Platonik asktan kurtulmak?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
Merhaba arkadaşlar.hoslandıgım biri vardı.o da benden hoslaniyor saniyordum her gordugunde farkediyordu bakiyordu filan ama yanlıs anlamısım galiba.cunku takip istegi attım.birkac kisiden denemistim.tanimadigı istekleri direk siliyordu aslında.biz de tanısmiyoruz ama bekletti beş gun filan takip istegini reddetmedi nedense.ben de geri aldım istegi.birinci kafama takılan şu; acaba neden reddetmeyip beklettim o kadar ?
malesef uzuluyorum şu an bir turlu dogru kisiyi bulamadıgım icin.Diger sorum da şu ; onu pisman edebilmenin bir yolu var mıdır ?

Belki görmedi, sen olduğunun farkına varmadı, belki senin gibi başkalarıyla da bakıştığı için umursamadı, belki sana zaten hiç düşündüğün gibi bakmadı, belki hayatında biri var, bilemeyiz.

Her şey bir kenara da ne için pişman edeceksin? Adam seninle sevgili olmamış, aldatmamış, sana karşı bir hata yapmamış. Ne yapacaksın mesela, 'madem takibimi kabul etmeyecektin, gözlerin neden gözlerime değdi o zaman alçak' mı diyeceksin?

Yalnızlığının ve corona stresinin acısını başka insanlardan çıkartma, sakin ol ve zamana bırak.

Seni tanımayan birinin senden hoşlandığı kanısına nasıl vardın ki?
Dedigim gibi yanlış anladım galiba.dikkatimi cekmeye calisir sekilde bakti bir gun birkac kez.sonrasinda nerede görse farkedip bakıyordu bana.illaki insanlar birbirine bakıyor ama onun bakmaları digerleri gibi degildi.ama ben yanlış anlamışım

E sen yanlış anladın madem çocuktan intikam yeminine neden giriştin adgjfjvj

Öyle birşey olsa bile erkek adım atmalı eklemeli
Çünkü sen bilemezsin o insan evli mi nişanlı mı göz abazası mı vs.

Bugünlerde de KK plotanik konularında bakan bakana...

Tanımadığın insanı nasıl pişman edeceksin?
Adamın günahı ne..
Bir de takip isteğini 5 gün bekletmiş falan.. kızlar erkekler sandığımız kadar detaycı değiller.
Unutun gitsin
Ne bakimdan detayci degiller.yani oylece umursamadigi icin mi birakti.yani olabilir ama denedim birkac kisiden.onlarin istekleri siliyordu direk.ama bahane malesefcbunlar benim icin

Ne bakimdan detayci degiller.yani oylece umursamadigi icin mi birakti.yani olabilir ama denedim birkac kisiden.onlarin istekleri siliyordu direk.ama bahane malesefcbunlar benim icin

Onlar düz mantık biraz.
Kadınlarsa.. vay niye öyle baktı, vay yemekte gamlı baykuş gibi hiç konuşmadı, vay iyi geceler demedi Adam yemekte hiç konuşmadı çünkü beşiktaşı düşünüyor kara kara..

Erkekler kafada kurduğumuz gibi değil, hareketlerinde çok da anlam aramamak lazım.
Dediğim gibi sen unut gitsin, konuşmamışsınız bile. Bir de insta ekledim demişsin, bir daha yapma böyle birşey bence. Erkek uğraşmayı seviyoo

Genellemeye ne kadar meraklısınız hemen.
Bana gelen takip isteğini anında silerim uyarı görmek hoşuma gitmiyor. Ama bazen de üşeniyorum biriktiriyorum.
Bu kadar dümdüz varlıklar değiliz insanlar. Ayrıca sizi tanımayan biri sizden nasıl hoşlanıyor?

en azından istek atayım da belli olur az cok dedim.ve de anladım oylesine baktıgını.en azından bosuna umitlenmekten vazgectim.bu da bir seydir benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…