra ondan gelecek tepkiyi bekleyin bence.[/QUOTE
facebooktan attığım mesajı görmemesi mümkün.dediğin gibi listemde değil, ortak arkadaşımızda yok.bu yüzden diğerleri diye bir kutu var oraya düşmüş olması muhtemel.ama adisyon fişini görmemiş olması mümkün değil.zira hesap doğrudan kasaya yani ona gitti.aslında o gelip merhaba dese mekan sahibi olarak hoşgeldiniz falan,daha iyi olurdu elbette :)
bir erkek hoşlanıp isterse herşeyi yapar..o gelir adım atardı zaten öle bişi hissetseydi.
demek göz çapkını biri.bunu sana yapıodur başka müşterilere yapıodur.bakıodur yani
bu tarz insanlar pek ilişki adamı olmazlar.yeteri kadar aşmışsın kendini.oraya pek uğrama
bence artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?