Dedigim gibi yanlış anladım galiba.dikkatimi cekmeye calisir sekilde bakti bir gun birkac kez.sonrasinda nerede görse farkedip bakıyordu bana.illaki insanlar birbirine bakıyor ama onun bakmaları digerleri gibi degildi.ama ben yanlış anlamışımSeni tanımayan birinin senden hoşlandığı kanısına nasıl vardın ki?
Dedigim gibi yanlış anladım galiba.dikkatimi cekmeye calisir sekilde bakti bir gun birkac kez.sonrasinda nerede görse farkedip bakıyordu bana.illaki insanlar birbirine bakıyor ama onun bakmaları digerleri gibi degildi.ama ben yanlış anlamışım
Öyle birşey olsa bile erkek adım atmalı eklemeliDedigim gibi yanlış anladım galiba.dikkatimi cekmeye calisir sekilde bakti bir gun birkac kez.sonrasinda nerede görse farkedip bakıyordu bana.illaki insanlar birbirine bakıyor ama onun bakmaları digerleri gibi degildi.ama ben yanlış anlamışım
Bugünlerde de KK plotanik konularında bakan bakana...Dedigim gibi yanlış anladım galiba.dikkatimi cekmeye calisir sekilde bakti bir gun birkac kez.sonrasinda nerede görse farkedip bakıyordu bana.illaki insanlar birbirine bakıyor ama onun bakmaları digerleri gibi degildi.ama ben yanlış anlamışım
Ne bakimdan detayci degiller.yani oylece umursamadigi icin mi birakti.yani olabilir ama denedim birkac kisiden.onlarin istekleri siliyordu direk.ama bahane malesefcbunlar benim icinTanımadığın insanı nasıl pişman edeceksin?
Adamın günahı ne..
Bir de takip isteğini 5 gün bekletmiş falan.. kızlar erkekler sandığımız kadar detaycı değiller.
Unutun gitsin
Ne bakimdan detayci degiller.yani oylece umursamadigi icin mi birakti.yani olabilir ama denedim birkac kisiden.onlarin istekleri siliyordu direk.ama bahane malesefcbunlar benim icin
Onlar düz mantık biraz.
Kadınlarsa.. vay niye öyle baktı, vay yemekte gamlı baykuş gibi hiç konuşmadı, vay iyi geceler demediAdam yemekte hiç konuşmadı çünkü beşiktaşı düşünüyor kara kara..
Erkekler kafada kurduğumuz gibi değil, hareketlerinde çok da anlam aramamak lazım.
Dediğim gibi sen unut gitsin, konuşmamışsınız bile. Bir de insta ekledim demişsin, bir daha yapma böyle birşey bence. Erkek uğraşmayı seviyoo
Pişman mı etmek???
Sevdiği kızı kaçır, suratına öksür (bu aralar çok etkili), ayakkabılarını yürüt, günde üç öğün zilini çalıp kaç, evine 150 tane pide söyle (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?