merhaba arkadaşlar.benim kafamı kurcalayan bir sorunum var.mart ayında askerden dönen sevgilimle ayrıldık ve yaklaşık 1 yıldır iş çıkışı arkadaşlarımla gittiğim bir cafe var.bu cafede biri uzun zamandır benimle ilgili.yani kaçamak bakışlarını yakalıyorum.ilk başta askerdeki sevgilim nedeniyle bu bakışlara karşılık vermedim.zaten dışardan biraz sert ve mesafeli bir duruşum vardır.ama öküz sevgilim beni asker dönüşü terkedince dedim kendini kapattında ne oldu.neyse.öküz aklıma gelince sinirleniyorum 
işte mart ayında ayrılınca ondan,cafedeki kişinin bakışlarına zorda olsa karşılık verdim.ama neden bilmiyorum.hala bir adım atmadı.bahsettiğim bu kişi o cafenin sahibi.bekar olduğunu biliyorum.ve acaba benim hüsnü kuruntum mu acaba yanlış mı anlıyorum diye arkadaşlarıma da sordum benimle ilgili mi diye.onlarda evet dediler bakıyor.ama dediğim gibi bir adım atmıyor.bende en son facebookta msj attım cvp vermedi
ondan sonra geçen prş günü adisyon fişine kendimi aşarak not yazdım
iyi akşamlar diye elif diye.çünkü hesaplar ona gidiyor kasada oturduğu için.bilmiyorum ki daha ne yapabilirim.arkadaşlarım git açık açık konuş diyor.lakin ben o kadarını yapamam.kafam karışık.ne yapmalıyım bilmiyorum.

işte mart ayında ayrılınca ondan,cafedeki kişinin bakışlarına zorda olsa karşılık verdim.ama neden bilmiyorum.hala bir adım atmadı.bahsettiğim bu kişi o cafenin sahibi.bekar olduğunu biliyorum.ve acaba benim hüsnü kuruntum mu acaba yanlış mı anlıyorum diye arkadaşlarıma da sordum benimle ilgili mi diye.onlarda evet dediler bakıyor.ama dediğim gibi bir adım atmıyor.bende en son facebookta msj attım cvp vermedi