platonik aşkımı gerçeğe çevirmek ?

nilmil

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
2.568
4.511
658
35
Çanakkale
merhaba arkadaşlar.benim kafamı kurcalayan bir sorunum var.mart ayında askerden dönen sevgilimle ayrıldık ve yaklaşık 1 yıldır iş çıkışı arkadaşlarımla gittiğim bir cafe var.bu cafede biri uzun zamandır benimle ilgili.yani kaçamak bakışlarını yakalıyorum.ilk başta askerdeki sevgilim nedeniyle bu bakışlara karşılık vermedim.zaten dışardan biraz sert ve mesafeli bir duruşum vardır.ama öküz sevgilim beni asker dönüşü terkedince dedim kendini kapattında ne oldu.neyse.öküz aklıma gelince sinirleniyorum :47:
işte mart ayında ayrılınca ondan,cafedeki kişinin bakışlarına zorda olsa karşılık verdim.ama neden bilmiyorum.hala bir adım atmadı.bahsettiğim bu kişi o cafenin sahibi.bekar olduğunu biliyorum.ve acaba benim hüsnü kuruntum mu acaba yanlış mı anlıyorum diye arkadaşlarıma da sordum benimle ilgili mi diye.onlarda evet dediler bakıyor.ama dediğim gibi bir adım atmıyor.bende en son facebookta msj attım cvp vermedi :ssz: ondan sonra geçen prş günü adisyon fişine kendimi aşarak not yazdım :9:iyi akşamlar diye elif diye.çünkü hesaplar ona gidiyor kasada oturduğu için.bilmiyorum ki daha ne yapabilirim.arkadaşlarım git açık açık konuş diyor.lakin ben o kadarını yapamam.kafam karışık.ne yapmalıyım bilmiyorum.

Hiçbir şey yapma, senden hoşlanmıyor. Facebooktan attığın mesaja bile cevap vermemiş. Daha ne kadar küçülteceksin kendini? Bi de fişe ismini yazmışsın ya. İnanamadım cidden. Arkadaşların da pek bi akıllı (!), ne de güzel tavsiye vermişler! Yuh yani.
Birbakışa bu kadar anlam yüklemek de neyin nesi yahu! Toparlan bence. Bir daha o kafeye bile gitmezdim ben olsam.

Hiçbir şey yapma, senden hoşlanmıyor. Facebooktan attığın mesaja bile cevap vermemiş. Daha ne kadar küçülteceksin kendini? Bi de fişe ismini yazmışsın ya. İnanamadım cidden. Arkadaşların da pek bi akıllı (!), ne de güzel tavsiye vermişler! Yuh yani.
Birbakışa bu kadar anlam yüklemek de neyin nesi yahu! Toparlan bence. Bir daha o kafeye bile gitmezdim ben olsam.

arkadasa sonuna kadar katiliyorum....

Benim bildiğim erkek eğer hislerinde ciddiyse gelip seninle konuşur,öyle iki bakışla olacak bir iş değil bu.madem hoşlanıyor gelip konussun ilk adımı neden sen atıyorsun ki? Ben olsam o kafeye bi daha asla gitmem

yav tryamour kusura bakma ama bu nasıl bir cevaptır yahu.sende bende eski üyeyiz.ilk defa bir konu açmışım yardım istiyorum.hem bana hem arkadaşlarıma resmen sövmüşsün.bir dövmediğin kalmış.olumsuzda olsa fikrini daha düzeyli bir biçimde belirtebilirdin.ne ben durduk yere havaya girecek,bir bakışla tav olacak biri değilim ne de arkadaşlarım benim kötülüğümü isteyecek akılsız insanlar.

bende en son facebookta msj attım cvp vermedi :ssz: ondan sonra geçen prş günü adisyon fişine kendimi aşarak not yazdım :9:iyi akşamlar diye elif diye.çünkü hesaplar ona gidiyor kasada oturduğu için.bilmiyorum ki daha ne yapabilirim.arkadaşlarım git açık açık konuş diyor.lakin ben o kadarını yapamam.kafam karışık.ne yapmalıyım bilmiyorum.

Arkadaşlarınıza "O kadarını da yapamam" demişsiniz ama bu çılgın adımlar yerine açık açık konuşmak en azından tek seferde niyetini anlamak için daha geçerli bir yöntem olurdu, aranızda bir şey olmayacağını anlar, yolunuza bakardınız... Mesajınıza cevap gelmemesine rağmen adisyona da not yazmışsınız, bunun üzerine hala "gidip konuşmanızı" tavsiye eden arkadaşlarınız ya bizim gibi böyle yapacağınıza neyin ne olduğu meydana çıksın istiyorlardı ama geç kaldılar ya da açıkça reddedilince kendinize geleceğinizi düşünüyorlardır diye düşünüyorum...

Diyeceksiniz ki "Bakıyordu" Erkekler bakar hele bakışlarına karşılık verene daha çok bakarlar bu sizinle bir ilişki düşündüğü anlamına gelmez... Zaten kötü bir ilişkiden çıkmışsınız, değer mi böyle davranarak daha da kötü hissetmeye?
:ssz:

yapmanız gerekenden de fazlasını yapmışsınız..
bence artık durmanız gerek..

hatta mümkünse bir süre o kafeye gitmeyin..

iki yaptiginiz seyde onun tarafindan okundumu? Face te arkadasin olmayan insanlari gonderdigi mesajlar "digerler" diye bi kutuya gidiyor. Orda bazen insan mesaji gormeyebiliyor. Fisin ustunu okudu mu?onu da bilemiycem. Ama eger ikisini de okudugundan eminseniz, diger arkadaslarin da dedigi gibi daha fazla birsey yapmayin. Aslinda basinda bu kadar sey yapmak yerine direk gidip yuzyuze bir merhaba deseymissiniz cok daha yerinde olacakmis bence. Ama yine de olan olmus. Bundan sonra ondan gelecek tepkiyi bekleyin bence.

Ahahah benim gibi deli olanlarda varr :52::):) Afferim kız severim açık sözlü insanları ama keşke kendisine gidip söleseydin yada nebilim önce bi şekilde tanışsaydınız sonuçta uzun zamandır gidiyormuşsun o cafeye elinde sonunda bi muhabbet olabilrdi :):)

bence de yapman gerekenden fazlasını yapmışsın
gerçek anlamda senden hoşlanıyor yada karşılık vermenı ıstıyor olsaydı emın ol o sana gelir,senın yaptıklarını yapar yada yaptıklarına karşılık verırdı
bazı erkekler nedense sadece bakmaktan hoşlanırlar,belkı de biri vardır hayatında sadece onun hoşuna gıdıyosundur...
hepsini düşün bence,dediğim gıbı erkek her turlu belli eder sevgisini ve bır yolunu bulur senle konuşmak için..

yapacagin tek sey o cafeye bir daha gitmemek , ve bu olanlara pek anlam yüklememek

bir erkek hoşlanıp isterse herşeyi yapar..o gelir adım atardı zaten öle bişi hissetseydi.
demek göz çapkını biri.bunu sana yapıodur başka müşterilere yapıodur.bakıodur yani
bu tarz insanlar pek ilişki adamı olmazlar.yeteri kadar aşmışsın kendini.oraya pek uğrama
bence artık.

arkadaşlarında dediği gibi göz çapkını
eğer o da sana karşı birşeyler hissetseydi mesajına cevap verirdi
zaten yapman gerekenden fazlasını yapmıssın bence artık birşey yapma

iki yaptiginiz seyde onun tarafindan okundumu? Face te arkadasin olmayan insanlari gonderdigi mesajlar "digerler" diye bi kutuya gidiyor. Orda bazen insan mesaji gormeyebiliyor. Fisin ustunu okudu mu?onu da bilemiycem. Ama eger ikisini de okudugundan eminseniz, diger arkadaslarin da dedigi gibi daha fazla birsey yapmayin. Aslinda basinda bu kadar sey yapmak yerine direk gidip yuzyuze bir merhaba deseymissiniz cok daha yerinde olacakmis bence. Ama yine de olan olmus. Bundan sonra ondan gelecek tepkiyi bekleyin bence.[/QUOTE

facebooktan attığım mesajı görmemesi mümkün.dediğin gibi listemde değil, ortak arkadaşımızda yok.bu yüzden diğerleri diye bir kutu var oraya düşmüş olması muhtemel.ama adisyon fişini görmemiş olması mümkün değil.zira hesap doğrudan kasaya yani ona gitti.aslında o gelip merhaba dese mekan sahibi olarak hoşgeldiniz falan,daha iyi olurdu elbette :)

bir erkek hoşlanıp isterse herşeyi yapar..o gelir adım atardı zaten öle bişi hissetseydi.
demek göz çapkını biri.bunu sana yapıodur başka müşterilere yapıodur.bakıodur yani
bu tarz insanlar pek ilişki adamı olmazlar.yeteri kadar aşmışsın kendini.oraya pek uğrama
bence artık.

arkadaşım bu dediklerini bende düşündüm onu gözlemledim.ama diğer bayan müşterilere baktığını inanki görmedim.eğer başkalarına da baktığını veya yavşadığını düşünseydim bu adımları atmazdım.benden daha havalı hatunlar gidiyor mekana.

Hemen kizin moralini bozmayin cafeye gitme , senden hoslanmiyor diye.
Siz sadece kizlarin mi cesaretsiz oldugunu düsünüyorsunuz ? Erkekler hoslanirsa cevap verirmis yok gelir söylermis.
Öyle bir sey yok. Erkeklerinde cesaretsiz olani var belki utaniyor duygularini ona acmaya ?

Back
X